Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

off ya
üzüldüm canım yine sabretmek düşüyor bize. tek tek hatırlıyamıyorum ama
o denediğin kürlere falan devam et daha ilk aydan sonuç bekleyip yanılıyoruz
ilk ay olacak diye birşey yok devam canım işallah olacak bende ne duyduysam yapıcam bakalım nasip

iyi geceler kızlar.
kedersiz,yeliz den hiç ses seda yok mu canım,bilgin var mı?

hayır canım hiç haberim yok ..her zaman aklımdaa onun için endişelnmiyor değilimm..geçen günn faceden adını soyadını yazdım belki bulurum diye ama yokk habersiz bırakmazdıı .inşallahh kötü bişey yokturr

iyi geceler kızlar
tubişim ne gibi bir sorunun var bilmiyorum belli ki ciddi anlamda daralmışsın canım kardeşim rabbim ferahlık huzur nasip etsin inş.
kedersizim bende 50 ayetel kürsi alayım inş.

iyi geceler kızlar
tubişim ne gibi bir sorunun var bilmiyorum belli ki ciddi anlamda daralmışsın canım kardeşim rabbim ferahlık huzur nasip etsin inş.
kedersizim bende 50 ayetel kürsi alayım inş.

aynen canım ayynen allah razı olsun allahta sizin elinizden tutsun darda komasın eşim bunalıma girdi kısacası canım ya biraz korkutuyo yani...

bende çıkayım başım zonk zonk hayırlı geceler allaha emanet olun

bende baktımdı,ama bişey bulamadım,hatta mail de attım,ama bi türlü cvp gelmiyo,inşallah kötü bişey yoktur.

canım ben adetliydim eşim namaz kıllıp başladı ben arkadan ona yetiştim seninde eşin devam edebilir veya istersen
adetin bitene kadar ben çekerim senin için

minnakçım demek tedaviden vazgeçtiniz ayırlı olsun bu işlerde en önemlisi her iki tarafında istekli olması her ne kadar bütün sıkıntıyı kadın yaşasada erkeğin ruh hali de çok önemli oluyo iyi yapmışsın inşallah yaza kadar bebek kendiliğinden gelir
tabiki okuruz hatta ben hemen bir tane ayetel kürsi okudum bile

canım özlettin kendini valla ....benim genel olarak iyi olsamda gün içinde bulantılarım hep oluyo bazende çok oluyo bir iyi bir kötü idare ediyorum anlıyacağın

günaydın arkadaşlar
s.tuğba arkadaşın eşi için bende ayetel kürsü okurum
rabbim tez zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın

Son düzenleme:
tuğba ve eşi (sinan )için ayetel kürsii
(Allahım bu sıkıntılarından tez vakitte kurtarsın onları)
srp......50
kedersiz..50
tosti........50
ipekk.....30
su1838....50

Son düzenleme:
nurcik yenge ben yasemin bebişine okudum 33 taneyi ...yaseminle görüştünmü hiç iyimiymiş
tamam canım Allah kabul etsin .en son aradığım zaman kanamam kesilmiş dedi ..bu aralar kalp atışını duymaya gideceklerdi olmazsa arıyım bugün onu ..gerçi ben çağrı atıyorum o arıyo..

50 tanede ben alıyım kanka
ekledim kankaa ..bu arada diğer kızlarda almak isterlerse sayı düşürecem haberiniz olsunnn ...ne kadar çok kişini ağzından okunursa o kadar makbul olur okuduğumuz dualar ..ama gelemediler diğer kızlar bugünn .nerde kaldılar yahu:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…