cancanlar günaydın
ipekciğim miden kötü galiba geçmiş olsun
serapcığım gelmiş gitmişsin anneciğine geçmiş olsun hem şu an başbaşa kahvaltıdasınız
kedersizim senin adınada herkesin adına içer kaparım ben fincanları dert etme dijital yok diye
su1838 ben senle tanışmışmıydım :26: hg aramıza nasılsın
sevdacığım işyerin rayına oturdumu yoruyorlarmı halaaaa
durucuğum bunu daha önce düşünemediğimiz için kusura bakma biz fal baktırdık ama çalışan siz canişlerin fallarını hergün birinize içer içer kaparım
tubişimmm canım ALLAH bol sabırrrr versin düzelicek inşallah dualarım seninle
leydim gelmiş gitmiş şükür iyiymiş :92:
hoşbulduk kızlarrrr nassınızz bakalımm demirbaşların çoğu burdaa ne güzell
yawww nurcan çok zamanım yok neree gittin hemencik
şifamm ya ben bu gidişle yeni yere taşınmadan rahat edemicem :44: bi taşınsak eskisi gibi koltuğumu alacam burada
evet evet çok iyiy fikir bizede kapatın fincannn
özendirdiniz prensipte karşı olmama rağmen neredeyse benim içinde için bir kahve diyecem
:83: :83: :83: :83: :83: :83: :83:dün fatoş lafa laf cevap veriyodu bugün sıra sendemi
ağzından hayırlı iki kelam çıksıntersi çıkar dediysek tersi çıkar
sen bizlere taş çıkarttırsın valla ...senin ruhun genç anacım ..hem facedeki resimlerine bakıyorum hiçte yaşını göstermiyorsunn ..ee biz sana boşuna çıtı pıtı duru dememişizayy yok şekeriimmm sen iç kapat bakarım ayy atarııımmmmmaşkolsuunnn
ayy durun ayoolll yaşını ne başınız neeeeeeeeee ben 36 hamiş kaldım 37 de kucağıma aldıımmm abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşlanmışım ben yaaaaaaaaaaa
evet canım geçici bunlar bende neler çektim şekerden dolayı:26:
geldimm canım geldimmhoşbulduk kızlarrrr nassınızz bakalımm demirbaşların çoğu burdaa ne güzell
yawww nurcan çok zamanım yok neree gittin hemencik
leydim gelmişmiii yaw tam okuyamadım sizleri kaçırmıyayım diyee maşallah demek iyiymişş ay çok sevindimmdün hatta eşimle konuştuk bu durumu oda bende dua ettik Rabbim korusun mercimeğinii
özendirdiniz prensipte karşı olmama rağmen neredeyse benim içinde için bir kahve diyecem
peşin peşin söyliyim ben senin falına bakmamözendirdiniz prensipte karşı olmama rağmen neredeyse benim içinde için bir kahve diyecem
:83: :83: :83: :83: :83: :83: :83:
sen bizlere taş çıkarttırsın valla ...senin ruhun genç anacım ..hem facedeki resimlerine bakıyorum hiçte yaşını göstermiyorsunn ..ee biz sana boşuna çıtı pıtı duru dememişiz
geldimm canım geldimm
ben şimdi listeyi tekrar düzelteyim en iyisimi herkese 30ar tane dağıtayım
çok prensipliyimdir canım
hade yaaa bende ne güzel yutuyorum .peki Egedemi foto montajj:86: :86: :86: :86:inanmaaaaa fotomontaj o resimmmmmler
bence benim minnoş solda yuvalandıammiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım fala inanma falsız kalma demişler ya olsun eğlenceli oluyoo bak senin içinde yorum yaparız kızmı olcak erkekmi diyee ipeğim ağrın oluyomu yada batma gibi birşey oluyorsa genelde ne tarafta oluyooo yani sağmı solmu
tuğba ve eşi (sinan )için ayetel kürsii
(Allahım bu sıkıntılarından tez vakitte kurtarsın onları)
srp......30
kedersiz..30
tosti........30
ipekk.....30
su1838....30
bulut83....30
leydim.....30
şifa..........30
sevdanehri..30
kalan 43
canım olcak bak yakınlarda hamiş haberi gelcek gibime geliyoo
canım kaç yaşındasın senn ?
inşallahh görürüz o günleri canım
dün gece rüyamdaa yine tüp bebk yapmışımm ama transefrim gerçekleşmiyo
döllenme olmamış çünküü ,nasıl ağlıyorum rüyamdaa ama aynı böyle :84:
ayy yok şekeriimmm sen iç kapat bakarım ayy atarııımmmmmaşkolsuunnn
ayy durun ayoolll yaşını ne başınız neeeeeeeeee ben 36 hamiş kaldım 37 de kucağıma aldıımmm abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşlanmışım ben yaaaaaaaaaaa
evet canım geçici bunlar bende neler çektim şekerden dolayı:26:
cancanlar günaydın
ipekciğim miden kötü galiba geçmiş olsun
serapcığım gelmiş gitmişsin anneciğine geçmiş olsun hem şu an başbaşa kahvaltıdasınız
kedersizim senin adınada herkesin adına içer kaparım ben fincanları dert etme dijital yok diye
su1838 ben senle tanışmışmıydım :26: hg aramıza nasılsın
sevdacığım işyerin rayına oturdumu yoruyorlarmı halaaaa
durucuğum bunu daha önce düşünemediğimiz için kusura bakma biz fal baktırdık ama çalışan siz canişlerin fallarını hergün birinize içer içer kaparım
tubişimmm canım ALLAH bol sabırrrr versin düzelicek inşallah dualarım seninle
leydim gelmiş gitmiş şükür iyiymiş :92:
peşin peşin söyliyim ben senin falına bakmam
nurcanımmm abdestsiz okunurmuuuu okunursa bende yerimde okuyayım
hade yaaa bende ne güzel yutuyorum .peki Egedemi foto montajj:86: :86: :86: :86:
bence benim minnoş solda yuvalandıçünkü orası daha aktif ...iki gündür tam kasık bitiminde kemikler oluyoya orada ki taraflı
çekme var sanki çok ağrım olmuyo son zamanlarda soldaki faaliyetler sanki titreşim gibi oluyo birde karnım geriliyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?