Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ivetttt gundee kaçç topıkkk gezıyomm bıdee hamılelerrr resımlerıı çekıp koyuyorlar buna benzeyen bazı topıklerr bidee sılmıyolarrrr baskalarıda gorsun dıee sanırımmmmama bizim topıktekılerr kadarr guzell hatunlarr gormedımm bızzım topıkın adı BÜTÜN GÜZELLER TOPLANDIK OLSUN hahahahahahahahaha

kocişim geldi zamansız olarak yemek yiyip çıkıcakmış çok üzgünüm bu kadar güzel hatunu bulmuşken çıkmak zor zoorrrr öpüldünüz kusura bakmayın lüfen

teşekkür ederim söslüüüüüm haaa tubikimde kutladıydı afet_i miyon sana da teşekkür emi he he he ,söslüüüm bidenem sorma işten işten yoksam ihmal edermiyim ben sen gibi çilekli turtayıııı hobaaa iltifata kooooşşşşş böğürtlen reçelim,servet_i fünunum beniiiim

kocişim geldi zamansız olarak yemek yiyip çıkıcakmış çok üzgünüm bu kadar güzel hatunu bulmuşken çıkmak zor zoorrrr öpüldünüz kusura bakmayın lüfen

gülee gülee cnmmmmm afıyet bal şekerr olsunn haa bu aradaaa tubiş hamiş kaldıgında mercimek fırındaaa yazsınnnn nen güzell olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

güle güle tubikim sen rahat ol burda hatun sıkıntısı yaşanmaz eh hepiciğide afet_i devran zati haydi sen tocene bakim naş yavrum haydi muah muah öpmeden yollamam

ohhhh ohhhhh yandannn yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüylerimmmm kalktıııııı ohhhhhhhhhhhhh

canlar ballar bende kaçar hepinize iyi akşamlaaaar söslüm beni düşün emi geleceğim söz veriyorum güzel günler bizi bekliyor

tubicik ne yapıyon fırında bakıyım mercimek mi ha ha haaaaaa:92:
he ya ne mercimek ne mercimek mercimek fırına girmeyeli günler oldu yavrus...ne pişirdiğimi demem hamişlerimiz var canları çeker gııı

gülee gülee cnmmmmm afıyet bal şekerr olsunn haa bu aradaaa tubiş hamiş kaldıgında mercimek fırındaaa yazsınnnn nen güzell olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
coşmuş bizim kız hayırlısı bakalım
güle güle tubikim sen rahat ol burda hatun sıkıntısı yaşanmaz eh hepiciğide afet_i devran zati haydi sen tocene bakim naş yavrum haydi muah muah öpmeden yollamam

yaaww ne çok konuşmuşsunuzzzz geçmişe bakjayım hazır kimse yokkennn ne konuşmuşsunuz neler olmuşşş :92:

bu arada selamlarrrr herkeşeee

ayyy daha okuyamıcamm oku oku bitmedi maşalllahh sizeee valla ne çok konuşmuşsunuzz ben yokkennn

öncelikletopikteki öğretmen arkadaşlarımızın (minnakım),sonra eşlerinizin ve tanıdıklarınızın herkeşinnnnnn öğretmenler gününü kutlarımm..ayy şimdi ilkokuldayken öğretmene ne alsak nasıl versek onun telaşesi aklıma geldiii ne güzlerdiii:26:

minnakımm hoşgeldin canım benimm demek tedaviyi düşünüp sonra ertelediniz bencede biraz daha bekle olmazsa baharda bailarısınız başarı oranı daha yüksekmiş

tosticim sende de kist çıkmış hemencik atarsın inş. kistini canım merak etme ilaç yaramazsa ipeğimin dediği gibi soğan kürü bana iyi gelmişti onu denersin.

ipeğim senin mide bulantılARINMI başladı haberim yoktuu amann amann nazar değdirmeyekk ne güzel gidiyodu hamileliğin bulanmasın mideciğinnn bu arada şaka maka 2.5 aylık oldun maşallahh merciğimizeee

tuğbişimm sende kart görmüşsün kaderdaşımm olsunn neyseki adet oluyos buda iyi :44: demek sende tahlil verdin herşey güzel çıkarinşallah canım merak etme çatlağımm benimm

selam tatlişlerrrrrrrrrr :79:
nasılsınıs bakemmmmm
men sisi çok özledim yaaaaaaaaa
hiç vakit bulamıyorum bu günlerde kocişin işleri oluyo pc de
birde annem biraz rahatsız tansiyonu falan bişeyleri takmış kafasına onunla işlerle evle haşır vede neşir olmaktan size vakit ayıramadım ama aklımın hep ucundasınız merakımdasınız
güzeller kimseye denk gelemedim şansıma ben geldim siz gittinis neyse napalım
sisi çok seviyorum unutmayın olarmı
he bide ayetel kürsi okunuyormu bu hafta kimseye yarım kalan olursa okumak isterimmmmm
episizi kocemen öptümmmmmmm gene gelicem heeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…