kardeleeeeeeeeen
iyi geceler kızlar.
kedersiz,yeliz den hiç ses seda yok mu canım,bilgin var mı?
iyi geceler kızlar
tubişim ne gibi bir sorunun var bilmiyorum belli ki ciddi anlamda daralmışsın canım kardeşim rabbim ferahlık huzur nasip etsin inş.
kedersizim bende 50 ayetel kürsi alayım inş.
hayır canım hiç haberim yok..her zaman aklımdaa onun için endişelnmiyor değilimm..geçen günn faceden adını soyadını yazdım belki bulurum diye ama yokk habersiz bırakmazdıı .inşallahh kötü bişey yokturr
bende aynısını düşündüm aslında ama ne bileiym içime sinmiyo ipem ya emin olamamak ne kötüymüşşş
peki sen okurken hiç kırmızı karta rastlamadınmı ipem hani rastladıysan o günlerde ne ettin ondan sordum...
n
bende aynısını düşündüm aslında ama ne bileiym içime sinmiyo ipem ya emin olamamak ne kötüymüşşş
peki sen okurken hiç kırmızı karta rastlamadınmı ipem hani rastladıysan o günlerde ne ettin ondan sordum...
n
minnakçım demek tedaviden vazgeçtiniz ayırlı olsun bu işlerde en önemlisi her iki tarafında istekli olması her ne kadar bütün sıkıntıyı kadın yaşasada erkeğin ruh hali de çok önemli oluyo iyi yapmışsın inşallah yaza kadar bebek kendiliğinden gelirhe he he amaca ulaşılmıştır sinir oldun bak biliyordum ha hayyy gerek yok kuzu kulağım miyon hatunlar her zaman gözdedir sen bakma bana sanki bende dev anasıyım görsen böcek gibiyim hi hi hi.yaaa sorma kuzum karar verdim ama boşa zaman geçiriyor olmaktan korkuyorum ama hayırlısı diyorum hep dediğin doğru ama evham illeti varya ne oluyorsa ondan oluyor şöööle sallla gitsin gamsız bi hatun olsak biraz her şey daha kolay olacak amma işte can çıkıyor huuy çıkmıyor be annem
tabiki okuruz hatta ben hemen bir tane ayetel kürsi okudum bileserapcım hoşgeldin canım özlemiştik geçmiş olsun anacığına allah şifa versin beterinden kotusun nasılsın canım...
ARKADAŞLAAAARçatlak tubi artık iyice bedbaht oldu fenayım yardımınıza ihtiyacım var çaresizim ve ilk defa düşünemiyorum ne yapacağımı kimseyle paylaşamamak (aile içinde yani) eli kolu bağlı seyirci kallmak beni fena halde yıpratıyo..ne olur neyin var demeyin üstüme gelmeyin eğer sizlerin katında birazcık değerim varsa sizden bir ricam olucak ALLAH rızası için mümkünse eğer eşim için ayetel kürsi yada uygun bulduğunuz bir dua okurmusunuz inanın çok ihtiyacım var
rabbim onu bana bağışlasın onsuzluğu bana tattırmasın alacaksa aynı dakika alsın canımızı evet evet aynen böyle söyleyerek başlayabilirsiniz duanıza..inanıyorumki burda kardeşlerin birbiirne okuudğu dualar geri çevrilmiyor...okuyandanda okumayandanda allah razı olsun sizleri seviyorum ve herzamanki gibi yaradan'emanet ediyorum çünü güvenilir birtek o var...
ayyy daha okuyamıcammoku oku bitmedi maşalllahh sizeee valla ne çok konuşmuşsunuzz ben yokkennn
öncelikletopikteki öğretmen arkadaşlarımızın (minnakım),sonra eşlerinizin ve tanıdıklarınızın herkeşinnnnnn öğretmenler gününü kutlarımm..ayy şimdi ilkokuldayken öğretmene ne alsak nasıl versek onun telaşesi aklıma geldiiine güzlerdiii:26:
minnakımm hoşgeldin canım benimm demek tedaviyi düşünüp sonra ertelediniz bencede biraz daha bekle olmazsa baharda bailarısınız başarı oranı daha yüksekmiş
tosticim sende de kist çıkmış hemencik atarsın inş. kistini canım merak etme ilaç yaramazsa ipeğimin dediği gibi soğan kürü bana iyi gelmişti onu denersin.
ipeğim senin mide bulantılARINMI başladı haberim yoktuuamann amann nazar değdirmeyekk ne güzel gidiyodu hamileliğin bulanmasın mideciğinnn bu arada şaka maka 2.5 aylık oldun maşallahh merciğimizeee
tuğbişimm sende kart görmüşsün kaderdaşımmolsunn neyseki adet oluyos buda iyi :44: demek sende tahlil verdin herşey güzel çıkarinşallah canım merak etme çatlağımm benimm
sayı alabilirmiyim canımgünaydın arkadaşlar
s.tuğba arkadaşın eşi için bende ayetel kürsü okurum
rabbim tez zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın
sayı alabilirmiyim canım
kanki sen kaç tane alıyorsun
tamam canım Allah kabul etsin .en son aradığım zaman kanamam kesilmiş dedi ..bu aralar kalp atışını duymaya gideceklerdi olmazsa arıyım bugün onu ..gerçi ben çağrı atıyorum o arıyo..nurcik yenge ben yasemin bebişine okudum 33 taneyi ...yaseminle görüştünmü hiç iyimiymiş
ekledim kankaa50 tanede ben alıyım kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?