Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin canım ohh afiyet olsuunnn bende türk kahvesine bayılırım akşamları evde içiyorum birde damla sakızlısı var bu aralar ona takılıyom benim yerime içip kapatın canlarım

hoşbulduk kızlarrrr nassınızz bakalımm demirbaşların çoğu burdaa ne güzell
yawww nurcan çok zamanım yok neree gittin hemencik

sevdamm yinemi gidiyoonnnnn yafff yeni yerinize yerleşinde bol bol sohbet edelimmm

dün fatoş lafa laf cevap veriyodu bugün sıra sendemi
ağzından hayırlı iki kelam çıksın tersi çıkar dediysek tersi çıkar
:83: :83: :83: :83: :83: :83: :83:

sen bizlere taş çıkarttırsın valla ...senin ruhun genç anacım ..hem facedeki resimlerine bakıyorum hiçte yaşını göstermiyorsunn ..ee biz sana boşuna çıtı pıtı duru dememişiz
hoşbulduk kızlarrrr nassınızz bakalımm demirbaşların çoğu burdaa ne güzell
yawww nurcan çok zamanım yok neree gittin hemencik
geldimm canım geldimm
ben şimdi listeyi tekrar düzelteyim en iyisimi herkese 30ar tane dağıtayım

leydim gelmişmiii yaw tam okuyamadım sizleri kaçırmıyayım diyee maşallah demek iyiymişş ay çok sevindimm dün hatta eşimle konuştuk bu durumu oda bende dua ettik Rabbim korusun mercimeğinii

ammiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

özendirdiniz prensipte karşı olmama rağmen neredeyse benim içinde için bir kahve diyecem

canım fala inanma falsız kalma demişler ya olsun eğlenceli oluyoo bak senin içinde yorum yaparız kızmı olcak erkekmi diyee ipeğim ağrın oluyomu yada batma gibi birşey oluyorsa genelde ne tarafta oluyooo yani sağmı solmu

inanmaaaaa fotomontaj o resimmmmmler

tuğba ve eşi (sinan )için ayetel kürsii
(Allahım bu sıkıntılarından tez vakitte kurtarsın onları)
srp......30

kedersiz..30
tosti........30
ipekk.....30
su1838....30
bulut83....30
leydim.....30
şifa..........30
sevdanehri..30

kalan 43

bence benim minnoş solda yuvalandı çünkü orası daha aktif ...iki gündür tam kasık bitiminde kemikler oluyoya orada ki taraflı
çekme var sanki çok ağrım olmuyo son zamanlarda soldaki faaliyetler sanki titreşim gibi oluyo birde karnım geriliyo sanki

nurcanımmm abdestsiz okunurmuuuu okunursa bende yerimde okuyayım

canım olcak bak yakınlarda hamiş haberi gelcek gibime geliyoo

canım olsunda yaş önemli değil biz çok şükür erken fark ettik de ben evleneli daha 17 ay oldu

canım yeni geldim ben sayı ve hareketsizlik sorunu var eşimde ağustosda varikosel ameliyati oldu beklemedeyiz sıpayı

hade yaaa bende ne güzel yutuyorum .peki Egedemi foto montajj:86: :86: :86: :86:

bak o sahici walla az çalışmadım onu yapcam diyeeee anam ağladı beeeeeeeeeeeeee

bak bunları doğuma kadar hissedebilirsin çok normallll bende egeyi solda hissederdim erkek oldu o yüzden sordum mercimek oldu nohut maşallahhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…