Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
Eti_Puf,
yine kimseyi yakalayamadımm.... hepinize iyi akşamlar....(
melişim canım benim seni çok merak etmiştik .. acaba unuttumu bize diyede aklımdan geçirmedim değil hanii:78:ama yanılmışım :92:kızlar selamlar gelemedim epeydir kafam bi dünya okulda işler çok yoğun ancak şimdi gelebildim ama iyice şapşal oldum topicin yeni halini hç beğenmedim yaaa ne bu böyle,hımm bu arada bişe dicem toce bugün doktora sormuş dr aşılama yapalım demiş adetin 2. günü gelsin demiş yaaa afalladım böle pat diye aşılama olur mu bilmiyorumki fiyatlar nasıl oınu da bilmiyorum kafam iyice karıştı.adetliyken nasıl alttan ultrason olacak anlamadım gitti bana bir akıl verin nolur
moralini bozma canım geçici kisttir kesinn hem doktorunda önemli olmadığın söylemiş .fittiler işe yarıyo baksana iltihabını söküyormuşş.benim dünürde fitil kullandığı aydan sonra hamile kaldı .demekki basit bir üşütme ve iltihap bile döllenmeyi engeliyormuş ..inşallah daha çok beklemeden gelir bebişin canımmerhaba kızlar 2 gündür fırsat bulupta giremedim dr gittim dün sol tarafımda 3 cm büyüklüğünde kist varmış ilaçla kaybolur dedi bir zararı yok dedi ama yınede canım sıkıldı adetın 5. günü kontrole gidicem bakalım kaybolmuş mu bakacak yıne birde akıntım vardı fitil verdi fitil bana iyi geliyor ilk gebeliğimden bir ay öncede fitil kullandım daha adet olmamıştım hamile kalmıştım inş. iyi gelir başkada ciddi bir sorun yoktu cok şükür birde kızlık zarın oldugu gibi duruyor dedi:) kanamam olmamıştı zaten yani halen bakireyımm :)))
ayyy melişim bişey diyimmi Allah bilemı versinkii senin yokluğunu çok hisediyordum bende :86:şifacım sağolasın senin ve herkesin bayramı kutlu olsun bende kafa kalmadı ki paldır küldür yazdım öylece valla ne densizim şimdi farkettim.çok ösledim hepiciğinizi,kaynanaya gittik gelkdik çok şükür hasar yok fazla küçük sıyrıklarla atlattık bu bayramı fazla yüz göz olmadan ohhh dedim evime gelince,ama dediğim gibi okulda yüklediler sanki 10 çuvalı sırtıma bi ton iş birikti yaaa,inşallah yarın gelebilrim de ipekimi,yurcanımı,sevdamı,menikemi,tubişimi,durumu,leydimi,tostimi,daha sayamadığım herbi cankuşumu ve şifam seni görürümde bolca yazışırız innnşallah ayyy bi yanım eksik kaldı sizden ayrı yemin ediyorum yaaa,neyse şimdi gideyim yemekime bakayım sonra toce gelsin netten şu aşılama olayına bi bakıcaz bakalım,öpüyorum hepiciğinizi muah muah
ben beğendim bu son halini .aaaaaaaaaa site iyice şaştı kendini ya valla her gelişimde ayrı bir değişiklik göz yorucu kafa bozucu bi değişiklik gelmek istemiyorum ama ya bu ne böle bit kadar yazılar sağ köşede sol köşede pöfff be kazen amca pööffff acı bize ya lütfennn eski haline getiriver lütfen ama ya
kedersizim günaydın anacım
kızlık zarım duruyormuş evet ne bilim kedersizim ya kürtaj oldum evet ama bebeğin cogu ve parçalar kürtajdan önce suni sancıyla alındı geldi yani az bir parça kalmıştı onuda vokumla aldı bıçak falan kullanmadı yani belki ondan bozulmamış olabılır diye düşünüyorum dr sordum bir sakıncası var mı yok dedi bir sakıncası yok bakiresin hala:86:
kedersizim hediye olarakta eşim araba alıyor nasipse bu gün öğretmeler günü hediyesi o olacak inş. nasipse
datlum benimm hoşgeldin merak etmiştim senii çok şükür iyiymişsinnkızlar selamlar gelemedim epeydir kafam bi dünya okulda işler çok yoğun ancak şimdi gelebildim ama iyice şapşal oldum topicin yeni halini hç beğenmedim yaaa ne bu böyle,hımm bu arada bişe dicem toce bugün doktora sormuş dr aşılama yapalım demiş adetin 2. günü gelsin demiş yaaa afalladım böle pat diye aşılama olur mu bilmiyorumki fiyatlar nasıl oınu da bilmiyorum kafam iyice karıştı.adetliyken nasıl alttan ultrason olacak anlamadım gitti bana bir akıl verin nolur
aman canım çok şükür çok büyük bi sorun yokmuş kaybolur Rabbimin izniyle kist kıss sen bakiresin halaaa ne güsell benimde ilk gece kanama olmadı acep bendede var mıdır hgala iş:)))merhaba kızlar 2 gündür fırsat bulupta giremedim dr gittim dün sol tarafımda 3 cm büyüklüğünde kist varmış ilaçla kaybolur dedi bir zararı yok dedi ama yınede canım sıkıldı adetın 5. günü kontrole gidicem bakalım kaybolmuş mu bakacak yıne birde akıntım vardı fitil verdi fitil bana iyi geliyor ilk gebeliğimden bir ay öncede fitil kullandım daha adet olmamıştım hamile kalmıştım inş. iyi gelir başkada ciddi bir sorun yoktu cok şükür birde kızlık zarın oldugu gibi duruyor dedi:) kanamam olmamıştı zaten yani halen bakireyımm :)))
çok şükürr quzuuu kaygana delirtmemiş seni hala sağsınn:)))şifacım sağolasın senin ve herkesin bayramı kutlu olsun bende kafa kalmadı ki paldır küldür yazdım öylece valla ne densizim şimdi farkettim.çok ösledim hepiciğinizi,kaynanaya gittik gelkdik çok şükür hasar yok fazla küçük sıyrıklarla atlattık bu bayramı fazla yüz göz olmadan ohhh dedim evime gelince,ama dediğim gibi okulda yüklediler sanki 10 çuvalı sırtıma bi ton iş birikti yaaa,inşallah yarın gelebilrim de ipekimi,yurcanımı,sevdamı,menikemi,tubişimi,durumu,leydimi,tostimi,daha sayamadığım herbi cankuşumu ve şifam seni görürümde bolca yazışırız innnşallah ayyy bi yanım eksik kaldı sizden ayrı yemin ediyorum yaaa,neyse şimdi gideyim yemekime bakayım sonra toce gelsin netten şu aşılama olayına bi bakıcaz bakalım,öpüyorum hepiciğinizi muah muah
anamm ben yiğitii yerim beaa maşalahhhhh yakışıklıyaaaa kıss annenlerdesin ne güsell bğlanır geçersin evine biraz keyfini çıkarrfatoşum şifam tubişim hoşbuldumm canlarım.... valla bir iyi bir kötü idare ediyoz... yiğit iyi çok şükür...genelde annemlerdeyim...ara ara eve geliyom... inşallah artık şu doğalgaz olurda eve geçerim... sıkıldım böyle gel gitlerden... hakkımızda hayırlısı tabiki...
hımm anladım canımm senin baya bir gerideymiş demek zarın :))
araba alıyorsunuzz ne güzell hayırlı uğurlu ve kazasız belasız olsun inşallahh
meloşum senınde kanama olmadıysa sende bakiresin sanırım canım dogumda bozulur diyorlar ben kürtaj oldum hala duruyormuş
sagol canım allah razı olsun amin
olmadı canım kanama hiç kan falan gelmedi anamm bakirek halaaa
canım nasılsınnn nasıl gidiyorrr
bbu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn
günaydın gardaşımm ...bende çok yorgun uyanıyorum bu aralarr belim acayip ağrıyii:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?