günaydın canım bende merak ediyorum yelizdende haber yokmuş inşallah bi sorun yokturrgünaydın kızlar....30 tanede ben alayım..leydimden haber varmı kızlar...
günaydınn canımm .nasılsınız bugünn mide bulantıların ne alemdegünaydın kızlar....30 tanede ben alayım..leydimden haber varmı kızlar...
hoşgeldinnnnnnnnnngünaydın kızlarrrrr men geldimmmm
hoşbulduk datluuuuuuuuumgünaydınn canımm .nasılsınız bugünn mide bulantıların ne alemde
hoşgeldinnnnnnnnnn
kızlar yarına kadar bitirmeye çalışalım yarın cuma duasını yaparızz ..
bitiririz ALLAHIN izniyle okuruz canım merak etmekızlar yarına kadar bitirmeye çalışalım yarın cuma duasını yaparızz ..
dünürüm iyi olmaya çalışıyorum...çok şükür iyiyim...inşallah minik meleğimde iyidir....
ipek canım sende de ara ara karın ağrısı oluyormu..çok kısa sürüyor....
hoşbulduk datluuuuuuuuum
annem kahvaltıya çağırdı bende biraz size bakiyim gitçem ama bırakamıyomki :97:
ne vuruyon lennnben bitiririm
istersen 30 taneye kadar oku canım ...alan olmazsa kalanıda okursun diğer kızların geleceği yok gibitamam canım kesinleşince okumaya başlıyım
bende bugün bitirirm allahın izni ile....ipek geçmiş olsun...demekki büyüdükçe böyle oluyor....
hımm hade bakalım afiyet olsunn ..
ne vuruyon lennn
istersen 30 taneye kadar oku canım ...alan olmazsa kalanıda okursun diğer kızların geleceği yok gibi
tamam canım kolay gelsin bende gidiiim yavaş yavaş annişim çağrı bırakıyo yine gelirim ama öptümben biraz ortalığı toparlıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?