kız niye karıştırıyon ortalığı beni sıkıştırıyon hepiniz güzelsiniz neredeyse buradaki herkesi gördüm ve tüm kızlar kıskandırıcak kadar güzeeell
sen zaten tatlişmi tatlişsin canımmmmmm
selam tosti veee selam söslülerin bidenesi
kocişim geldi zamansız olarak yemek yiyip çıkıcakmış çok üzgünüm bu kadar güzel hatunu bulmuşken çıkmak zor zoorrrr öpüldünüz kusura bakmayın lüfen
teşekkür ederim söslüüüüüm haaa tubikimde kutladıydı afet_i miyon sana da teşekkür emi he he he ,söslüüüm bidenem sorma işten işten yoksam ihmal edermiyim ben sen gibi çilekli turtayıııı hobaaa iltifata kooooşşşşş böğürtlen reçelim,servet_i fünunum beniiiim
he ya ne mercimek ne mercimek mercimek fırına girmeyeli günler oldu yavrus...ne pişirdiğimi demem hamişlerimiz var canları çeker gıııtubicik ne yapıyon fırında bakıyım mercimek mi ha ha haaaaaa:92:
coşmuş bizim kız hayırlısı bakalımgülee gülee cnmmmmm afıyet bal şekerr olsunn haa bu aradaaa tubiş hamiş kaldıgında mercimek fırındaaa yazsınnnn nen güzell olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güle güle tubikim sen rahat ol burda hatun sıkıntısı yaşanmaz eh hepiciğide afet_i devran zati haydi sen tocene bakim naş yavrum haydi muah muah öpmeden yollamam
he ya ne mercimek ne mercimek mercimek fırına girmeyeli günler oldu yavrus...ne pişirdiğimi demem hamişlerimiz var canları çeker gııı
coşmuş bizim kız hayırlısı bakalım
slm hatunlar nasılsınız aramızdaki öğretmen olan tüm arkadaşlarımın bu özel gününü kutluyorum veeee annelerimizinde öğretmenler gününü kutluyorum çünkğ ilk öğretmenlerimiz değerli anneciklerimizdir...
şimdi çıkıyorum az işim var bitirip gelcem ipeeeemm e bi soum olucak canımcım bu 70.000 kelimei tevhit varya o adetliyken zikrediliyomu acaba dün kırmızı kartı yedimde endişeliyim devam etsemmi etmesemmi diye...öpüyorum hatunlar allaha emanetsniz
haaa bugün dr gittim ultrasonda bişi görünmüyo dedi tahlil yaptık 16 30 da sonuç çıkarmış artık yarın gider alırım bakalım inş.ondada bişi çıkmaz ayy düştü çenem toplayın kovun benii çıktım sizleri, öpereeeeekkk
tatlişim hoş geldin ne haber demicem haberler çok gelişmeler çok ...yoğunluktan gelemedin demek öslettin ama kendini hmmm...
canım adetin 2. yada 3. günü gidiyosun alttan muayene edip yumurtaların çapını ölçüyolar sonra sanırım 5.günü kullanman gereken ilacı alıyosun sonra bir hafta kadar iki günde bir yumoş takibine gidiyosun 17 18 olunca çatlatma iğnesi 36 saat sonra aşılama ne var bunda bu kadar stres olucak gerçi sende haklsıın bizler artık bağışıklık kazandık bu durumlara inşalllah herşey gönlünce olur ve bebe müjdesi verirsin bize..heyecan yapma sakın bu arada senin rahim filmi çekildimi...haaa fiyata gelince üniversitelerde 500,700 buda max fiyat iğne kullanmazda sadece hap kullanırsan (benimki öleydi yani)....özelde bu fiyat katlayabiliyo 2500 lere kadar tabi ilaçta farklılık varmı bilmiyorum öpüyorum bebişimmm
oyyyy yirim seni bodurum böcüküm ha ha kızar şimdi kesin,neyse neyse ancak gekebildim yine nalları toplaya toplaya,yaa bizim toce bu aşılama çatlatma mı neyse pek sıcak bakmadı daha doğrusu biraz daha bekleyelim hissediyorum olacak diyor hatta işyerinde bi abla var o da demiş bekleyin benim içime doğuyor diye valla bende düşündüm düşündüm iyi hadi bi kaç ay daha bekleyelim dedim yaza daha rahat olur gidip gelmek hem evdeyim falan öle yani yattı bizim iş şimdilik.
melişim canım benim seni çok merak etmiştik .. acaba unuttumu bize diyede aklımdan geçirmedim değil hanii:78:ama yanılmışım :92:
tedaviye başlıyormuşsunuz paldır, küldürolsunn canım bu zamana kadar çok beklemişsiniz bile artık bir yerden başlamak gerek hade inşallah bu tedavi ile senin minnak ,minoşun anneciğinin göbüşüne konuverir dualarımız seninle olacak ..bu arada canımm üzgünüm ama alttan muayne edecek dr başka yolmu var bakacak
det bak bak demekki az uğramasam hemen komplo teorilerine başlıyosun he yurcanım ballıçem aşkol yani beni tanıdın artıkın arayı açsam bilem irtibatı koparmam bundan kelli bu böyle biline,aklım sizde ama elim tuşlarda erişemiyor yazılı okumaktan henüz.bende çok ösledim söylememe gerek bile yok tahmin etmeniz lazım yavruslarım benim.haaa cumartesi müsaitim epey bi zaman toce sanayiye ordan maça gidecek bende hobaaaa pc başına nooolar sizde gelin öslem giderelim bi lokma olar mı haydi muah üperim
[
[/COLOR]
[C
hemide nasıll şiştimm walla quzum doğru bi terim tanker oldumm walaaaadatlum benimm hoşgeldin merak etmiştim senii çok şükür iyiymişsinn
hayır olsun datlum tedavin inşalahh
hoşbuldum menikem merak edecek bişe yok ben yap boz oldum bu ara söküp söküp takıyorum parçaları ha ha dağılıyorum resmen bölüne bölüne ayyyyh yazarken bile saçmalıyorum o derece yani neyse tedav dediğim gibi bahara kaldı he he neyse sen nasılsın asıl zaman azalıyor tüçük kanguru erimiz nasıl iyice tocaman olup dürtüyo dimi göbüşünüüüü he he küçük tanker oldun dimi.
hayırlısı olsun aplamm inşalahh içinize doğduğu gibi oalacakk fındık gelecek üzmücek anacığınııı
hee dr aldığım kiloları duyunca doğuramazsın dedi banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?