datlım benim kociş giti arkadaşlarıyla testereyee anamm o bile etkilenmiş iğrenç ötesi bişeymişş biraz anlattırdım hakkatende öleeeebugün sinemaya gittik testereye giricektik son anda vazgeçtim eşim bazen gece nöbet alıyo korkarım diye girmedim ama bileti almış bulunduk neyse konuştuk personelle başa filme girdik VAY ARKADAŞ diye bi türk filmi komedi ama kesinlikle tavsiye ederim özellikle sevo ve nurcan sultana gülmekten içim yarıldı ben pek gülemem film izlerken bir türkler çıldırmış olmalıda birde bunda çok güldüm...son günlrde polisiye olarak 5 minareyi komedi olarakta vay arkadaşa bayıldımmmm....niyemi yazdım nurcik soruyo bu günlerde fikir topşuyo filmler hakkında içeriğini yazmıyorum merak uyansında gitsin yada indirip izlesin diye
kafadan rakam yazdım acep şansıma n egelcek :))
hayır olsun bebemmmm yok anamm neye yorrasan o olurmuş başka şeylere yorr delüüüüüükızlar bu gece rüyamda kayınvalidem bir avuç çekirge toplamış getiriyo sizler için dilek diledim kendi çekirgenizi bulursanız dileğinin olucak diyo bana veriyo tüm çekirgeleri bir tanesi elimden kaçıyo bende içimden diyorumki heralde sinanın (eşim) çekirgesi kaçtı olmıcak galiba diye söleyniyorum içimden
şimdi netten tabire baktım eşinizden ayrılıcağınıa diyor
ya bide sizler baksanız alllah korusun biliyosunuz valideyle az sorunluyum onun elime vermesi doğruluk kazandırıyo gibime geldi(
meloon gelmiiş hoşgelmiş nazracanın bebesi gelmiş dertler bitmiş çok şükür darısı başımıza inşalah allah sağlık ve mutluluklarını daimi etsin...
melikem neler yaşamışsın tatlııım kıyamam neyse kötü bişey olmamışya buda işin heyecanı olsun ne yapalım... herkesler gitmiş yarın görşrz inş..yarın eşim izinli olursa dr gidebiliriz geç gelebilirilm çok öpt allaha emanet olun
datlım benim kociş giti arkadaşlarıyla testereyee anamm o bile etkilenmiş iğrenç ötesi bişeymişş biraz anlattırdım hakkatende öleeee
kıs datlumm rüyan hayır olsunn quuzmmm
hayır olsun bebemmmm yok anamm neye yorrasan o olurmuş başka şeylere yorr delüüüüüü
amann katganayı da sallaaaa fifiii
çok şükür datlımmm bitti bügun ama işte bende de korkusu kaldıı
başladı yine doğum sendromu
göslerimi açamıyorum datlımm gııı acayip yorulmuşumm
canım yaaa rüyaları hayra yora yora bi hal oldukta bişicik olduğu yok geçmişe bakmadınmı sen kızz evcaazımı ekledim bide bi bebeyle kendi resmimi bak bakem beğencenmi şifamdan kıskandım bende ekledimm
doğum sendromu deyip durma bi rahat ol y auşak asabi olacak senin bu evhamın yüzünden aaa
baktımm kıs baktımmm ta akşam geldiğimde bakmıştımmm nan diom bişi yazcam da ne yazcamm ben bugün iptall
evin çok güsel ve genişş bende eklicemm gıı
oo yakışıklı kim kıs maşlalahh pekk datlııı aynıı bennn:))))
oyy kurban olurum aplammmm dağlanmasın aplamms enin tosunda üzmücekk gelecek inşalahhhoda amcamın torunu zorla sıkıştırdılar kucağıma içim dağlandı sorma ya
tamam datlumm çok öptümm yavyummmmmben çıktım bebeim tosunum geir şimdi öpt çoook bye
aleyküm selam cnm hoş geldin hamdolsun iyiyiz saol sen nasılsın ? ne var ne yok görüşmeyeliselam kızlar nasılsınız?
tubişim kusura bakma evini gördüm ama yazmaya fırsat bulamadım canım çokk güzel evin var saray yavrusu mübarek huzurla oturun içinde inşallah bebişinizde tez vakitte gelsin canım mutfağın gepgeniş kanepe bile varrrr ohhh ne güzel bayıldım valla tekrar gülerek oturun rüyan hayır olsun cnm faldaki gibi rüyandada düşmanın çok yakınından işte evelallah hiçbişi yapamazlar cnm sıkma canını öpüyorum çokkk
canım benim aminnnn inşallah Rabbim hepimizi nazardan fesat insanlardan korusun inaşllah evet evet mevlüt okut ,yetim çocuk sevindir anlat cnm bekliyrummmmmmmm:)))canımmm yazmasan ne olcak senden kıskandım biliyosun :)) teşekkürer inanki son günerde şunu çok daha iyi öğrendim çöplük kenarında otur ama mutluuk ve huzurun eksik olmasın canımız sağ olsun ne yapalım demekki benim sınavım sadece bebeksizlik değilmiş hayatta mücadeleden ibaretmiş allah büyüktür büyücünün,kötülerin şerrinden yalnız ve yalnız "o"na sığınırıyorum...rüyam hayrlı olsun ama bi düğüm var bence kadının biri kucağıma kız bebek atıyo bende kolayca tutuyorum bişeyler yapmammı lazım acaba yoksa o kadının eşkalinimi vereyim eşime buldursun :))) şaka bi yana nurcik anladı hemen mevlüt adağınmı var dedi bekide mevlüt adağım yerini bekliyodur onuna çözülecektir cumaya nasip olursa düşünüyorum...rüyalarla bazen hareket edebiliyorum yaşadım çünkü hikmetini gördüm dur anlatiim kıız :))
canım öyle bişey yapmışlarki editörler..liste olann topiklerde sadece ilk mesajda edit bölümü duruyoo..kızlar bende çıkıyorum hadi iyi akşamlar kedersiz o hamiş listesini nasıl düzreltiyorsun kızzzz hani edit bölümü kaldırılmıştı yaaaaa ????????
evet canım 1 değil çifter çifter günlerdeyim :))) evet banada iyi gelecek sanırımmm sen nasılsın cnm bayram nasıldı ?yaaa kızlar bugün ne güzel sophbetler muhabbetler fallar bakılmış kıskandımm valla ben yokken güzel zamanalr geçirmişsinizzz benseee çilekeşşş sevoo çalış çalışş bittimmm :)))
aklımdakileri unutmadan yazayım nurcanımm falında haber var temiz bir haber alacaksın telden sanırım.birde çok anzar var canım :))
tuğbişimm resimlerden salon ve mutfağını gördüm okadarmı gösterdinnn( valla evin büyük ve güzel huzurla mutlulukla otur eşinle ve gfelecekteki bebişlerinle inşallahhhh hep öle büyük mutfağım olsun istemişimdirrr...bu arada senin falındada bir kadın saçları omuzlarda ağzıyla kısmet getirecek sana büyük bir kısmet..bende yakında eklerim evimi canım :))
melon gelmiş ablasından haberler getirmiş çok sevindimm sağlıcakla doğurmuş ve en güzeli de eşiyle barışmışlarr Rabbime şükürler olsunn
melikemm bugün biraz korkmuşsun strese girmişsin canım maaleseff hastanelerde bunlara dikkat etmiyolar aman sen kendine dikkat et canım bundan sonra sık sık gidiceksin çünkü..
başkaaa aklımaa gelen bişey yok kızlar unutmuş olabilirim bazı şeyleri kusura bakmayınn lütfennn
ipeğimm sende bebişinde iyiymiş maşallahh bebişin seni hiç zorlamıyo ne güzell
şifam sende güne girmişsin çok iyi olmuş ıssız yerde valla sıkıntıdan patlarsın en iyisini yapmışsın canım
aklımda kalanlar bunlar kızlar bişey unuttuysam affolaaa
ben yarında giremem sanırım( yeni iş yerinin su elektrik açılışları ile uğraşıcam bide vergilerin son zamanalrı çok yoğunumm
aaaaaaaaaaaaaa en önemli şeyi unuttumm bacımm geçmiş olsunn zehirlenmişsinn yaa sen nasıl böle bişey yaptın anlamadım çamaşır suyuyla porçöz tuz ruhu karıştırılmazzzzzzz sakın sakınn kızlarrr çok güçlü kimyevi madde oluyo...valla eşinin yerinde olsam seni bi güzel haşlardım :))
haydiiiinn öptümm sizleriiii
hımm ok o zaman benim resim uçmuş yaaa bi güzel resim bulsam eklermisin bi zahmet :)canım öyle bişey yapmışlarki editörler..liste olann topiklerde sadece ilk mesajda edit bölümü duruyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?