Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nurcikk yengemm ellerinee kolaarınaa yüreğineee saglıkk ama nerdee bendee o şanss bee gülümm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

neden olmasınn fatoşumm ..bende senden umutluyumm nedense .burdaki hamile arkadaşlarımızda senin gibi düşünmüyorlarmıydıı .hamile kalmak onlar için bir mucize değilmiydi ama şimdi kimi arkadaşımızn mucizesi kucağında kiminin göbeğinde darısı bizimde başımıza :97:

inşallahhh daaaa cnmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendee o şansssss hormonlarım bilee iflak etti sanırımmmmmm:84::84::84:

cnmm benım şüphe duydugumm tek şey memişlerr bidee pressed le iğnee oldu yaa kociş bu ay 2 danee ondann yoksaa nerdeeeee o şans gelip beni bulmazzzzzzzzzzzzz

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nurcikk yengemm ellerinee kolaarınaa yüreğineee saglıkk ama nerdee bendee o şanss bee gülümm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
başlıycam sanada şansınada hee

doğru diyosun herkes kendini bi mucize olarak görüyo olmaz diyo mucizeler yavaş yavaş gerçeğe dönmeye başladı
hem fatoşun doktoru tedaviye bile yanaşmıyo demekki kendiliğinden olma ihtimali var

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmm aminnnnnnnnnnnnnnnn deeeee bendeee yarınn burdaa gelipp aglamasaam nee olayım adet oldumm dieee kısss herkesin bebegıı oldugundaa gögüsleri şişiyo benımkıdee incekmii sankii ahhh bee gülüm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nee dertli nee zorr başımızzz varmışş bu özlemm bu acıı herşeyee kadirmişş RABBİM bizidee bu özlemden en yakın zamanda kurtarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

doğru diyosun herkes kendini bi mucize olarak görüyo olmaz diyo mucizeler yavaş yavaş gerçeğe dönmeye başladı
hem fatoşun doktoru tedaviye bile yanaşmıyo demekki kendiliğinden olma ihtimali var
ama o kendini çok şansız hisediyooo onu bulmazmışşşş o mucizee

olmaaaaaaaaaaaaaaa ihtimalii tamı tamınaa 4 senedirr varr vee gittigim tüp bebek uzmanlarındaa bana dedıgıı tek kelımee senn 4 sene daha beklee dıyoo ama benim içimi kovamın içini bilenn yokkk off bacımm offf inşallahh olurdaa bendee hemn kurbanınıı keserimm AMİNN tüm bebebkkkk istiyenlerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hep birlikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

herkes bir değilkii belirtilerde aynı olsun hem öyle bişey yok herkesin farklı farklı oluyo kimide hiç birşey hisetmiyoo ..şimdi sakin olup yarını beklemek yarın adetin gelmedimi 2_3 gün daha bekle sonra bir kan tahliline gidersinn hade bakalımm fatoşumm RABBİM büykk :114:

ama senin bu ay şansın diğer aylara göre daha yüksek hem preseed kullanmışsınız hem eşin iğne kullanıyor ..güzel şeyler düşünkü güzel şeyler olsunn

cnmmmmmm deilimm o hiss bendee yokk nerdeeeeeeeeeeeeeee yarınnn gelmesedee benn tamıtamınaa 10 günn geçerr ben olee testee gıderım ben 3 gün geçtiğinii bilirimmmm vee nasıll umutlandımm orfff sizee yazıyorumm sankii sizlerr yaşamadınızzzz derttt kardeşlerim benimmmmmmm

fatoş inşallah sende buradaki diğer arkadaşlarda hemen bu ay bu sıkıntıdan kurtulursunuz canım ....şu belirti işine de fazla kafanı takma canım
hiç belli olmuyoki bazen hiç belirti olmuyo

ne kadar inatçısın her lafa bir cevabın var sanki bütün hamileler hamile olduğunu hissediyomu
inşallah yanılıyosundur

Amin canım inşallah bu özlemin sona erer

Doktorlar sankı 4 sene neye 1-2 sanıyor onlara söylemesi çok kolay aman canım yer gök duayla sen duanı et biz burda ne mucuzeler okuduk inşallah sende onlardan biri olursun kızlar AMİN diyinnnnnnnn

ama senin bu ay şansın diğer aylara göre daha yüksek hem preseed kullanmışsınız hem eşin iğne kullanıyor ..güzel şeyler düşünkü güzel şeyler olsunn

orasııı öleeeeeeeeeeeeee dee inşallahh dıyelimmm cnmmm hepimizinn bu ayyyy mucdesii gelirr haa kıslarrr bu aradaa evv almaa gibiii bi düşüncemızz varrrr nurcanımm cnmm egerrr sana zahmet olmazsaa bana hayırlımı deılmı dıyee ıstehareyee yatarmısınnnnn

tamam canım yatarımm ..evi gördünmüü nasıl güzelmi ?

fatoş inşallah sende buradaki diğer arkadaşlarda hemen bu ay bu sıkıntıdan kurtulursunuz canım ....şu belirti işine de fazla kafanı takma canım
hiç belli olmuyoki bazen hiç belirti olmuyo
amannn bee ipekımmmm çokk çektikkkkk çokk üzüldükkkk deilmiii 6 sene çekmişsin bu özlemii normalde bölee olsannn benımm gıbıı olmazmıydınn ah ahhhhhhhhhh
ne kadar inatçısın her lafa bir cevabın var sanki bütün hamileler hamile olduğunu hissediyomu
inşallah yanılıyosundur
anammmmmmmmmmmmmmmm dayakk yıyecemm şimdiiiiii:76::76::76::76::76:

tamam canım yatarımm ..evi gördünmüü nasıl güzelmi ?

cnmm firmadann yanii temeldenn alınacakk kısmetseeeee yanii yapaylarını gördümm güzell sadece içime sinmiyen mutfak salonun içinde amerıkan mutfakmıı neeeee o iştee ama sonraa ben onuu duzeltırırrrr duvarr ordurmektee ustume yokturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…