Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

geçmiş olsun canım sanada sevdaya soğan kürü iyi gelmişti istersen sende dene

ipegim hap verdi dogum kontrol hapı gibi 21 tane ama gebeliğe engel degil çalışmalara devam et dedi ilaçla yok olur dedi adetın 5. Günü cagırdı bakacak ara kanaman olabaılır dedi ilaçla kist kendini dışarı atabılır dedi bakalım bir kullanamda ilacı bir kontrole gidem gecmezse onuda denerım

geçer canım merak etme o geçince arkadan da bebiş gelir inşallah

mennnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarınn adett günümm ama gögüslerim agrımıyooooooooooooooooooooo:97::97:

Ben 2 de patetes dogruyorum minik minik daha güzel oluyor anacım tafsiye ederim
bende koyuyorum canım 2-3 tanede birber bir tanede domates koyuyorum

mennnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarınn adett günümm ama gögüslerim agrımıyooooooooooooooooooooo:97::97:
daha önce ağrırmıydı :44:

hoşgeldin fatoş....önceki aylarda göğüs ağrın olurmuydu

evetttttt cnmm benimmm adett olacagımmmmm gögüslerimden belli olurduuu vee bildiginn taşş gibii olurduuuuuuuuuu çokk acırdıı bendeee diyodumkii anam bide hamıle kalsamm nee yaparımm daha çok agrıyacak dayanamam diee düşünüyodumm:44::44:

hade bakalım hayırlısı inşallahh sıradki hamiş sensin
Duru bacının içine doğmuş bu aralar biri hamile çıkacak diyo senmisin yoksa o hamiş

inşallah bu değişiklik hayra alamettir

cnmm benım şüphe duydugumm tek şey memişlerr bidee pressed le iğnee oldu yaa kociş bu ay 2 danee ondann yoksaa nerdeeeee o şans gelip beni bulmazzzzzzzzzzzzz

inşallahhh daaaa cnmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendee o şansssss hormonlarım bilee iflak etti sanırımmmmmm:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…