günaydınnnn datlımmmmmmGünaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
öğretmenler günü kutlu olsuunnnnnnnnnnnnnn
iyiyim canım cok şükür işte bir kist canımı sıktı ilaça başladım adetın 5. günü gidicem fitil kullanıyorum o da baya iltihap söktürüyor inş. şifa olur fitil bana iyi geliyor ocaktada kullanmıştım şubatta hamıle kalmıştım
sen nasılsın meloş
hoşgeldin canım aramızaa bildiklerimiz paylaşırız canımmgunaydınlar arkadaslar.ben bugun katıldım aranıza bende anne olmak ıstıyorum ama 1 yıl gectı hala nasıp olmadı.tedavı goruyorum banda yardımcı olursanız sevınırım:2:
kıs sersem oluyorumm çok uyuyuncada kendime gün boyu gelemiyorumminş. meloşum ya hayırlısı artıkın
sende uyu kendine bol bol işin ne
Sabahın ilk Işıkları Yüzünüze Vursun
Günün En Güzel Öten Kuşu Pencerenize Konsun
Bu günün İlk Gülümsemesi Benden Size Hediye Olsun
Gününüz Aydın Olsun DOSTLARIM
gnaydın cnm eşinin gününü kutluyorum ,tüm öğretmenlerimizin :119: kist için endişelenme kisti önceden farketmek mühim olaninş. meloşum ya hayırlısı artıkın
sende uyu kendine bol bol işin ne
canım benim kıyamam yaaaaa tek olsan ne isede 2 canlısın yaaaa ondan zor geliooo yoksa hiçmi oruç tutmadıkdoya doya yiyememek ne kadar kötüü yaa
gnaydın cnm eşinin gününü kutluyorum ,tüm öğretmenlerimizin :119: Kist için endişelenme kisti önceden farketmek mühim olanKi şükür dr un hemen ilaçlar vermiş ericek yokolacak inşş arabanız hayrlı olsun kazasız belasız kullanın inşş Kist bendede zaman zaman olur bu konuda artık gayetttttt rahatım rabbim yardımcımız oluyor erken teşhis ve tedaviyle sonuçlanıyor şükür
canım benim kıyamam yaaaaa tek olsan ne isede 2 canlısın yaaaa ondan zor geliooo yoksa hiçmi oruç tutmadıkdayan cnm
canım iyiyim hamdolsun derslere yoğunlaşmalıyım bayramdan beri kitapların yüzünü açtığım yokcanım yanii ama işte kendimi frenlemek zor oluyor yaa ama dayanacamm :))
sen nasılsın datlımmm
canım iyiyim hamdolsun derslere yoğunlaşmalıyım bayramdan beri kitapların yüzünü açtığım yokeşim baskı yapıoo bu konuda nete çok takılıp dersi ihmal ediyorsun 1.5 ayın boşa gitti diyor :44: işte haklı aslında derslerle kaynaşmam lazım artık :95:
canım iyiyim hamdolsun derslere yoğunlaşmalıyım bayramdan beri kitapların yüzünü açtığım yokEşim baskı yapıoo bu konuda Nete çok takılıp dersi ihmal ediyorsun 1.5 ayın boşa gitti diyor :44: Işte haklı aslında derslerle kaynaşmam lazım artık :95:
evet canımm haklı eşim aplacım yoğunlaş dersleree bakalım benim kocişte yoğun bu ara kpss yaklaştıya test falan karıştırıyor bakalım ne olacakk son zamana bıraktı ne kadar faydalı bilemem tabii
canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümüne kaydoldum bu ilk yılım işte heyecan endişe doluyum :18:safacım sen neye hazırlanıyordun bacım ben bu konuya frasız kalmışım :44:
canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümüne kaydoldum bu ilk yılım işte heyecan endişe doluyum :18:
meloş senın ne bölümü mezunu bacım
canım açıköğretim 2 yıllık sosyal hizmetler bölümüne kaydoldum bu ilk yılım işte heyecan endişe doluyum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?