Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yavvv kıslarr benım kocaa geldıı sımdıı bana bot almış aynı kocakarıı botuu ama mecburen begendım dedımmmmmmm çünkü aldıgıı hiç bişeyi begenmedım bu gune kadarr bunadaa on numara demek zorundaa kaldımmmm

sağol durum birde ben kötü durumda olup çalışanlar var onların durumu daha da zor

Canım bak bizim burda çok bayan hamile oldu doğum bile yaptı ama benim dediğim arkadaşların bulantısı filan hiç yok olsa tabiki yardımcı olacağız sadece bunu suistimal yapıyorlar ayaklarına hizmet bekliyorlar ozaman insan nekadarda olsa sinirleniyor seni enayı yerine koyuyorlar

Ay ben sinir olurum ya biz onlara kıyafet alırken onun tarzını biliyoruz ama onlar hiç birşeyi beceremiyolar (allahtan benim eşim yavaş yavaş düzeliyo ama )mutfak alışverişinide yapamıyorlar sanki bayanların doğusunda var bazı şeyler yemek yapmak bebek bakmak alışveriş bayan olmak çok zor ya

slm arkadaslarim
nasilsiniz
kizlar kusura bakmayin fazla nete gelemiyorum cunku calisiyorum cok yoruluyorum kizlar
ayyy cok yorgunum
bebek icin calismaktan cok yoruldum
cok zor islerde calisiyoruz para biriktiriyoruz ve hepsini bir seferde dr lara harciyoruz rabbim yardimcimiz olsun

ahhhh benimmmmm zavallıı basım benimki hiç bişeyden anlamıyooo o haldee yinede alıyooo bidee begenmeyincee küsüyoo bidaha sana bişey almıyacam diyooo sankii çok meraklıyımm sen parayı verr ben alırım kendimee hahahahahahahahahahahah

hoşgeldinnn cnmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben evde hiç bi iş yapmadığım için (ufak tefekler dışında) gittiğim yerlerdede oturuyorum kimseye hizmet etmiyorum
ama kimseden de hizmet beklemiyorum mesela su içmek istersem kalkıp alıyorum

hoşgeldin allah kolaylık versin

ebet datlım alışmam lazım ama düne göre daha iyiym çok şükürr ne yazıkdıysa onu yaşıcam hayır olsun
datlumm gıı seni çok yoruyolarr kıtyamamm
tubişimm kıs neler yaşamışsınn datlummmm çok şükür onlar atlatılmışş kocişinle hep mutlu ol inşalahh bide sıpanız gelsinn ohh maşalahh sizeee
sorma canım ya ben hiç peynir ekmekle doyacak kadınmıydım

ayy datlumm sorma bana dr çok kızdııı çok kilo almışsın doğuramazsın dedi bende artık yemeyi abartmıyorum hattaa doymadan kalkıyorumm(((((((

t

Son düzenleme:
güzelerr bennn çıkayımmm işlerim varr onlarıı hallediyimm sonrada göörümceme gidecem bi ev var onu araştıracam kısmetseee sonra geldigimde gelirim kendinize iyi bakın ALLA a emanet olun öptümmmmmm.....

banada dün doktor ipek hanım artık sizi rapta zapta alma zamanı geldi dedi
diyet verecek galiba bulantıların hafiflemesini bekliyo 2 hafta daha serbestsin dedi .

banada dün doktor ipek hanım artık sizi rapta zapta alma zamanı geldi dedi
diyet verecek galiba bulantıların hafiflemesini bekliyo 2 hafta daha serbestsin dedi .

ayy datlumm benim walla apla frenle kendini gerçektenn diyosun olsunda kilo önemli değil deniliyo ama işte insan takıyorr görenn aaa ne hale gelmişsin diyo bana beni ilk görenlerde hiç 6.5 aylık gibi değil karnım küçük diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…