Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

serapcım hoşgeldin canım özlemiştik geçmiş olsun anacığına allah şifa versin beterinden kotusun nasılsın canım...

ARKADAŞLAAAAR çatlak tubi artık iyice bedbaht oldu fenayım yardımınıza ihtiyacım var çaresizim ve ilk defa düşünemiyorum ne yapacağımı kimseyle paylaşamamak (aile içinde yani) eli kolu bağlı seyirci kallmak beni fena halde yıpratıyo..ne olur neyin var demeyin üstüme gelmeyin eğer sizlerin katında birazcık değerim varsa sizden bir ricam olucak ALLAH rızası için mümkünse eğer eşim için ayetel kürsi yada uygun bulduğunuz bir dua okurmusunuz inanın çok ihtiyacım var
rabbim onu bana bağışlasın onsuzluğu bana tattırmasın alacaksa aynı dakika alsın canımızı evet evet aynen böyle söyleyerek başlayabilirsiniz duanıza..inanıyorumki burda kardeşlerin birbiirne okuudğu dualar geri çevrilmiyor...okuyandanda okumayandanda allah razı olsun sizleri seviyorum ve herzamanki gibi yaradan'emanet ediyorum çünü güvenilir birtek o var...

iyiyim canım sağol bende özledim valla annem ALLAHA şükür iyi amin canım
hayırdır diycem ama demeyin demişsin nasıl istersen canım zaten içinden gelirse derdini dökersin anlatmak istersen biz elimizden geldiği kadar destek oluruz
tabiki okuruz ben okurum okuyabildiğim kadar fayda olursa ALLAH kabul ederse yeterki kabul olsun herşey yoluna girsin RABBİM sevdiklerini sana bağışlasın mutlu sağlıklı hayırlı günler yaşatsın inşallah canım dua edicem senin için ama gönülden kalpten canım her neyse seni üzen en kısa zamanda geçer inşallah

allah razı olsun canım allahım gönlüne göre versin inşallah... şu kadarını söliyim eşim ciddi bunalımda ve artık baş edemiyorum ve çok korkuyorummm bu kadar dolmasam yansıtmaz,herkesin ayrı bir derdi varken can sıkıp dua dilenmezdim affedin

canımm benimmm yaaa yaşadıklarını az çok biliyorummm ne kadar zor bir durum olduğunuda çok iiyii biliyorumm .eşinin şuanki durumu inan geçici kendimden biliyorumm herşey yoluna girecek Allahın izni ve dularımızla ..hemen yarın ayetel kürsileri dağıtıyorumm cuma günüde tefriciye'de başlarızz .elimizden keşke daha fazlası gelsee

aşk olsun canım nedemek
biz birbirimize destek olmasak kim olur bis burda neciyiz bakim kız bak kızarım aaaa
eşin içinde elbette geçicek bunlar hepimizin hayatta zaman zaman bööyle şeyler yaşadığı zamanlar oldu önemli olan üstesinden gelmek birlikte atlatmak birbirine destek olmak onların bizden bizimde onlardan başka kimi var bu hayatı onlarla paylaşıyosak her hallerinde yanında olmayız ihtiyaç oldukları her anda canım
ALLAH yardımcınız olsun atlatırsınız inşallah RABBİMİN izniyle sende güçlü ol mülayim sabırlı ol canım erkekler bazen çocuklaşırlar bile onlar bizden daha hassaslar zaman zaman
üzülme sen emi yanında ol destek ol yeter ALLAH seninde gönlüne göre versin canım yardım etsin inşallah ALLAHA emanet olun birbirinize emanet olun

allah razı olsun arkadaşım kurban olurum sana sağol gerçekten çk sağol..anlıyosun dimi beni nurcan inan çok çaresizim gün geçtikçe daha bi ciddi gibi görüyorum bu akşam yaşadıklarıma inanamadımbir an hala şoktayım olmamalıydık biz böyle gelmemeliydik bu duruma aşk var sevgi saygı var ama ama yetmiyo bende yetemiyorum artık inan bana gözlerim artık batıyo ağlamaktan bittim allahım yardım et daraldım sen ferahlık ver iman gücü ver hidayet ver rabbim taşıyamıyorum üst üste sıvnavları neyi düşüneceğimi şaşırmış durumdayım kötüyüm nurcan kötüyümmm

kızım biz burda neden varız ozamann, bibirmize destek olmadıktan sonraa ne anladım ben bu dostluktann tabikide paylaşacaz derdimizi saçmalamaa.. canımızı sıkıyormuşşş kusura bakma hakkettin bunu

Son düzenleme:
iyiki varsınız beni anlayan her türlü nazımı çeken sizler varsınız ailem kalabalık çevrem var ama sadece anlayanım sizlersiniz anlatabildiğimde..özürdiliyorum buları buraya yansıttığım için ama inanın doldum... allah o güzel kalbine göre versin serapcımmm sağol bacım

estağfurullah canım biz varız tabiki hepimiz senin yanındayız her zaman yeterki içine atma derdini paylaşki bizde elimizden geldiği kadar yardımcı destek olabilelim tamammı canım

anlıyorumm canımm şuan nasıl acı çektiğini biliyorumm Allahım bir an önce bu sıkıntıdann kurtarsın sizi ..ne olurr güçlü ve sabırlı ol biliyorumm kolayy değil ..senin nasıl çaba sarfetiğinide biliyorum sende yıpranıyorsun eşinle bereaberr eşin keşke DR a gitmeyi kabul etseydi daha çabuk atlattırdı ..Allah yar ve yardımcınız olsunn

dağıt canım bende alıyorum 50 tane eksik olursa yine alırım yaz olurmu
bu arada sen nasılsın nurcanım

tamam canım eklerim yarın hazırlarım listeyii ..iyi diyelim iyi olaım serabım sen nasılsınn annen hastaymış geçmiş olsunn

bunların hepsii geçecekk Allahın izni ilee ..eskisinden daha iyi olacak eşinn

ben şimdik gitçem ama aklım sizde kalcak hep yaaaaa gözüm arkada kalcak
üzme kendini tamammı datlum dualarım seninle inşallah herşey yoluna girecek ALLAHIN izniyle
RABBİME emanet olun iyi geceler öptüm kocaman
he unutmadan yarın evdeyim sabah burdayım heee uyanır uyanmaz

tamam canım eklerim yarın hazırlarım listeyii ..iyi diyelim iyi olaım serabım sen nasılsınn annen hastaymış geçmiş olsunn
sağol canım iyiyim biraz sorunlar oldu oda kafasına takmış tabi tansiyon var kolestrolde cabası neyseki iyi ALLAHA şükür çok şükür

mrb
kardelen seni gördüm takıldım peşine
adet günün ne zaman sorucam bir türlü yakalayamadm seni
bu ay bir çok şey denemiştn ya o yüzden merak ettim sonucunu??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…