Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

İyiyim canım sen nasılsın ne çirkin bir bebeğin varmış (kız nazar değmesin diye söylerler bizim orda)maşallah supanallah çok tatlı ağzını burnunu yerim ben o meleğin

abimin kızı o ben allah nasip ederse bekliyorum 10 haftalık olduk allah hepimize ööyle güzel bebekler nasip etsin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn millettt nasılsınızz ama sanırsamm bendennn başka kımse yokkkk

ayyyy cnmm benımm bızımmm hamılelerr vallaa bılaşık makınesııııı bılaşıklarııı dizmiyooo sizz sabahın köründee gidipp çalışıyosunuzzzzzz ALLAH yardımcınızz olsunnn cnmmmmmmmm

gerçekten hamileyken çalışmak çok zor erken kalkınca sanki bulantım daha çok oluyo evdeyken bu kadar kötü değilim
aslında ilk aylarda da çalışan bayanlara bazı kolaylıklar gösterseler süper olur

Evet canım hamile değilim ama çalışan annelerin çocukları cok rezillik çekiyor

Erken kalkınca insan zaten birşey yemek istemiyorki karnın aç tabi bulanır zor bir durum ama bizim bazı arkadaşlanımız var hamile tamam biz yardımcı oluyoruz ama bazende abartıyorlar bunu su istimal ediyorlar okadarda olmamalı

canım bulantı için kızarmış ekmek ye bastırıyor etimekmiydi adı sert olur hani faydasını görürsün

ipekim evettttttttttttt sonunaa kadarr katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biraz daha özen göstermelilerr hamılelereeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…