Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fatoşum şifam tubişim hoşbuldumm canlarım.... valla bir iyi bir kötü idare ediyoz... yiğit iyi çok şükür...genelde annemlerdeyim...ara ara eve geliyom... inşallah artık şu doğalgaz olurda eve geçerim... sıkıldım böyle gel gitlerden... hakkımızda hayırlısı tabiki...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

Eti_Puf,

yine kimseyi yakalayamadımm.... hepinize iyi akşamlar....(

[video=youtube;KkwBzz17nO8]http://www.youtube.com/watch?v=KkwBzz17nO8&feature=player_embedded[/video]

ohhhh beee siftah videoda yükledim sonunda

iyi seyirler kızlar

eeee kimse yok bende kaçtımm hadi iyi geceler yarın inşallah görüşmek üzere hoşçakalın ,dostçakalın )) cicişlerrrrr ,

tugbacım ben banyo yaptım ertesi gün gittim canım dr sordu ne zmana adet oldun diye yeni bitti dedim başkada bişey demedi kist için ilaç verdi adetın 5. günü gel dedi yok olmuş mu diye bakacak yada küçülmüş mü diye dün gece ilk fitili kullandım bu gün nasıl akıntı söktüm anlatamam paket bitince içim tertemiz olur inş.

günaydın herkese
tüm öğretmenlerimizin bu güzel günlerini kutluyorum hayatta olan olmayan ...
koçişimde tabi

melişim canım benim seni çok merak etmiştik .. acaba unuttumu bize diyede aklımdan geçirmedim değil hanii:78:ama yanılmışım :92:
tedaviye başlıyormuşsunuz paldır, küldür olsunn canım bu zamana kadar çok beklemişsiniz bile artık bir yerden başlamak gerek hade inşallah bu tedavi ile senin minnak ,minoşun anneciğinin göbüşüne konuverir dualarımız seninle olacak ..bu arada canımm üzgünüm ama alttan muayne edecek dr başka yolmu var bakacak
moralini bozma canım geçici kisttir kesinn hem doktorunda önemli olmadığın söylemiş .fittiler işe yarıyo baksana iltihabını söküyormuşş.benim dünürde fitil kullandığı aydan sonra hamile kaldı .demekki basit bir üşütme ve iltihap bile döllenmeyi engeliyormuş ..inşallah daha çok beklemeden gelir bebişin canım .bu arada nasıl bakire kalmayı başardın kızlık zarının çok arkada ve gergin olanlarda olabiliyormuş ,bu durumda anca doğumda bozuluyormuşş seninkide öyleymiş demek .ama aklıma bişey takıldı moralini bozmak gibi olmasın bebğini kaybettiğin zaman kürtaj olmamışmıydınn ozamandamı bozulmamışş
ayyy melişim bişey diyimmi Allah bilemı versinkii senin yokluğunu çok hisediyordum bende :86:
ben beğendim bu son halini ..üzülmee eskiye dönecek ,ama ne zaman Allah bilirr

günaydın canımm ..
bende bütün öğretmenlerin öğretmen günü kutluyorum

ne aldın eşine? çok özel değilse tabii
ben henüz bişey alamadım LC waikiki de öğretmenlere %20 indirim varmış eşimle beraber gitmeyi düşünüyorum güzel bir kazak alayım diyorum

kedersizim günaydın anacım
kızlık zarım duruyormuş evet ne bilim kedersizim ya kürtaj oldum evet ama bebeğin cogu ve parçalar kürtajdan önce suni sancıyla alındı geldi yani az bir parça kalmıştı onuda vokumla aldı bıçak falan kullanmadı yani belki ondan bozulmamış olabılır diye düşünüyorum dr sordum bir sakıncası var mı yok dedi bir sakıncası yok bakiresin hala:86:
kedersizim hediye olarakta eşim araba alıyor nasipse bu gün öğretmeler günü hediyesi o olacak inş. nasipse

hımm anladım canımm senin baya bir gerideymiş demek zarın :))
araba alıyorsunuzz ne güzell hayırlı uğurlu ve kazasız belasız olsun inşallahh

datlum benimm hoşgeldin merak etmiştim senii çok şükür iyiymişsinn
hayır olsun datlum tedavin inşalahh
aman canım çok şükür çok büyük bi sorun yokmuş kaybolur Rabbimin izniyle kist kıss sen bakiresin halaaa ne güsell benimde ilk gece kanama olmadı acep bendede var mıdır hgala iş:)))
çok şükürr quzuuu kaygana delirtmemiş seni hala sağsınn:)))
ay bebem Rabbim yardımcın olsun zor wallaa yaaa ev işşşş aboooooo
çok öptümm quzummmmmmm
anamm ben yiğitii yerim beaa maşalahhhhh yakışıklıyaaaa kıss annenlerdesin ne güsell bğlanır geçersin evine biraz keyfini çıkarr
hımm anladım canımm senin baya bir gerideymiş demek zarın :))
araba alıyorsunuzz ne güzell hayırlı uğurlu ve kazasız belasız olsun inşallahh

tostimm arabanız hayırlı olsunn quuzu kazasız belasızz binin inşalahj

günaydınnnnnnnnnnn tontişlerrrrrrrrr sabaha kadar hertarafım ağrımışş totomm çok acıyo yaaaaaa

meloşum senınde kanama olmadıysa sende bakiresin sanırım canım dogumda bozulur diyorlar ben kürtaj oldum hala duruyormuş
sagol canım allah razı olsun amin

meloşum senınde kanama olmadıysa sende bakiresin sanırım canım dogumda bozulur diyorlar ben kürtaj oldum hala duruyormuş
sagol canım allah razı olsun amin

olmadı canım kanama hiç kan falan gelmedi anamm bakirek halaaa
canım nasılsınnn nasıl gidiyorrr

bbu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn

günaydın gardaşımm ...bende çok yorgun uyanıyorum bu aralarr belim acayip ağrıyii:96:

olmadı canım kanama hiç kan falan gelmedi anamm bakirek halaaa
canım nasılsınnn nasıl gidiyorrr

bbu arada bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnnn

iyiyim canım cok şükür işte bir kist canımı sıktı ilaça başladım adetın 5. günü gidicem fitil kullanıyorum o da baya iltihap söktürüyor inş. şifa olur fitil bana iyi geliyor ocaktada kullanmıştım şubatta hamıle kalmıştım
sen nasılsın meloş

gunaydınlar arkadaslar.ben bugun katıldım aranıza bende anne olmak ıstıyorum ama 1 yıl gectı hala nasıp olmadı.tedavı goruyorum banda yardımcı olursanız sevınırım:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…