Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar nasıl geçti bayramınız anlatyın bakalımmmmmmm...

bayramların eski havasımı var artık dünür ..valla benim hiç iyi geçmedi birde arefedee nerdeyse tahtalı köyü boyluyordumm ..ahmaklığımdann gidiyordum öbür tarafa neyseki çabuk atlattım ..domestoslaa ,porçözü karıştırdımm temizlik yaparken .anlıycağın zehirlendim dünürr

çok şükür dünürüm şuan iyiyiz...hayırlısıyla pıt pıtlarınıda duysam...daha iyi olacağım....birazcık mide bulantım var..herşey yiyemiyorum....minik meleğim iyi olsunda razıyım bulantılara....

kız seni ne yapmak lazım hiç onlar karıştırılırmı...neyseki ucuz atlatmışsın....geçmiş olsun....leydimden haber varmı..nasılmış....

duyacaksın inşallah canım ..Rabbim bu seferr bu sevincini sağlıkla kucağına aldığın güne kadar devam ettirsinn

kız seni ne yapmak lazım hiç onlar karıştırılırmı...neyseki ucuz atlatmışsın....geçmiş olsun....leydimden haber varmı..nasılmış....

biliyorum dünürr yaptığım aptallıktı ama bana büyük bir ders olduu ...geçen gün aradım leydimi düşük tehlikesi varmışş.geçen gün kanaması olmuş 1 gece hastanede yatırışlarr tekrar eve göndermişler .evde dinleniyo.bu arada bebeği için ayetel kürsi okuyoruzz .sende okumak istermisinn..ben şu listeyi bulayım öncee

leydimin bebeği için ayetel kürsi

bynkutluay...50
ftsdp..........50
şifa.............83

s.tugba......50

iyiyim şuan durucuğum...çok şükür....sen nasılsın egemiz nasıl...

30 tanede bana yaz dünürüm....

günaydın kızlar camları sildim bir bakem dedim size daha ev süpürülecek silinecek toz alınacak camasır asılacak
kedersizim leydim için 50 ayetel kürside ben alayım allah bebegini ona bagışlasın inş.

kızlarr sizde de varmı böyle bir sorunn ..sizin yazdıklarını göremiyorum daha doğrusu yazdıklarım yeni sayfaya geçiyor ama ben geçmiş sayfadayımm ..ayyy bana bişeyler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…