datlım benim lise mezunuu şimdi açıköğretim halkla ilişkilere başladı
bern lise mezunuyum bilgisayarr((((
günaydınlarr olsunnn Duru bacımmmGünaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnn
öğretmenler günü kutlu olsuunnnnnnnnnnnnnn
yeni toprakızda o yüzdenn hiç bir halta yaramıyoruz vallahiigünaydınn gardaşımmm
ayy datlımm sanki iş yapıyoz yataktaa dinlenip kalkmak gerekirken yorgun yorgun((
nasılsın datlımmmmmmmmmmmmm
günaydın canım hoşgeldin aramıza ...ne tedavisi görüyorsun? sorun nedir sizde?gunaydınlar arkadaslar.ben bugun katıldım aranıza bende anne olmak ıstıyorum ama 1 yıl gectı hala nasıp olmadı.tedavı goruyorum banda yardımcı olursanız sevınırım:2:
günaydınnnnnnnnnnnn tatlışimmm nasılsınnn
Sabahın ilk Işıkları Yüzünüze Vursun
Günün En Güzel Öten Kuşu Pencerenize Konsun
Bu günün İlk Gülümsemesi Benden Size Hediye Olsun
Gününüz Aydın Olsun DOSTLARIM
bakacağım canım çoğu kişi murat yayınları çalışma kitaplarını almamı tavsiye etti alacağımhayırlı olsun şifacım eski cıkmış sorulara bak bol bol genelde aynılarını soruyorlar bende 4 yıllık işletme mezunuyum acıköğretim
amin cnm amin çok sağol güle güle canım yat dinlen hadi sende çok öptümmmmmmmmmmcanım benim inşalahh hayırlsıla alacaksın diplomayıı
evvel Allah altından kalkarsınnbakacağım canım çoğu kişi murat yayınları çalışma kitaplarını almamı tavsiye etti alacağımaraştırmalarımıda eklersem birtek nefes almaya vaktim olacak
saol canım benimmm söylerimmm çok saollhayırlı ugurlu olsun eşine söyle cıkmış soruları bol bol çözsün %50 yıne onları soruyorlar birkaç farklı soru cıkıyor
canımmm meleğin gelecekk yenidenn annesinee inşalahhsen en güzel görevi üstlenecen inş. Bacım en kutsal görevi analık...
AY DUYGULANDIM VALLAHİ BEN DE BEBEĞİMİ KAYBETMEMİŞ OLSAYDIM BU GÜNLERDE KUCAGIMDA OLACAKTI
günaydınlarr olsunnn Duru bacımmm
yeni toprakızda o yüzdenn hiç bir halta yaramıyoruz vallahii
günaydın canım hoşgeldin aramıza ...ne tedavisi görüyorsun? sorun nedir sizde?
günaydınnnnnnnnnnnn tatlışimmm nasılsınnn
günaydın canım yaaaaaaa iyiyim saol sengünaydınnnnnnnnnnnn tatlışimmm nasılsınnn
8de kaltım quzuu 12de yattım uykuyuda aldım ama işte sersemlik var hala üstümdegardaşımm şimdi uyanmadınmıı ne uykusu bu böyle :82: :82: :82: :82:
amin cnm amin çok sağol güle güle canım yat dinlen hadi sende çok öptümmmmmmmmmm
canım benim eyvallahevvel Allah altından kalkarsınn
güveniyorum sana yürü be şifam kim tutar senii :92: :92::92: :92: :92:
durucuğum nasılsın cnm ,oğluşunun dişleri ne alemde ,uykusu felan nasıl ,
Benim musluklar açıldı yine geirim birazdan
canım ne olsun ilk dişi büyüyor hemen yanındaki başladı akşam bi baktım yukardaki damakta patlamış 2 ve 3 aynı anda çıkıyor bu ara gece uyuyo
abuuuuuuuuuuuuuuuuuu ne kadar hızlı yazıyonuzz takip edemiyoommmm
kızlar ben kahvaltı yapmadımmüsadenizle mutfakta aç karnımı doyuruyor olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?