Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyyy annnem helal olsun kız ne yaptımkiii attım işte yine atarıımmm
bugün burası bakımda yazısı çıkıyordu çokda yavaş açılsın diye beklerken afakanlar basıyoo
çok sağol cnm çıkıyormuşsun iyi akşamlarr güle güle oğluşunu öppp

ipekciğim iyi akşamlar öptümmm

bende çıkıomm mutfakta yemek hazırlığım olcak hadi iyi akşamlar kalın sağlıcakla selametle

tubişim valla bilmiyorum ama şöyle bi mantık yürütücem bu tevhidi abdestsiz çekebiliyoruz ya sanırım adetliyken olur

bende aynısını düşündüm aslında ama ne bileiym içime sinmiyo ipem ya emin olamamak ne kötüymüşşş

peki sen okurken hiç kırmızı karta rastlamadınmı ipem hani rastladıysan o günlerde ne ettin ondan sordum...
n

maiberf+
tosti
ftsedp
az evel şifamın ışığı yandı nirdesin şifaaa
vaaayy mekanın güzelleri toplanmışız nabersiniz şekerlerrr yerim uleyn sizi yaaaa hırrrr

maiberf+
tosti
ftsedp
az evel şifamın ışığı yandı nirdesin şifaaa
vaaayy mekanın güzelleri toplanmışız nabersiniz şekerlerrr yerim uleyn sizi yaaaa hırrrr

ivetttttttttttttttttttttttttttttttttttt menimmm güzelll tubişşşşş bana dediii güzelll dieee siz alınmayınn üzerinizeeeeaccık şımarayım dediiimmm yaaaaaaaaaaaa

bende haber aynı bebim tohtura gittim bugün bişey görünmüyo dedi tahlil verdim yarın alcam bakalım ne çıkıcak...onun dışında herşey rutin sen napan

he he he amaca ulaşılmıştır sinir oldun bak biliyordum ha hayyy gerek yok kuzu kulağım miyon hatunlar her zaman gözdedir sen bakma bana sanki bende dev anasıyım görsen böcek gibiyim hi hi hi.yaaa sorma kuzum karar verdim ama boşa zaman geçiriyor olmaktan korkuyorum ama hayırlısı diyorum hep dediğin doğru ama evham illeti varya ne oluyorsa ondan oluyor şöööle sallla gitsin gamsız bi hatun olsak biraz her şey daha kolay olacak amma işte can çıkıyor huuy çıkmıyor be annem

ivetttttttttttttttttttttttttttttttttttt menimmm güzelll tubişşşşş bana dediii güzelll dieee siz alınmayınn üzerinizeeeeaccık şımarayım dediiimmm yaaaaaaaaaaaa
kız niye karıştırıyon ortalığı beni sıkıştırıyon hepiniz güzelsiniz neredeyse buradaki herkesi gördüm ve tüm kızlar kıskandırıcak kadar güzeeell
sen zaten tatlişmi tatlişsin canımmmmmm

haiiinsiiiinnn seeenn he valla minyonlar varya dediğin gibi gözde işlevi çoookk neyse susuyorum bu konuda açılmayam rtük kapatabilir yohsam :))
yok öle düşünme zamanın boşa geçtiğini filan allahtan olucak bişey millet 40 yaşında doğuruyo öle düşünme az rahat ol bekle bakalım yaz ane kaldı şunun şurasında şaka tabiki yaz muhabbeti yapmışsın bence çok mantıklı inşallah çok fazla aratmaz mevlam hiç birimize

kız minnak fırın yandı hay allah durun geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…