Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuğba ve eşi (sinan )için ayetel kürsii
(Allahım bu sıkıntılarından tez vakitte kurtarsın onları)

srp......50
kedersiz..50
tosti........50
ipekk.....30
su1838....50
bulut83....30
leydim.....30

kalan 23

aaa hayır olsun inşallahh ağlamak sevinmek demektir nurcanım

benim coştu canım midem şahlandı sanırım doktora inat yapıyo o bana pazartesi günü artık azalır bulantın
2 hafta sonra diyet veririm demişti midem diyeti duyunca savunmaya geçti galiba

canım yataktan kalkmadan bir adet kızarmış ekmek at ağzına birde böyle dene canım

şifaa içsin niyetine hem kahveyi hemde falı çok seviyo arkadaşımız .benim dijital makinam olmadığı için resimler net çıkmıyo yoksa bende hergün baktırıdımm (duru içindeki sesi duyuyorum .iyikide yokmuş ozaman diyorsun değilmi)

rüyaarın tersi olur canım sen duruya kulak ver bende onun gibi düşünüyorum
benim rüyalarımın genelde düzü çıkıyooo

ben mesaj atayım o zaman
okeytoo canım

canım olcak bak yakınlarda hamiş haberi gelcek gibime geliyoo

İnşallah canım ben 25 3 aralıkda 26 girecem zaten canım inşallah rüyanda ağlıyosun Rabbim seni güldürür inşallah işde olacak olacakda ne zaman biz bilmiyoruz ben inanıyorum herkes birşeylerle sınanıyor rabbim sadece sabrımızı siniyo bakıyım kulum isyan edecekmi diye isyan etmeyelim dua edelim

sevodaa geldii kadroo tamamlanıyo yavaş yavaş..tubişde gelsee artık ..tosti,fatoş ve panik atak melike eksik bugün .nerde kaldı bu tembeller :82:

yaşıtız senlee bende 25 yaşındayım .mayısta 26 olacam ..inşallah canımm, beklemek ve sabretmek ne kadar zormuş Rabbim daha fazla aratmasınn inşallah

aaa hayır olsun inşallahh ağlamak sevinmek demektir nurcanım

canım yataktan kalkmadan bir adet kızarmış ekmek at ağzına birde böyle dene canım
yataktan kalkmadan hiç bişey yiyemem canım çünkü açken içmem gereken hapım var
idare edecez artık başka çare yok sonu güzel olacak diye buradaki herkes nelere katlandık buda geçer ne yapalım

dün fatoş lafa laf cevap veriyodu bugün sıra sendemi
ağzından hayırlı iki kelam çıksın tersi çıkar dediysek tersi çıkar

selam kızlar geçmişe bakayım dedim tuğbişim okuyunca hemencik geldim son sayfayaa Tuğbişim hemen 3 ayetel bir tefriciye okudum allahım kabul eylesinn bu sınavlarıı hayırlısıyla atlatmak nasip eylesinnn bende ayetel alıcam kızlar son listeye bakmadım ama kalanı ben alayımm

ayy yok şekeriimmm sen iç kapat bakarım ayy atarııımmmmm aşkolsuunnn

ayy durun ayoolll yaşını ne başınız neeeeeeeeee ben 36 hamiş kaldım 37 de kucağıma aldıımmm abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşlanmışım ben yaaaaaaaaaaa

yataktan kalkmadan hiç bişey yiyemem canım çünkü açken içmem gereken hapım var
idare edecez artık başka çare yok sonu güzel olacak diye buradaki herkes nelere katlandık buda geçer ne yapalım

evet canım geçici bunlar bende neler çektim şekerden dolayı:26:

dün fatoş lafa laf cevap veriyodu bugün sıra sendemi
ağzından hayırlı iki kelam çıksın tersi çıkar dediysek tersi çıkar

evet yaaa ağzından hayırlı cümleler çıksııınnnnn nurcanımmm

hoşgeldin sevdammmm allah kabul etsin

cancanlar günaydın

ipekciğim miden kötü galiba geçmiş olsun

serapcığım gelmiş gitmişsin anneciğine geçmiş olsun hem şu an başbaşa kahvaltıdasınız

kedersizim senin adınada herkesin adına içer kaparım ben fincanları dert etme dijital yok diye

su1838 ben senle tanışmışmıydım :26: hg aramıza nasılsın

sevdacığım işyerin rayına oturdumu yoruyorlarmı halaaaa

durucuğum bunu daha önce düşünemediğimiz için kusura bakma biz fal baktırdık ama çalışan siz canişlerin fallarını hergün birinize içer içer kaparım

tubişimmm canım ALLAH bol sabırrrr versin düzelicek inşallah dualarım seninle

leydim gelmiş gitmiş şükür iyiymiş :92:

hoşbulduk kızlarrrr nassınızz bakalımm demirbaşların çoğu burdaa ne güzell
yawww nurcan çok zamanım yok neree gittin hemencik

şifamm ya ben bu gidişle yeni yere taşınmadan rahat edemicem :44: bi taşınsak eskisi gibi koltuğumu alacam burada
evet evet çok iyiy fikir bizede kapatın fincannn

falcı diye adımız çıkacak ....şifam sende kahve içmek için bahane arıyosun galiba

leydim gelmişmiii yaw tam okuyamadım sizleri kaçırmıyayım diyee maşallah demek iyiymişş ay çok sevindimm dün hatta eşimle konuştuk bu durumu oda bende dua ettik Rabbim korusun mercimeğinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…