çokkk sevindim gözünüz aydın cnm tabi rahatladı patladı ya dişler uyku sorunuda otomatikman ortadan kaybolducanım ne olsun ilk dişi büyüyor hemen yanındaki başladı akşam bi baktım yukardaki damakta patlamış 2 ve 3 aynı anda çıkıyor bu ara gece uyuyo
yapmaa kuuzmm yaaa
Benim musluklar açıldı yine geirim birazdan
günaydın cnm hoşgeldin aramıza inşşşşş çok yakındır hayırlısı ile hamileyim diye müjdeni alırızgünaydın kızlar...ne kadar çok topic var...tek tek okumak bilgi edinmek istiyorum ama olmuyor....3 buçuk senedir evliyim hiç hamile kalamadım ...bu 3.aşılamam sanırım iki gün içinde adet olurum...dr 3 den sonra tüp bebek dedi ama korkuyorum oda tutmayacak....bizim sperm saysı kalitesi düşüktü harekelilik 0 dı ama son aşılamada taklil sonucu 7 milyon sperm ve yüzde yüz hareketli çıktı..tahlil sonucunu almaya gittiğimizde kadın şaşırmıştı sayı az ama hepsi hareketli vızır vızır oynuyolardı dediysede olmadı yine ne bulduysam eşime içiriyorum ..bu arda tavşancıl otu diye bir ot duydum onun çayı da iyi geliyormuş ..
canım ne olsun ilk dişi büyüyor hemen yanındaki başladı akşam bi baktım yukardaki damakta patlamış 2 ve 3 aynı anda çıkıyor bu ara gece uyuyo
günaydınn .hoşgeldin aramıza ..canım bu işler nasip kısmet işi hiç belli olmazz kötü düşünceleri getirme aklına ..Allah sağlığımıza zeval vermesinn gerisi kolayy tedaviylede olsaa bir şekilde ya olacakk ya olacakk başka yolu yokk :94: :94: Allah izin veririse tabii :114:günaydın kızlar...ne kadar çok topic var...tek tek okumak bilgi edinmek istiyorum ama olmuyor....3 buçuk senedir evliyim hiç hamile kalamadım ...bu 3.aşılamam sanırım iki gün içinde adet olurum...dr 3 den sonra tüp bebek dedi ama korkuyorum oda tutmayacak....bizim sperm saysı kalitesi düşüktü harekelilik 0 dı ama son aşılamada taklil sonucu 7 milyon sperm ve yüzde yüz hareketli çıktı..tahlil sonucunu almaya gittiğimizde kadın şaşırmıştı sayı az ama hepsi hareketli vızır vızır oynuyolardı dediysede olmadı yine ne bulduysam eşime içiriyorum ..bu arda tavşancıl otu diye bir ot duydum onun çayı da iyi geliyormuş ..
günaydın hanımlar
öğlene arkadasları davet ettim köfte yogurup yıycez
yemekte yapmam lazım eşim okuldan cıkıp arabayı almaya gidecek bir arkadasıyla dnüşün yemege cagır dedim sulu köfte sıkmam lazım
hoşgeldin ipek nasılsın hiç haber alamadım senden de nasılsın mercimegin nasıl gittiniz mi dr
iyiyim canım sen nasılsın pazartesi gittik iyiydi bir sorun yokmuş çok şükür
evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?