Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cnmmm ALLAH razıı olsunn hepımızınn mucizesii yakın ınsallahhh benn bı kahvaltı yapıp gelecemmmmmm okkk byyyyy

hayırlı uğurlu olsun şimdiden canım

saolll cnmmm alırsakkk 20 peşin gerısıı taksıt olacakk vee 1 bucuk sene sonraa ev teslım olacakk bana tedavi için 8 lıra kalıyoooo bıde 5 lıra kredıı çekerımm yetermıı o para kıslarr bızee yoksa hıç gırmeyıppp tedavıyemı baslasam :26::26::26::26::26:

üzüntüsü mutlaka oluyo senin gibi umutsuzda oluyodum çok zor bir durum olduğunu biliyorum hiçte unutucağımı sanmıyorum
ama biz sende senin göremediğin iyi tarafları bulup çıkarıyoruzki biraz moral olsun

hayırlısıysa olsun canımm ..şimdi artık lüks evlerde hep amerika mutfak oluyo fatoşum ama ne hikmetse bende sevmiyorum
kaç metre kare fiyatı ne kadar ..ne çok soru soryorum yahuu ..ama merakımdan meraklanıyorum işte

tedavi için 8 lira yeter canım

8 lira derken 800 tl mi yoksa 8 milyarmı ?eğer avucunuzda 8 kalıyorsaa çok iyi tedaviye yetrde artar bile

ooo duvar da örüyoruz marifetli bayanlar var aramızda bu arada ben o hatayı yaptım topraktan bir eve girdim ama onlar bize 110 metre kare dediler ev bir çıktı burut 85-90 metre kare çıktı onlar merdiven boşlugu asansör boşluğu hepsini katıp metre kareye koyuyorlar aklında olsun projesine bak ordan metre kare kesabını bul biz vaz geçtik zorlada olsa verdiğimiz parayı aldık

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN cnmmm ALLAH razıı olsunn hepımızınn mucizesii yakın ınsallahhh benn bı kahvaltı yapıp gelecemmmmmm okkk byyyyy

afiyet olsun canım ama sen kahvaltı yap biz öğlen yemeğine çıkacağız

Son düzenleme:

cnmmmm 100 metreyleee 140 metre evlerr vardaa bızz buyuk ıhtımalll 100 metree olanı alıcaz 110 120 lıra arasıı cnmmmmm amaaa bızımm kocaaaaa gırmekk ıstemıyoo hele bı cumartesıı gelsındeee gıdek bı şartları nı oogrenekkkkkkk kısmetseeeeeee hayırlısıysaa olsunnn hayırsızsaa olmasınnnnnnnnnnnnnnnn

cnmm yokk oleeeeee kücükk fırmalarr deıl netttt m2 burutt m2 siniii soyluyolarr yanııı mucizee olacagınıı sanmıyorum daaa öledee buyuk bı evvv deıll aman olsun daaaa yeterrrr 3 odalııı ev işteeeD:d

allah gönlüne göre versin canım huzurla sağlıkla oturacağınız içinde çocuklarınızın koştuğu bir ev almak nasip olsun

allah gönlüne göre versin canım huzurla sağlıkla oturacağınız içinde çocuklarınızın koştuğu bir ev almak nasip olsun

saolll cnmm ALLAH razıııı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn senınnn ev sana ugurr getırdıı benımkıı daha bellı olmayan ev bana da getırırrr inşallahhhhhhhhh

duru gitti mi :26: acaba gelir mi kahve fincanım vardıda ellerinden öper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…