çok şükür zaten aşkımız sevgimiz olmasaydı düşmanlarımız sevinicekti rabbime hamd olsun..gerçekten o rüya hayatımı değiştirdi daha çok müslüman oldum :)) çok şükürcanım tubacım bitanecimm ahhh ahhhh şu felek işte neler neler yaşatıoooooo onlarla geçmiş olsun ama herşeye rağmen yıkılmamış ve dimdik ayaktasınız maşallah veeee inanıyorumki eşinlee çokkkkkkkkk mutlusun Rabbim hiç bozmasın inşallah , zaten mutluluktur insanı ayakta tutan benim canım bacım anladım canım anladım şimdi daha iyi anladımm
evet canım yazarak deşarj oluyorum :))) bende özledim vallaayy tubişimm hastayımm sana üşenmeden yazıyon uzun uzun maşallahh sanaa çatlağımm benimmm özledim loo sizlerle sohbetii :))
yaaa valla rüyan çokk güzelmiş ve gerçekten sana yol gösteren tarzdaymış bu rğüyanı da hayra yoralım ve nurcanımın dediği gibi mevlütünü okut canım sonra herşey yoluna girer
evet bacım yorumlatalım bakma arsızığa verip yaşıyoruz işte bakalım sonumuz hayrolavayy beee ne vadeler atlatmışsınız eşinele beraber ..ama rüyann çok güzell, bak gördüümüz bütün rüyalarda bir işaret vardı ama anlamıyoruz işte rüya yorumundan anlayan birine yorumlatmak lazım rüyalarımızı
kimi sevek bacıcım senimi öaşallah gelmenle gitmen bir oldu fırsatmı verdinki sevek ii gcler öperim çookkızlar ben kaçar duramıyorum ekrana bakamıyorum çok yorulmuş gözlerimm
iyi gecelerrrrr bollll bollll seviiiinin :))) haydi byeee
afiyet olsun tatlım yarasınnere gitti bu gaciler ya
neyse bende çıkam şifam yalnız kalma bacım öpüyorum çok
uyykumda yok ama geirim belki az sonra az meyve yiyip kendime gelem
burdayım nerdeyse çıkıodummmm:))))))))))))))ordamııın şifaaaa
canım tubacım bitanecimm ahhh ahhhh şu felek işte neler neler yaşatıoooooo onlarla geçmiş olsun ama herşeye rağmen yıkılmamış ve dimdik ayaktasınız maşallah veeee inanıyorumki eşinlee çokkkkkkkkk mutlusun Rabbim hiç bozmasın inşallah , zaten mutluluktur insanı ayakta tutan benim canım bacım anladım canım anladım şimdi daha iyi anladımm
vayy beee ne vadeler atlatmışsınız eşinele beraber ..ama rüyann çok güzell, bak gördünmü bütün rüyalarda bir işaret vardı ama anlamıyoruz işte rüya yorumundan anlayan birine yorumlatmak lazım rüyalarımızı
burdayım nerdeyse çıkıodummmm:))))))))))))))
canım ben pek rüya görmem en çok o yüzden yazdım ayda yılda bi görürüm onuda ya unuturu m yada hayalmiydi meyalmiydi diye tereddütte kalırım , o yüzden şu rüya gördüm , bu rüya gördüm yazanları hayranlıkla izlerim ,okurum imrenirim yani rüya görmek nasıl bişi acaba hani senden rüyalarının sonucunu bağdaştırdın ya yaşadıklarını paylaştın o yüzden yazdım daha iyi anladım şimdi diyeeeeee deli de ne demek estağfirullahşifam kız mesajın sonunda şimdi daha ii anladım demişin ya niye deli olduğıumumu daha ii anadın :))))))))))haaaklısın canım şükür yünede bu halime
hee ama bazen sapıksal rülar görebiliyoruz üstümüz çık kalınca onların verdiği bi mesaj yok söliyim şimdiden nurcikk onarın verdiği tek mesaj kalk boy abdesti al oluyoo :)))))))soğuk ve iğrenç bi espiriydi biliyoeum
ok dinlicem şimdi haydi kal sağlıcakla kociş geldi yanıma az oda pc başında bakınacak sonra uyku vakti öpüldünhadi çık sorun yaşama bacıcım
bu arada deli yıldızın bu evde senle şarkısını dinle çok hoşuma gitti ya kıpır kıpır bu evde senle salonda tuyalette,banyo balkondaa her jöşesinde hırrrrrrrrrrrr
canım ben pek rüya görmem en çok o yüzden yazdım ayda yılda bi görürüm onuda ya unuturu m yada hayalmiydi meyalmiydi diye tereddütte kalırım , o yüzden şu rüya gördüm , bu rüya gördüm yazanları hayranlıkla izlerim ,okurum imrenirim yani rüya görmek nasıl bişi acaba hani senden rüyalarının sonucunu bağdaştırdın ya yaşadıklarını paylaştın o yüzden yazdım daha iyi anladım şimdi diyeeeeee deli de ne demek estağfirullah
canım çıkıommm kusura bakma iyi akşamlar öpüldün
ok dinlicem şimdi haydi kal sağlıcakla kociş geldi yanıma az oda pc başında bakınacak sonra uyku vakti öpüldün
günaydın bayanlar nasılsınız
günaydın ben iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?