orasııı öleeeeeeeeeeeeee dee inşallahh dıyelimmm cnmmm hepimizinn bu ayyyy mucdesii gelirr haa kıslarrr bu aradaa evv almaa gibiii bi düşüncemızz varrrr nurcanımm cnmm egerrr sana zahmet olmazsaa bana hayırlımı deılmı dıyee ıstehareyee yatarmısınnnnn
Amin canım inşallah bu özlemin sona erer
Doktorlar sankı 4 sene neye 1-2 sanıyor onlara söylemesi çok kolay aman canım yer gök duayla sen duanı et biz burda ne mucuzeler okuduk inşallah sende onlardan biri olursun kızlar AMİN diyinnnnnnnn
hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım
üzüntüsü mutlaka oluyo senin gibi umutsuzda oluyodum çok zor bir durum olduğunu biliyorum hiçte unutucağımı sanmıyorumamannn bee ipekımmmm çokk çektikkkkk çokk üzüldükkkk deilmiii 6 sene çekmişsin bu özlemii normalde bölee olsannn benımm gıbıı olmazmıydınn ah ahhhhhhhhhh
anammmmmmmmmmmmmmmm dayakk yıyecemm şimdiiiiii:76::76::76::76::76:
cnmm firmadann yanii temeldenn alınacakk kısmetseeeee yanii yapaylarını gördümm güzell sadece içime sinmiyen mutfak salonun içinde amerıkan mutfakmıı neeeee o iştee ama sonraa ben onuu duzeltırırrrr duvarr ordurmektee ustume yokturrr
saolll cnmmm alırsakkk 20 peşin gerısıı taksıt olacakk vee 1 bucuk sene sonraa ev teslım olacakk bana tedavi için 8 lıra kalıyoooo bıde 5 lıra kredıı çekerımm yetermıı o para kıslarr bızee yoksa hıç gırmeyıppp tedavıyemı baslasam :26::26::26::26::26:
saolll cnmmm alırsakkk 20 peşin gerısıı taksıt olacakk vee 1 bucuk sene sonraa ev teslım olacakk bana tedavi için 8 lıra kalıyoooo bıde 5 lıra kredıı çekerımm yetermıı o para kıslarr bızee yoksa hıç gırmeyıppp tedavıyemı baslasam :26::26::26::26::26:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmm aminnnnnnnnnnnnnnnn deeeee bendeee yarınn burdaa gelipp aglamasaam nee olayım adet oldumm dieee kısss herkesin bebegıı oldugundaa gögüsleri şişiyo benımkıdee incekmii sankii ahhh bee gülüm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nee dertli nee zorr başımızzz varmışş bu özlemm bu acıı herşeyee kadirmişş RABBİM bizidee bu özlemden en yakın zamanda kurtarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olmaaaaaaaaaaaaaaa ihtimalii tamı tamınaa 4 senedirr varr vee gittigim tüp bebek uzmanlarındaa bana dedıgıı tek kelımee senn 4 sene daha beklee dıyoo ama benim içimi kovamın içini bilenn yokkk off bacımm offf inşallahh olurdaa bendee hemn kurbanınıı keserimm AMİNN tüm bebebkkkk istiyenlerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hep birlikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnmm firmadann yanii temeldenn alınacakk kısmetseeeee yanii yapaylarını gördümm güzell sadece içime sinmiyen mutfak salonun içinde amerıkan mutfakmıı neeeee o iştee ama sonraa ben onuu duzeltırırrrr duvarr ordurmektee ustume yokturrr
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cnmmm ALLAH razıı olsunn hepımızınn mucizesii yakın ınsallahhh benn bı kahvaltı yapıp gelecemmmmmm okkk byyyyy
hayırlısıysa olsun canımm ..şimdi artık lüks evlerde hep amerika mutfak oluyo fatoşum ama ne hikmetse bende sevmiyorum
kaç metre kare fiyatı ne kadar ..ne çok soru soryorum yahuu ..ama merakımdan meraklanıyorum işte
ooo duvar da örüyoruz marifetli bayanlar var aramızda bu arada ben o hatayı yaptım topraktan bir eve girdim ama onlar bize 110 metre kare dediler ev bir çıktı burut 85-90 metre kare çıktı onlar merdiven boşlugu asansör boşluğu hepsini katıp metre kareye koyuyorlar aklında olsun projesine bak ordan metre kare kesabını bul biz vaz geçtik zorlada olsa verdiğimiz parayı aldık
afiyet olsun canım ama sen kahvaltı yap biz öğlen yemeğine çıkacağız
cnmmmm 100 metreyleee 140 metre evlerr vardaa bızz buyuk ıhtımalll 100 metree olanı alıcaz 110 120 lıra arasıı cnmmmmm amaaa bızımm kocaaaaa gırmekk ıstemıyoo hele bı cumartesıı gelsındeee gıdek bı şartları nı oogrenekkkkkkk kısmetseeeeeee hayırlısıysaa olsunnn hayırsızsaa olmasınnnnnnnnnnnnnnnn
allah gönlüne göre versin canım huzurla sağlıkla oturacağınız içinde çocuklarınızın koştuğu bir ev almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?