sağol canım sanada kolay gelsin yorma kendini sık sık az yemek bulantıları önlüyomuş duyduğuma görekahvaltı yapanlara afiyet olsunkanki sanada kolay gelsin
günaydın kızlar ben geldim.....
sağol canım sanada kolay gelsin yorma kendini sık sık az yemek bulantıları önlüyomuş duyduğuma göre
günaydın leydim hoşgeldinnnngünaydın kızlar ben geldim.....
ipeğim canım sen nnasılsın bakem.....
darısı sizlerin başına olsun inşallah en kısa zamanda sizin haberlerinizle güne güzel başlayalımgünaydın leydim hoşgeldinnnn
demek bulutçum hamile ayyyyy çok sevindim ne güzel şimdi duyanda uyanda balığa gidelim dicek ama kusura bakmayın kızlar bulutum olurmu
çok tebrik ederim canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah canım kendine çok dikkat et olurmu ne güzel güne bu güzel haberle başladımmmmmmmm:124::124::124::119::116:
neyse öyle olsunn ne zamandır yapmak isteğin şeydi zatiiaaa vurmuşum hakkat farkında değilim ben çak yaptığımı sanıyodumkusura bakma
amiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallahhhhhleydim hoş geldin canım..nasılsın bakalım...kalp atışlarını duydunmu sen..kaç haftalıksınız şuan...rabbim hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı ...biz hamilelerede hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin....
günaydın leydim hoşgeldinnnn
demek bulutçum hamile ayyyyy çok sevindim ne güzel şimdi duyanda uyanda balığa gidelim dicek ama kusura bakmayın kızlar bulutum olurmu
çok tebrik ederim canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah canım kendine çok dikkat et olurmu ne güzel güne bu güzel haberle başladımmmmmmmm:124::124::124::119::116:
duru81 srp16 su1838 bulut83 Kedersiz+ leydim84
Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntaze annecikleerrrr nasılsınızzzzzzzz
nurcANIM MELEĞİM BEN GELDİM SEN NEREYE KAÇIYOSUN BAKİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?