İyiyim canım sen nasılsın ne çirkin bir bebeğin varmış (kız nazar değmesin diye söylerler bizim orda)maşallah supanallah çok tatlı ağzını burnunu yerim ben o meleğin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn millettt nasılsınızz ama sanırsamm bendennn başka kımse yokkkk
hoşbuldukkkk cancannn nabersinn yigenımm nasıll üzüyoomuuu seniiiiiiiiiiiiii
aaaaaa niyekiiiiiiiiiii neyin varr geçmiş oldun cnmm bennnn ıyıyyım nasılll olsunnnnnnn
abimin kızı o ben allah nasip ederse bekliyorum 10 haftalık olduk allah hepimize ööyle güzel bebekler nasip etsin
Günayyyyydıııııııııııııııın ve tünayyyyyyyyyyyddddıııııııııınnnnnnnnn
Kusura bakma senin sandım ama seninde varmış bunada çok sevindim allahıl esirgesin
ayyyy cnmm benımm bızımmm hamılelerr vallaa bılaşık makınesııııı bılaşıklarııı dizmiyooo sizz sabahın köründee gidipp çalışıyosunuzzzzzz ALLAH yardımcınızz olsunnn cnmmmmmmmm
ayyyy cnmm benımm bızımmm hamılelerr vallaa bılaşık makınesııııı bılaşıklarııı dizmiyooo sizz sabahın köründee gidipp çalışıyosunuzzzzzz ALLAH yardımcınızz olsunnn cnmmmmmmmm
gerçekten hamileyken çalışmak çok zor erken kalkınca sanki bulantım daha çok oluyo evdeyken bu kadar kötü değilim
aslında ilk aylarda da çalışan bayanlara bazı kolaylıklar gösterseler süper olur
gerçekten hamileyken çalışmak çok zor erken kalkınca sanki bulantım daha çok oluyo evdeyken bu kadar kötü değilim
aslında ilk aylarda da çalışan bayanlara bazı kolaylıklar gösterseler süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?