Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuğbişimm resimlerden salon ve mutfağını gördüm okadarmı gösterdinnn ( valla evin büyük ve güzel huzurla mutlulukla otur eşinle ve gfelecekteki bebişlerinle inşallahhhh hep öle büyük mutfağım olsun istemişimdirrr...bu arada senin falındada bir kadın saçları omuzlarda ağzıyla kısmet getirecek sana büyük bir kısmet..bende yakında eklerim evimi canım :))

yok kız tuvalet duvarıma kadar ekledim nasıl görmedin bebimm sağol canımın içisiiii...bana bak yok öle bi iki atıp kaçmak bigün güzelce bakıcan sözü duruya çok yükklendik
anam nasıl bi kısmet koca varmı koca (tövbe övbe delirmiş olmalıyım)bekarken fal bakttırıp öle derdimde :))))))ekle merak ediyorum aşk yuvanı sevo

kızlar çıkıyorumm ben eşim oturacakmışşş ..iyi geceler tatlı rüyalarrr ..rüyalarınızda bebişlerinizi görünn

koca yok bebe olacak inşallah :)) sen avcunu yala bir koca yeter sanaa fazlası zarar :)))
tamam en kısa <amanda eklicemm ... yuvamı :)))

hadi ben uçtummm

çok şükür zaten aşkımız sevgimiz olmasaydı düşmanlarımız sevinicekti rabbime hamd olsun..gerçekten o rüya hayatımı değiştirdi daha çok müslüman oldum :)) çok şükür
evet canım yazarak deşarj oluyorum :))) bende özledim valla
evet bacım yorumlatalım bakma arsızığa verip yaşıyoruz işte bakalım sonumuz hayrola
kızlar ben kaçar duramıyorum ekrana bakamıyorum çok yorulmuş gözlerimm
iyi gecelerrrrr bollll bollll seviiiinin :))) haydi byeee
kimi sevek bacıcım senimi öaşallah gelmenle gitmen bir oldu fırsatmı verdinki sevek ii gcler öperim çook

nere gitti bu gaciler ya
neyse bende çıkam şifam yalnız kalma bacım öpüyorum çok
uyykumda yok ama geirim belki az sonra az meyve yiyip kendime gelem

şifam kız mesajın sonunda şimdi daha ii anladım demişin ya niye deli olduğıumumu daha ii anadın :))))))))))haaaklısın canım şükür yünede bu halime

hee ama bazen sapıksal rülar görebiliyoruz üstümüz çık kalınca onların verdiği bi mesaj yok söliyim şimdiden nurcikk onarın verdiği tek mesaj kalk boy abdesti al oluyoo :)))))))soğuk ve iğrenç bi espiriydi biliyoeum

burdayım nerdeyse çıkıodummmm:))))))))))))))

hadi çık sorun yaşama bacıcım
bu arada deli yıldızın bu evde senle şarkısını dinle çok hoşuma gitti ya kıpır kıpır bu evde senle salonda tuyalette,banyo balkondaa her jöşesinde hırrrrrrrrrrrr

canım ben pek rüya görmem en çok o yüzden yazdım ayda yılda bi görürüm onuda ya unuturu m yada hayalmiydi meyalmiydi diye tereddütte kalırım , o yüzden şu rüya gördüm , bu rüya gördüm yazanları hayranlıkla izlerim ,okurum imrenirim yani rüya görmek nasıl bişi acaba hani senden rüyalarının sonucunu bağdaştırdın ya yaşadıklarını paylaştın o yüzden yazdım daha iyi anladım şimdi diyeeeeee deli de ne demek estağfirullah

canım çıkıommm kusura bakma iyi akşamlar öpüldün

ok dinlicem şimdi haydi kal sağlıcakla kociş geldi yanıma az oda pc başında bakınacak sonra uyku vakti öpüldün

öpüyorum caım allaha emanet ol hayılrı geceler seviyorum seni masum yüzlü melek kalpi arkidişimm muuaaah bye
ok dinlicem şimdi haydi kal sağlıcakla kociş geldi yanıma az oda pc başında bakınacak sonra uyku vakti öpüldün

KIZLAAAAAR HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
HAMİLEYİM HAMİEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİEYİM HAMİLEYİM
HAMLEYİM
HAMİLEEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİEYİM
HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİEYİM
HAMİLEYİM HAMİLEYİMHAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİEYİM
HAMİLEYİMHAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM
HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM HAMİLEYİM......
DEĞİLİM DEĞİLİM DEĞİLİMMMMMMMMMMMM SADECE HAMİLEYİM YAZMAK NASI Bİ DUYGUYMUŞ ONU MERAK ETMİŞTİM AMA YALAN OLUNCA İÇİM BOŞ OLUNCA Bİ HALT HİSSEDEMEDİM İÇİM KABARDI PÖFFFFFFFFF ŞAN NERDEYSEN BUL BENİ BENİM GİBİ BEKLEYENLERİ ALLAHIM İSYAN ETMEME İZİN VERME RABBİM BENİ HER FIRSATTA ZORLAYAN O ŞEYTANA FIRSAT VERME GÜZE RABBİM GERÇEK OLANINI YAZMAMA İZİN VER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…