Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyim canım sen nasılsın aynı anda bir kaç sayfa geziyorum onun için görünmüyo olabilirim
bugün daha iyiyim çok şükür

iyiyim canım sen nasılsın aynı anda bir kaç sayfa geziyorum onun için görünmüyo olabilirim
bugün daha iyiyim çok şükür
anladım cnm çok sevindim inşşş bitmiştir mide sıkıntın ve hiç sıkıntı yaşamadan geçirirsin hamişliğini bebişini sağsağlimce kucağına alırsın cnm inşşşş

slm hatunlar nasılsınız aramızdaki öğretmen olan tüm arkadaşlarımın bu özel gününü kutluyorum veeee annelerimizinde öğretmenler gününü kutluyorum çünkğ ilk öğretmenlerimiz değerli anneciklerimizdir...

şimdi çıkıyorum az işim var bitirip gelcem ipeeeemm e bi soum olucak canımcım bu 70.000 kelimei tevhit varya o adetliyken zikrediliyomu acaba dün kırmızı kartı yedimde endişeliyim devam etsemmi etmesemmi diye...öpüyorum hatunlar allaha emanetsniz
haaa bugün dr gittim ultrasonda bişi görünmüyo dedi tahlil yaptık 16 30 da sonuç çıkarmış artık yarın gider alırım bakalım inş.ondada bişi çıkmaz ayy düştü çenem toplayın kovun benii çıktım sizleri, öpereeeeekkk

tubişim valla bilmiyorum ama şöyle bi mantık yürütücem bu tevhidi abdestsiz çekebiliyoruz ya sanırım adetliyken olur

selam kızlar..nasılsınız bakalım...2 gündür gelemiyorum..kociş bugünde evde..izin vermiyor..benimle ilgilen diyor...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ftsedp,sifaa+,duru81,
şittttttttttttttttt nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ftsedp,sifaa+,duru81,
şittttttttttttttttt nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evin içinde dolanıp duruyommm napıyımmm işte işşşşş yığınlaaaaaaa :84:

yaa kızlar bugün buraya girmek ne zorrr sizdede öylemiii
şifamm yorumladım canım gördünmü
gördüm cnm çok sağol yaaaa nette var bi sorun cnm resimleri yüklerken büyütüp yüklüommm ama hep aynı boy küçük çıkıooooo kusura bakma cnm gözlerini yordum hakkını helal et

oyyy annnem helal olsun kız ne yaptımkiii attım işte yine atarıımmm
bugün burası bakımda yazısı çıkıyordu çokda yavaş açılsın diye beklerken afakanlar basıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…