Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya bana biliyosun endokrin zaten ilk hamile olduğumu öğrenince diyet verdi
kızartma şeker hamurişi çok tuz yemiyorum ama midem kötü olduğu için ya yağsız yoğurtlu makarna
yada peynr ekmek yiyorum o kilo yapıyo galiba birde anlamadım bayramdan önce kontrolde kilo almamıştım
ilk ayla aynıydı kilom dün 1,5 kilo almış göründüm 10 günde 1,5 kilomu alınır :44:

selam kızlar...nasılsınız...

bugün kociş evde hasta oldu...sinüsleri azmış...2 gün rapor vermiş doktor...

ipeğim allah yardımcın olsun...zor...bu mide bulantısı...asla şikayetçi değilim...dedğin gibi evde olsan daha kolay atlatırsın bu dönemi...inşallah çok sürmez....

iyidir canım sen nasılsın ....eşine geçmiş olsun ...bende şikayetçi değilim hep bu günleri bekledik allah herkese nasip etsin

yok canım bakmadım..birilerine baktım geçen gün çıkmadı...erkek dedim kız çıktı...birde hiç aklıma gelmedi...rabbim sağlıklı versin....hayırlısyla kalp atışlarını duysaydım...daha çok rahatlayacağım....

duyarsın duyarsın merak etme doğum ne zamana geliyo

rabbim kısmet ederse 14 temmuz..canım..16 temmuzda doğum günüm...benim..inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..hepimizinkini...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

Eti_Puf,iipekk34+,bulut83+,

slm taze hamişlerimiz nasılsınız bakalım...

esra hoşgeldin canım nasıl oğlumuz ne kadar oldu

bulutum sen nasılsın mercimek nasıl

ipeğim mide bulantın hafifledimi

aplamm ne yapacan bebiş sağlıklı olsunda yememiz içmemiz ne kadar kısıtlansada işte hepsi sıpalar içinn hayırlısıyla gelsinlerdee ne yapalım yerken içerken dikkat ederiz bide benim tam aksii oluyo ya kendimi frenlemeye çalıştıkça acıkıyorumm ne yapacam bilmiyorum
rabbim kısmet ederse 14 temmuz..canım..16 temmuzda doğum günüm...benim..inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eder..hepimizinkini...

ayy maşalahhh canım yaaa hayırlısyla duyarsın canımm dikkat e kendinee

evet canım hep öyle olur dikkat ettikçe aklın yemekte olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…