Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipek aplacım seninde mesai bitiyor bende kendime bi çorba koyuyum akşam yemeğim çorba salata olsun bari
çok öptüm hayırlı akşamalrr

iyi akşamlar canım biz dün eşimle pazara gitmiştik
taze fasulye ayıkladım akşam onu pişiricem bende yarın görüşürüz canım

kızlar selamlar gelemedim epeydir kafam bi dünya okulda işler çok yoğun ancak şimdi gelebildim ama iyice şapşal oldum topicin yeni halini hç beğenmedim yaaa ne bu böyle,hımm bu arada bişe dicem toce bugün doktora sormuş dr aşılama yapalım demiş adetin 2. günü gelsin demiş yaaa afalladım böle pat diye aşılama olur mu bilmiyorumki fiyatlar nasıl oınu da bilmiyorum kafam iyice karıştı.adetliyken nasıl alttan ultrason olacak anlamadım gitti bana bir akıl verin nolur

canım hoş geldin geçmiş bayramın kutlu olsun öncelikle evet yokttun bayağıdır , gözlerimiz seni aradı hep işinde kolaylıklar canm , tedavin hayırlı olsun inşşş emeğinizin karşılığını görürüsünüz ,adetliyken alttan ultrasyon olmuyor cnm rahat ol yumurtamı ,yumurtalık mı onlara bakacak doktor adetin ilk 3 günü içinde net görünüyorki drlar hep adetliyken çağırır biz bayanları

merhaba kızlar 2 gündür fırsat bulupta giremedim dr gittim dün sol tarafımda 3 cm büyüklüğünde kist varmış ilaçla kaybolur dedi bir zararı yok dedi ama yınede canım sıkıldı adetın 5. günü kontrole gidicem bakalım kaybolmuş mu bakacak yıne birde akıntım vardı fitil verdi fitil bana iyi geliyor ilk gebeliğimden bir ay öncede fitil kullandım daha adet olmamıştım hamile kalmıştım inş. iyi gelir başkada ciddi bir sorun yoktu cok şükür birde kızlık zarın oldugu gibi duruyor dedi:) kanamam olmamıştı zaten yani halen bakireyımm :)))

şifacım sağolasın senin ve herkesin bayramı kutlu olsun bende kafa kalmadı ki paldır küldür yazdım öylece valla ne densizim şimdi farkettim.çok ösledim hepiciğinizi,kaynanaya gittik gelkdik çok şükür hasar yok fazla küçük sıyrıklarla atlattık bu bayramı fazla yüz göz olmadan ohhh dedim evime gelince,ama dediğim gibi okulda yüklediler sanki 10 çuvalı sırtıma bi ton iş birikti yaaa,inşallah yarın gelebilrim de ipekimi,yurcanımı,sevdamı,menikemi,tubişimi,durumu,leydimi,tostimi,daha sayamadığım herbi cankuşumu ve şifam seni görürümde bolca yazışırız innnşallah ayyy bi yanım eksik kaldı sizden ayrı yemin ediyorum yaaa,neyse şimdi gideyim yemekime bakayım sonra toce gelsin netten şu aşılama olayına bi bakıcaz bakalım,öpüyorum hepiciğinizi muah muah

tatlişim hoş geldin ne haber demicem haberler çok gelişmeler çok ...yoğunluktan gelemedin demek öslettin ama kendini hmmm...
canım adetin 2. yada 3. günü gidiyosun alttan muayene edip yumurtaların çapını ölçüyolar sonra sanırım 5.günü kullanman gereken ilacı alıyosun sonra bir hafta kadar iki günde bir yumoş takibine gidiyosun 17 18 olunca çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama ne var bunda bu kadar stres olucak gerçi sende haklsıın bizler artık bağışıklık kazandık bu durumlara inşalllah herşey gönlünce olur ve bebe müjdesi verirsin bize..heyecan yapma sakın bu arada senin rahim filmi çekildimi...haaa fiyata gelince üniversitelerde 500,700 buda max fiyat iğne kullanmazda sadece hap kullanırsan (benimki öleydi yani)....özelde bu fiyat katlayabiliyo 2500 lere kadar tabi ilaçta farklılık varmı bilmiyorum öpüyorum bebişimmm

vaaay taze kız bakire çıtırım ne şans beaa maşallah hala kendini muhafaza edebiliyomuş demekki senin bekaret..doğumda kaybedersin artık:)) canım kistin için üzüldüm inşallah ilaçla çarçabuk erir bu arada adetten sonrammı gittin sen benimde gitmem lazım ama ihmal ediyorum inşallah fitiller münüşü pırıl pırıl ederde minik bebecik hemen konuverir yerine canımm inş....
tugbacım evim çok şirin güle güle otur
teşekkürerim, fışkırtıyorum canım...

Son düzenleme:
ooooo kımlerr gelmıss etıpuf um nbrrrrrrsinn cnmmmm nasıl gıdıyooo hayattt solee bakam

Son düzenleme:
pufidiğimmmmm şekercim nasılsın burdayız kuzucuk burdaaa

etipufum hoş geldin canım nasılsın , bebişin nasıl , valla şimdi yemekten kalktık kocişle birazdan çay içecez zaman ters canım bana tam bu saatler mutfak saatim , eeee ne var ne yok ? evdesin dimi çalışmıosun ,

adaşım , tubişim hoşgeldiniz kızlar iyi akşamlar ,

tubiş bugün dr a gitcektin firarmı ettin kız :))))))))))

hoşbuldukk cnmm sendee hoşgeldinnn ohh yemekk yemışsınızz çayy vaktııı hızlısınız maşallah
hoş buldum cnm he wallah benim tombişim,kocişim fazla dayanamaz açlığa :))) ve çay da yemek yerken hazır olmalı , yemek yiyene kadar dinlenioooo çayımız sonra hemen çayy evlendiğimizden beri böleee işte kocişin meşhur huyları :))))))))))

adaşım , tubişim hoşgeldiniz kızlar iyi akşamlar ,

tubiş bugün dr a gitcektin firarmı ettin kız :))))))))))

oyyy tatlım unutmazmıştaaa ya tembellikmi dersin uyuşuklukmu gitmedim ama yarın gitmeyi düşünüyorum tostinin kisti korkuttu beni zaten 20 günü aşkın süredir değişik ilkkez yaşadığım ağrı ve sızlanmalar var bunlar neye işaret merak ettim yarın gidicem inş.canımm

aaaaaaaaaa site iyice şaştı kendini ya valla her gelişimde ayrı bir değişiklik göz yorucu kafa bozucu bi değişiklik gelmek istemiyorum ama ya bu ne böle bit kadar yazılar sağ köşede sol köşede pöfff be kazen amca pööffff acı bize ya lütfennn eski haline getiriver lütfen ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…