bendede başladı yanmaa bişeyler yeyince geçiyor ağzım boş olunca coşuyorrr
Allah yardımcın olsun aplacımmm inşalahhbugün ilk defa bu kadar çok oldu gün içinde hep idare ediyodum şurup içmeden
şurup içtiğim halde geçmedi
iyi akşamlar canım biz dün eşimle pazara gitmiştik
taze fasulye ayıkladım akşam onu pişiricem bende yarın görüşürüz canım
canım hoş geldin geçmiş bayramın kutlu olsun öncelikle evet yokttun bayağıdır , gözlerimiz seni aradı hepkızlar selamlar gelemedim epeydir kafam bi dünya okulda işler çok yoğun ancak şimdi gelebildim ama iyice şapşal oldum topicin yeni halini hç beğenmedim yaaa ne bu böyle,hımm bu arada bişe dicem toce bugün doktora sormuş dr aşılama yapalım demiş adetin 2. günü gelsin demiş yaaa afalladım böle pat diye aşılama olur mu bilmiyorumki fiyatlar nasıl oınu da bilmiyorum kafam iyice karıştı.adetliyken nasıl alttan ultrason olacak anlamadım gitti bana bir akıl verin nolur
canım hoş geldin geçmiş bayramın kutlu olsun öncelikle evet yokttun bayağıdır , gözlerimiz seni aradı hepişinde kolaylıklar canm , tedavin hayırlı olsun inşşş emeğinizin karşılığını görürüsünüz ,adetliyken alttan ultrasyon olmuyor cnm rahat ol yumurtamı ,yumurtalık mı onlara bakacak doktor adetin ilk 3 günü içinde net görünüyorki drlar hep adetliyken çağırır biz bayanları
tatlişim hoş geldin ne haber demicem haberler çok gelişmeler çok ...yoğunluktan gelemedin demek öslettin ama kendini hmmm...kızlar selamlar gelemedim epeydir kafam bi dünya okulda işler çok yoğun ancak şimdi gelebildim ama iyice şapşal oldum topicin yeni halini hç beğenmedim yaaa ne bu böyle,hımm bu arada bişe dicem toce bugün doktora sormuş dr aşılama yapalım demiş adetin 2. günü gelsin demiş yaaa afalladım böle pat diye aşılama olur mu bilmiyorumki fiyatlar nasıl oınu da bilmiyorum kafam iyice karıştı.adetliyken nasıl alttan ultrason olacak anlamadım gitti bana bir akıl verin nolur
vaaay taze kız bakire çıtırım ne şans beaa maşallah hala kendini muhafaza edebiliyomuş demekki senin bekaret..doğumda kaybedersin artık:)) canım kistin için üzüldüm inşallah ilaçla çarçabuk erir bu arada adetten sonrammı gittin sen benimde gitmem lazım ama ihmal ediyorum inşallah fitiller münüşü pırıl pırıl ederde minik bebecik hemen konuverir yerine canımm inş....merhaba kızlar 2 gündür fırsat bulupta giremedim dr gittim dün sol tarafımda 3 cm büyüklüğünde kist varmış ilaçla kaybolur dedi bir zararı yok dedi ama yınede canım sıkıldı adetın 5. günü kontrole gidicem bakalım kaybolmuş mu bakacak yıne birde akıntım vardı fitil verdi fitil bana iyi geliyor ilk gebeliğimden bir ay öncede fitil kullandım daha adet olmamıştım hamile kalmıştım inş. iyi gelir başkada ciddi bir sorun yoktu cok şükür birde kızlık zarın oldugu gibi duruyor dedi:) kanamam olmamıştı zaten yani halen bakireyımm :)))
teşekkürerim, fışkırtıyorum canım...tugbacım evim çok şirin güle güle otur
hoş buldum cnm he wallah benim tombişim,kocişim fazla dayanamaz açlığa :))) ve çay da yemek yerken hazır olmalı , yemek yiyene kadar dinlenioooo çayımız sonra hemen çayy evlendiğimizden beri böleee işte kocişin meşhur huyları :))))))))))hoşbuldukk cnmm sendee hoşgeldinnn ohh yemekk yemışsınızz çayy vaktııı hızlısınız maşallah
adaşım , tubişim hoşgeldiniz kızlar iyi akşamlar ,
tubiş bugün dr a gitcektin firarmı ettin kız :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?