hımm eline sağlıkk .çok severim bende .canım çekti valla akşam yemeğine yapsammı acepp
sevmezmi bayılırr odayap vallahi anacım babacım sever kanımca sevmeyen yoktur herhal biraz ugraştırıyor ama degiyor
maşallah inş. Sonuna kadar böyle devam eder iyiyim bende cok şükür kist varmış bende sol tarafta cidddi degil dedi onun dışında bişey yok ipeğim
geçmiş olsun canım sanada sevdaya soğan kürü iyi gelmişti istersen sende dene
ipegim hap verdi dogum kontrol hapı gibi 21 tane ama gebeliğe engel degil çalışmalara devam et dedi ilaçla yok olur dedi adetın 5. Günü cagırdı bakacak ara kanaman olabaılır dedi ilaçla kist kendini dışarı atabılır dedi bakalım bir kullanamda ilacı bir kontrole gidem gecmezse onuda denerım
ipek,su1838 günaydın bacılar
saes canım burdayız sabah yazdığınada cevap yazdım ama görmedin kanımca :92:
Ben 2 de patetes dogruyorum minik minik daha güzel oluyor anacım tafsiye ederim
bende koyuyorum canım 2-3 tanede birber bir tanede domates koyuyorumBen 2 de patetes dogruyorum minik minik daha güzel oluyor anacım tafsiye ederim
daha önce ağrırmıydı :44:mennnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarınn adett günümm ama gögüslerim agrımıyooooooooooooooooooooo:97::97:
bende koyuyorum canım 2-3 tanede birber bir tanede domates koyuyorum
daha önce ağrırmıydı :44:
hoşgeldin fatoş....önceki aylarda göğüs ağrın olurmuydu
hade bakalım hayırlısı inşallahh sıradki hamiş sensinevetttttt cnmm benimmm adett olacagımmmmm gögüslerimden belli olurduuu vee bildiginn taşş gibii olurduuuuuuuuuu çokk acırdıı bendeee diyodumkii anam bide hamıle kalsamm nee yaparımm daha çok agrıyacak dayanamam diee düşünüyodumm:44::44:
evetttttt cnmm benimmm adett olacagımmmmm gögüslerimden belli olurduuu vee bildiginn taşş gibii olurduuuuuuuuuu çokk acırdıı bendeee diyodumkii anam bide hamıle kalsamm nee yaparımm daha çok agrıyacak dayanamam diee düşünüyodumm:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?