Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kahvalti yapanlara afiyet olsun
tamam 30 tane okuyum kimse almazsa 20 tane daha okurum

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben geldim.....
günaydın leydim hoşgeldinnnn
demek bulutçum hamile ayyyyy çok sevindim ne güzel şimdi duyanda uyanda balığa gidelim dicek ama kusura bakmayın kızlar bulutum olurmu
çok tebrik ederim canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin inşallah canım kendine çok dikkat et olurmu ne güzel güne bu güzel haberle başladımmmmmmmm:124::124::124::119::116:

darısı sizlerin başına olsun inşallah en kısa zamanda sizin haberlerinizle güne güzel başlayalım

leydim hoş geldin canım..nasılsın bakalım...kalp atışlarını duydunmu sen..kaç haftalıksınız şuan...rabbim hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı ...biz hamilelerede hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin....

tatlışlar ben gidiyom sona yine gelirimmm annemi fazla bekletmiyim olarmı öptüm epinisi tek tek görüşürüz

Hoşbulduk ipek teyzesi allah a şükür şu an kötü bi durum yok...... Sürekli yatıyorum zaten lavoba haricinde kalkmıyorum..... Sen nasılsın küçük meleğimiz nasıl ...

amiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallahhhhh

canım...aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn...inşallah sizlerde göreceksiniz bu günleri...sabırla bol dua ile.....

duru81 srp16 su1838 bulut83 Kedersiz+ leydim84

Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn taze annecikleerrrr nasılsınızzzzzzzz

Hoşbulduk bulut teyzesi valla kaç haftalık olduğunu bilmiyoruz canım kısmetse haftaya kalp atışlarıyla beraber öğrenicem inş..... Rabbim bu duyguları en kısa zamandaisteyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…