Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Hoşbulduk ipek teyzesi allah a şükür şu an kötü bi durum yok...... Sürekli yatıyorum zaten lavoba haricinde kalkmıyorum..... Sen nasılsın küçük meleğimiz nasıl ...
bizde iyiyiz çok şükür canım
neyse öyle olsunn ne zamandır yapmak isteğin şeydi zatii
valla bu aralar kimseye bulaşmam hele sana hiç kolumu kaldırcak halim yok parça pinçik edersin beni :18:
amin canım
duru81 srp16 su1838 bulut83 Kedersiz+ leydim84

Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn taze annecikleerrrr nasılsınızzzzzzzz
günaydın canım nasılsın ege nasıl

Nurcanım canım benim haftaya gidicem kısmetse .. Kızlar eltim geldi kahvaltı çıkardı yukarı biraz atıştırayım canlarım sonra görüşürüz.....

leydim şu rütbeni değiştirsen diyorum ..meleğin şuanda seninle artık..önce çizelgeni silmen gerekiyo

Nurcanım canım benim haftaya gidicem kısmetse .. Kızlar eltim geldi kahvaltı çıkardı yukarı biraz atıştırayım canlarım sonra görüşürüz.....
hade bakalım hayırlısı canım ..pıt pıt seslerini duymak nasip olur inşallah..
afiyet olsun canımm

günaydınnn Durucummm nasılsınn ..taze annecik dedindee bir iç çektimki sormaa

canııımmm benniimmmmmm yaaaaaa seni üzmek istemediimmm bak geçen günkü falını düşün çok güzel çıkmıştı yolun sonuna geldinn canım meleğin gelecek

bizde iyiyiz çok şükür canım

valla bu aralar kimseye bulaşmam hele sana hiç kolumu kaldırcak halim yok parça pinçik edersin beni :18:

amin canım

günaydın canım nasılsın ege nasıl

bendende herkese kocaman günaydın ege diş çıkartmakla meşgul 2 diş birden geliyo ve asabi bugünlerde ne olsun miden geçtimi bugün nasılsın kızarmış ekmek yemeyi unutma canım

kimseyi üzecek bir karakterin yok bunu çok iyi biliyorum canımm rahat ol .ben sadece sen taze annecik deyincee üzüldümm acaba bugünleri bende görürmüyüm banada taze annecik derlermi ..bana uzakkk geliyoo .ama senin falına yanee içinde ki hislere güveniyorumm .inşallah canım

kanki leydim seni aramış açmamışsın telini tuba için o da dua okumak istiyo bana mesaj atın dedi
kaç tane veriyosun yasemeine

İnşallah canım ne güzel olur ama
Rabbim kadersizle banada nasipe etsin mahrum bırakmasın
canım kaç yaşındasın senn ?
inşallahh görürüz o günleri canım
dün gece rüyamdaa yine tüp bebk yapmışımm ama transefrim gerçekleşmiyo
döllenme olmamış çünküü ,nasıl ağlıyorum rüyamdaa ama aynı böyle :84:

benim coştu canım midem şahlandı sanırım doktora inat yapıyo o bana pazartesi günü artık azalır bulantın
2 hafta sonra diyet veririm demişti midem diyeti duyunca savunmaya geçti galiba

kanki leydim seni aramış açmamışsın telini tuba için o da dua okumak istiyo bana mesaj atın dedi
kaç tane veriyosun yasemeine

evet aradıı ama tam yetiştim derken kapandıı bu sefer ben aradım onu ama meşguldü .seninle konuşuyormuş demek ..onada 30 verelim

hiçde uzak değil hep beraber görcez halaylar çekcezz

İnşallah canım ne güzel olur ama
Rabbim kadersizle banada nasipe etsin mahrum bırakmasın

amin canım burdaki bütün arkadaşlarımada etsin hemde çifter çifter bebiş versinnnnn

sendne iyi falcımı varr:129:..koyabilirsenn seninkine baklaım atar tuatarız belki bişeyler :121:

canım işyerinde yapamamki biri benim yerime içsin kapatsın

rüyaarın tersi olur canım sen duruya kulak ver bende onun gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…