Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifam bayram geldi ve geçti iştee yine mesailer başladıı bugün çokk zordu benim için gerçektenn bir sor bin ah işit misali :))

abowww bir falcı bacı daha çıktı karşımızaa ..bir arar tekrar kapatırım bakarsınn okeymii?

yaa sormaaa sevoo ecelime susamış gibi karıştırdımm zehirlerii..
bu arada yarın bende yokum teyzemlere gidecemm

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

sifaa,s.tugba+,Kedersiz+,

sevda nerdesin görünmüon?????

tamam bakarım bacım sen iste yeterki :)) güzel atarım :))
aman iyi oldu bak teyzenlere git git evet evett ben yokum çok konulşma olmasın :)))

yaa evet ben niye sizde görünmüyom aslında aşağıdayım
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdanehri54,Kedersiz+,sifaa+,s.tugba+,

ya ne zaman düzelicekmiş bu sitee
bende çok durmicam hatta gözlerim kapanıyo yatacam çok yorgunum

he bacımm geldimm bir bakayım dedim çok durmuyacam ama (

yok sen anlamadın yada ben anlatamadım .bak canişş benimm ilk sayfadaki ,ilk mesajda tek duruyoo editt diğer mesajlarımda yok
yok listelerde duruooo anladım cnm ilk mesaj olarak anlamamıştımmmm acaba hamişmi olcamki resmim uçtu gitti :)))))))

şimdi biz eşimle çıkarken çok stresli günler yaşıyoduk yani aileler istemiyo biz kopamıyoruz onun ailesi hergün her gece beni arayıpp bırak oğlanın yakasını diye hakaret ediyo filan benim babam polise kız vermem red ederim asarım keserim havalarında abim almanyadan hergün arayıp saaterce vazgeçmem için konuşurdu onun sülale ayaklanmış hepsi sıraya arıyo filan bu arada ben çok bunaldım pskiyatr tedavisi gördüm travma geçirince yattım 1 hafta kadar çıktım saçımı başımı kestim o derece perişanım yani neyse sonuçta o günaha girdim canıma kıydım beceremedim arkadaşım hastaneye götürdü (intihar edince ölüm korkusu sardıda arkadaşı aradım ben intihar ettim kötüyüm gel dedim:))
midem yıkandı bi gecede öle yatıp eve geldim ve o gece bir rüya gördüm rüyamda biri bana bidaha bunları yapma herşey düzelicek dua et tefriciye çek dedi o kişiyi göremedim sesini duyuyorum bi erkek ve ben o rüyaya kadar tefriciyeyi bilmiyodum neyse o ses birden kayboldu ve kooca bi arsa ve heryer buz kar dolu babamın eskiden bi kamyonu vardı onu görüyorum o anda buzların üstünde babam geip kamyonu götürüyo ve ben iki elimi yere koyup o buzları parmaklarımla ikiye ayırıyorum bayağı bi buz kar tenizledikten sonra babam kürek getiriyo küreklede az temizledikten sonra allah tarafından her yer ayrılıyor buzlu olan yerler ve çoook aşağıda yani çekilen buzların altından yemyeşil bi bahçe ve üç tane beyaz kaz görüyorum sonrasını hatrlamıyorum....
ertesi sabah hafız bi arkadaşıma tefriciye ne diye sordum bana 4444 selevat hacet şifa için zikredlir dedi cuma gecesi başlayıp 5 günde bitirdim ve bittikten tam 4 gün sonra birden bire sanki sihirli değnek değmişcesine herşey düzeldi kayın babam aradı kızım geliyoruz ailenle konuş vermezse kaçarsın dedi bende o akşam sülalemi topayıp babamla konuşun vermezse kaçıcam tek kızıyım yere bakmasın yüzü filan dedim ve geldiler babam bir iki etmeden verdiii yani rüyaların hayatımda yeri önemli şifacıkkk

yaa evet ben niye sizde görünmüyom aslında aşağıdayım
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdanehri54,Kedersiz+,sifaa+,s.tugba+,
yazdıktan sonra göründün cnm oysaki kaç kez sayfayı yenilemiştim neyse yorgunmuşsun cnm çok kalma yat dinlen yarın yine iş var

canım tubacım bitanecimm ahhh ahhhh şu felek işte neler neler yaşatıoooooo onlarla geçmiş olsun ama herşeye rağmen yıkılmamış ve dimdik ayaktasınız maşallah veeee inanıyorumki eşinlee çokkkkkkkkk mutlusun Rabbim hiç bozmasın inşallah , zaten mutluluktur insanı ayakta tutan benim canım bacım anladım canım anladım şimdi daha iyi anladımm

ayy tubişimm hastayımm sana üşenmeden yazıyon uzun uzun maşallahh sanaa çatlağımm benimmm özledim loo sizlerle sohbetii :))

yaaa valla rüyan çokk güzelmiş ve gerçekten sana yol gösteren tarzdaymış bu rğüyanı da hayra yoralım ve nurcanımın dediği gibi mevlütünü okut canım sonra herşey yoluna girer

yok listelerde duruooo anladım cnm ilk mesaj olarak anlamamıştımmmm acaba hamişmi olcamki resmim uçtu gitti :)))))))
inşallah canım inşallah yakında eklerim senide hamile listesine

vayy beee ne vadeler atlatmışsınız eşinele beraber ..ama rüyann çok güzell, bak gördünmü bütün rüyalarda bir işaret vardı ama anlamıyoruz işte rüya yorumundan anlayan birine yorumlatmak lazım rüyalarımızı

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar duramıyorum ekrana bakamıyorum çok yorulmuş gözlerimm
iyi gecelerrrrr bollll bollll seviiiinin :))) haydi byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…