Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar...ne kadar çok topic var...tek tek okumak bilgi edinmek istiyorum ama olmuyor....3 buçuk senedir evliyim hiç hamile kalamadım ...bu 3.aşılamam sanırım iki gün içinde adet olurum...dr 3 den sonra tüp bebek dedi ama korkuyorum oda tutmayacak....bizim sperm saysı kalitesi düşüktü harekelilik 0 dı ama son aşılamada taklil sonucu 7 milyon sperm ve yüzde yüz hareketli çıktı..tahlil sonucunu almaya gittiğimizde kadın şaşırmıştı sayı az ama hepsi hareketli vızır vızır oynuyolardı dediysede olmadı yine ne bulduysam eşime içiriyorum ..bu arda tavşancıl otu diye bir ot duydum onun çayı da iyi geliyormuş ..

canım ne olsun ilk dişi büyüyor hemen yanındaki başladı akşam bi baktım yukardaki damakta patlamış 2 ve 3 aynı anda çıkıyor bu ara gece uyuyo
çokkk sevindim gözünüz aydın cnm tabi rahatladı patladı ya dişler uyku sorunuda otomatikman ortadan kayboldu

günaydın cnm hoşgeldin aramıza inşşşşş çok yakındır hayırlısı ile hamileyim diye müjdeni alırız

Herşey allahtan ianancım sonsuz ama yürek dayanmıyor bazen elimde değil bu günümüze çok şükür

günaydınn .hoşgeldin aramıza ..canım bu işler nasip kısmet işi hiç belli olmazz kötü düşünceleri getirme aklına ..Allah sağlığımıza zeval vermesinn gerisi kolayy tedaviylede olsaa bir şekilde ya olacakk ya olacakk başka yolu yokk :94: :94: Allah izin veririse tabii :114:

öğlene arkadasları davet ettim köfte yogurup yıycez
yemekte yapmam lazım eşim okuldan cıkıp arabayı almaya gidecek bir arkadasıyla dnüşün yemege cagır dedim sulu köfte sıkmam lazım

günaydınlar bayanlar
Ögretmen olan arkadaşlarımız varsa öğretmenler günü kutlu olsun
Herkese kolay gelsin

ipek,su1838 günaydın bacılar

saes canım burdayız sabah yazdığınada cevap yazdım ama görmedin kanımca :92:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…