evet aradıı ama tam yetiştim derken kapandıı bu sefer ben aradım onu ama meşguldü .seninle konuşuyormuş demek ..onada 30 verelim
canım kaç yaşındasın senn ?
inşallahh görürüz o günleri canım
dün gece rüyamdaa yine tüp bebk yapmışımm ama transefrim gerçekleşmiyo
döllenme olmamış çünküü ,nasıl ağlıyorum rüyamdaa ama aynı böyle :84:
benim coştu canım midem şahlandı sanırım doktora inat yapıyo o bana pazartesi günü artık azalır bulantın
2 hafta sonra diyet veririm demişti midem diyeti duyunca savunmaya geçti galiba
hiçde uzak değil hep beraber görcez halaylar çekcezz
amin canım burdaki bütün arkadaşlarımada etsin hemde çifter çifter bebiş versinnnnn
canım işyerinde yapamamki biri benim yerime içsin kapatsın
benim rüyalarımın genelde düzü çıkıyooorüyaarın tersi olur canım sen duruya kulak ver bende onun gibi düşünüyorum
okeytoo canımben mesaj atayım o zaman
canım olcak bak yakınlarda hamiş haberi gelcek gibime geliyoo
canım kaç yaşındasın senn ?
inşallahh görürüz o günleri canım
dün gece rüyamdaa yine tüp bebk yapmışımm ama transefrim gerçekleşmiyo
döllenme olmamış çünküü ,nasıl ağlıyorum rüyamdaa ama aynı böyle :84:
İnşallah canım ben 25 3 aralıkda 26 girecem zaten canım inşallah rüyanda ağlıyosun Rabbim seni güldürür inşallahişde olacak olacakda ne zaman biz bilmiyoruz ben inanıyorum herkes birşeylerle sınanıyor rabbim sadece sabrımızı siniyo bakıyım kulum isyan edecekmi diye isyan etmeyelim dua edelim
yataktan kalkmadan hiç bişey yiyemem canım çünkü açken içmem gereken hapım varaaa hayır olsun inşallahh ağlamak sevinmek demektir nurcanım
canım yataktan kalkmadan bir adet kızarmış ekmek at ağzına birde böyle dene canım
dün fatoş lafa laf cevap veriyodu bugün sıra sendemişifaa içsin niyetine hem kahveyi hemde falı çok seviyo arkadaşımız.benim dijital makinam olmadığı için resimler net çıkmıyo yoksa bende hergün baktırıdımm (duru içindeki sesi duyuyorum .iyikide yokmuş ozaman diyorsun değilmi)
benim rüyalarımın genelde düzü çıkıyooo
okeytoo canım
şifaa içsin niyetine hem kahveyi hemde falı çok seviyo arkadaşımız.benim dijital makinam olmadığı için resimler net çıkmıyo yoksa bende hergün baktırıdımm (duru içindeki sesi duyuyorum .iyikide yokmuş ozaman diyorsun değilmi)
benim rüyalarımın genelde düzü çıkıyooo
okeytoo canım
İnşallah canım ben 25 3 aralıkda 26 girecem zaten canım inşallah rüyanda ağlıyosun Rabbim seni güldürür inşallahişde olacak olacakda ne zaman biz bilmiyoruz ben inanıyorum herkes birşeylerle sınanıyor rabbim sadece sabrımızı siniyo bakıyım kulum isyan edecekmi diye isyan etmeyelim dua edelim
yataktan kalkmadan hiç bişey yiyemem canım çünkü açken içmem gereken hapım var
idare edecez artık başka çare yok sonu güzel olacak diye buradaki herkes nelere katlandık buda geçer ne yapalım
dün fatoş lafa laf cevap veriyodu bugün sıra sendemi
ağzından hayırlı iki kelam çıksıntersi çıkar dediysek tersi çıkar
selam kızlar geçmişe bakayım dedim tuğbişim okuyunca hemencik geldim son sayfayaaTuğbişim hemen 3 ayetel bir tefriciye okudum allahım kabul eylesinn bu sınavlarıı hayırlısıyla atlatmak nasip eylesinnn bende ayetel alıcam kızlar son listeye bakmadım ama kalanı ben alayımm
cancanlar günaydın
ipekciğim miden kötü galiba geçmiş olsun
serapcığım gelmiş gitmişsin anneciğine geçmiş olsun hem şu an başbaşa kahvaltıdasınız
kedersizim senin adınada herkesin adına içer kaparım ben fincanları dert etme dijital yok diye
su1838 ben senle tanışmışmıydım :26: hg aramıza nasılsın
sevdacığım işyerin rayına oturdumu yoruyorlarmı halaaaa
durucuğum bunu daha önce düşünemediğimiz için kusura bakma biz fal baktırdık ama çalışan siz canişlerin fallarını hergün birinize içer içer kaparım
tubişimmm canım ALLAH bol sabırrrr versin düzelicek inşallah dualarım seninle
leydim gelmiş gitmiş şükür iyiymiş :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?