hamile olarak çalışmak gerçekten çok zor allah yardımcın olsun ipeğim
canım bulantı için kızarmış ekmek ye bastırıyor etimekmiydi adı sert olur hani faydasını görürsün
sağol durum birde ben kötü durumda olup çalışanlar var onların durumu daha da zor
gidip alayım biraz da peynir alırım öğle yemeğim olur
Ay ben sinir olurum ya biz onlara kıyafet alırken onun tarzını biliyoruz ama onlar hiç birşeyi beceremiyolar (allahtan benim eşim yavaş yavaş düzeliyo ama )mutfak alışverişinide yapamıyorlar sanki bayanların doğusunda var bazı şeyler yemek yapmak bebek bakmak alışveriş bayan olmak çok zor yayavvv kıslarr benım kocaa geldıı sımdıı bana bot almış aynı kocakarıı botuu ama mecburen begendım dedımmmmmmm çünkü aldıgıı hiç bişeyi begenmedım bu gune kadarr bunadaa on numara demek zorundaa kaldımmmm
ahhhh benimmmmm zavallıı basım benimki hiç bişeyden anlamıyooo o haldee yinede alıyooo bidee begenmeyincee küsüyoo bidaha sana bişey almıyacam diyooo sankii çok meraklıyımm sen parayı verr ben alırım kendimee hahahahahahahahahahahahAy ben sinir olurum ya biz onlara kıyafet alırken onun tarzını biliyoruz ama onlar hiç birşeyi beceremiyolar (allahtan benim eşim yavaş yavaş düzeliyo ama )mutfak alışverişinide yapamıyorlar sanki bayanların doğusunda var bazı şeyler yemek yapmak bebek bakmak alışveriş bayan olmak çok zor ya
slm arkadaslarim
nasilsiniz
kizlar kusura bakmayin fazla nete gelemiyorum cunku calisiyorum cok yoruluyorum kizlar
ayyy cok yorgunum
bebek icin calismaktan cok yoruldum
cok zor islerde calisiyoruz para biriktiriyoruz ve hepsini bir seferde dr lara harciyoruz rabbim yardimcimiz olsun
Canım bak bizim burda çok bayan hamile oldu doğum bile yaptı ama benim dediğim arkadaşların bulantısı filan hiç yok olsa tabiki yardımcı olacağız sadece bunu suistimal yapıyorlar ayaklarına hizmet bekliyorlar ozaman insan nekadarda olsa sinirleniyor seni enayı yerine koyuyorlar
anam ipekiimm peynirr emkmekkk yıyecenn demekkk ahhh buu sıpalarr varyaaa adamı ne halleree sokuyolarr dunyayaa gelmeden adamı parmagının ucunda oynatıyolar
slm arkadaslarim
nasilsiniz
kizlar kusura bakmayin fazla nete gelemiyorum cunku calisiyorum cok yoruluyorum kizlar
ayyy cok yorgunum
bebek icin calismaktan cok yoruldum
cok zor islerde calisiyoruz para biriktiriyoruz ve hepsini bir seferde dr lara harciyoruz rabbim yardimcimiz olsun
ebet datlım alışmam lazım ama düne göre daha iyiym çok şükürr ne yazıkdıysa onu yaşıcam hayır olsunyaaa kızlar bugün ne güzel sophbetler muhabbetler fallar bakılmış kıskandımm valla ben yokken güzel zamanalr geçirmişsinizzz benseee çilekeşşş sevoo çalış çalışş bittimmm :)))
aklımdakileri unutmadan yazayım nurcanımm falında haber var temiz bir haber alacaksın telden sanırım.birde çok anzar var canım :))
tuğbişimm resimlerden salon ve mutfağını gördüm okadarmı gösterdinnn( valla evin büyük ve güzel huzurla mutlulukla otur eşinle ve gfelecekteki bebişlerinle inşallahhhh hep öle büyük mutfağım olsun istemişimdirrr...bu arada senin falındada bir kadın saçları omuzlarda ağzıyla kısmet getirecek sana büyük bir kısmet..bende yakında eklerim evimi canım :))
melon gelmiş ablasından haberler getirmiş çok sevindimm sağlıcakla doğurmuş ve en güzeli de eşiyle barışmışlarr Rabbime şükürler olsunn
melikemm bugün biraz korkmuşsun strese girmişsin canım maaleseff hastanelerde bunlara dikkat etmiyolar aman sen kendine dikkat et canım bundan sonra sık sık gidiceksin çünkü..
başkaaa aklımaa gelen bişey yok kızlar unutmuş olabilirim bazı şeyleri kusura bakmayınn lütfennn
ipeğimm sende bebişinde iyiymiş maşallahh bebişin seni hiç zorlamıyo ne güzell
şifam sende güne girmişsin çok iyi olmuş ıssız yerde valla sıkıntıdan patlarsın en iyisini yapmışsın canım
aklımda kalanlar bunlar kızlar bişey unuttuysam affolaaa
ben yarında giremem sanırım( yeni iş yerinin su elektrik açılışları ile uğraşıcam bide vergilerin son zamanalrı çok yoğunumm
aaaaaaaaaaaaaa en önemli şeyi unuttumm bacımm geçmiş olsunn zehirlenmişsinn yaa sen nasıl böle bişey yaptın anlamadım çamaşır suyuyla porçöz tuz ruhu karıştırılmazzzzzzz sakın sakınn kızlarrr çok güçlü kimyevi madde oluyo...valla eşinin yerinde olsam seni bi güzel haşlardım :))
haydiiiinn öptümm sizleriiii
tubişimm kıs neler yaşamışsınn datlummmm çok şükür onlar atlatılmışş kocişinle hep mutlu ol inşalahh bide sıpanız gelsinn ohh maşalahh sizeeeşimdi biz eşimle çıkarken çok stresli günler yaşıyoduk yani aileler istemiyo biz kopamıyoruz onun ailesi hergün her gece beni arayıpp bırak oğlanın yakasını diye hakaret ediyo filan benim babam polise kız vermem red ederim asarım keserim havalarında abim almanyadan hergün arayıp saaterce vazgeçmem için konuşurdu onun sülale ayaklanmış hepsi sıraya arıyo filan bu arada ben çok bunaldım pskiyatr tedavisi gördüm travma geçirince yattım 1 hafta kadar çıktım saçımı başımı kestim o derece perişanım yani neyse sonuçta o günaha girdim canıma kıydım beceremedim arkadaşım hastaneye götürdü (intihar edince ölüm korkusu sardıda arkadaşı aradım ben intihar ettim kötüyüm gel dedim:))
midem yıkandı bi gecede öle yatıp eve geldim ve o gece bir rüya gördüm rüyamda biri bana bidaha bunları yapma herşey düzelicek dua et tefriciye çek dedi o kişiyi göremedim sesini duyuyorum bi erkek ve ben o rüyaya kadar tefriciyeyi bilmiyodum neyse o ses birden kayboldu ve kooca bi arsa ve heryer buz kar dolu babamın eskiden bi kamyonu vardı onu görüyorum o anda buzların üstünde babam geip kamyonu götürüyo ve ben iki elimi yere koyup o buzları parmaklarımla ikiye ayırıyorum bayağı bi buz kar tenizledikten sonra babam kürek getiriyo küreklede az temizledikten sonra allah tarafından her yer ayrılıyor buzlu olan yerler ve çoook aşağıda yani çekilen buzların altından yemyeşil bi bahçe ve üç tane beyaz kaz görüyorum sonrasını hatrlamıyorum....
ertesi sabah hafız bi arkadaşıma tefriciye ne diye sordum bana 4444 selevat hacet şifa için zikredlir dedi cuma gecesi başlayıp 5 günde bitirdim ve bittikten tam 4 gün sonra birden bire sanki sihirli değnek değmişcesine herşey düzeldi kayın babam aradı kızım geliyoruz ailenle konuş vermezse kaçarsın dedi bende o akşam sülalemi topayıp babamla konuşun vermezse kaçıcam tek kızıyım yere bakmasın yüzü filan dedim ve geldiler babam bir iki etmeden verdiii yani rüyaların hayatımda yeri önemli şifacıkkk
sorma canım ya ben hiç peynir ekmekle doyacak kadınmıydım
ebet datlım alışmam lazım ama düne göre daha iyiym çok şükürr ne yazıkdıysa onu yaşıcam hayır olsun
ayy datlumm sorma bana dr çok kızdııı çok kilo almışsın doğuramazsın dedi bende artık yemeyi abartmıyorum hattaa doymadan kalkıyorumm(((((((
tubişimm kıs neler yaşamışsınn datlummmm çok şükür onlar atlatılmışş kocişinle hep mutlu ol inşalahh bide sıpanız gelsinn ohh maşalahh sizeee
banada dün doktor ipek hanım artık sizi rapta zapta alma zamanı geldi dedi
diyet verecek galiba bulantıların hafiflemesini bekliyo 2 hafta daha serbestsin dedi .
güle güle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?