Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
öğretmenler günü kutlu olsuunnnnnnnnnnnnnn
günaydınlarr olsunnn Duru bacımmm
günaydınn gardaşımmm
ayy datlımm sanki iş yapıyoz yataktaa dinlenip kalkmak gerekirken yorgun yorgun ((
nasılsın datlımmmmmmmmmmmmm
yeni toprakızda o yüzdenn hiç bir halta yaramıyoruz vallahii

gunaydınlar arkadaslar.ben bugun katıldım aranıza bende anne olmak ıstıyorum ama 1 yıl gectı hala nasıp olmadı.tedavı goruyorum banda yardımcı olursanız sevınırım:2:
günaydın canım hoşgeldin aramıza ...ne tedavisi görüyorsun? sorun nedir sizde?

Sabahın ilk Işıkları Yüzünüze Vursun
Günün En Güzel Öten Kuşu Pencerenize Konsun
Bu günün İlk Gülümsemesi Benden Size Hediye Olsun

Gününüz Aydın Olsun DOSTLARIM
günaydınnnnnnnnnnnn tatlışimmm nasılsınnn

hayırlı olsun şifacım eski cıkmış sorulara bak bol bol genelde aynılarını soruyorlar bende 4 yıllık işletme mezunuyum acıköğretim
bakacağım canım çoğu kişi murat yayınları çalışma kitaplarını almamı tavsiye etti alacağım araştırmalarımıda eklersem birtek nefes almaya vaktim olacak

bakacağım canım çoğu kişi murat yayınları çalışma kitaplarını almamı tavsiye etti alacağım araştırmalarımıda eklersem birtek nefes almaya vaktim olacak
evvel Allah altından kalkarsınn
güveniyorum sana yürü be şifam kim tutar senii :92: :92::92: :92: :92:

hayırlı ugurlu olsun eşine söyle cıkmış soruları bol bol çözsün %50 yıne onları soruyorlar birkaç farklı soru cıkıyor
saol canım benimmm söylerimmm çok saoll
sen en güzel görevi üstlenecen inş. Bacım en kutsal görevi analık...
AY DUYGULANDIM VALLAHİ BEN DE BEBEĞİMİ KAYBETMEMİŞ OLSAYDIM BU GÜNLERDE KUCAGIMDA OLACAKTI
canımmm meleğin gelecekk yenidenn annesinee inşalahh
inşalahh o günleri görürüz canımm

ay walla haklısın datlumm gıı eskinin kadınları bölemiydiiiii

kızlar ben kahvaltı yapmadım müsadenizle mutfakta aç karnımı doyuruyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…