allasen adağını unuturmu insancanım cevaplamayı unuttum genelde kahve falı bakanlar bunu hep söylerler horoz var adağın varmı diye adağım varmı bilmiyorumki
poyraz ismini çok severim bendee .abimin bebğini ismi poyraz olsun istedim ama dnlemediler berke koymuşlartemiz hava iyi gelir şu an rüzgar yok
aaaa ipeğiimm mercimeğimiz erkek olcak yaa adı rüzgar olabilir yada poyrazzz
unutkan duru adağını unuttunmu ....kanki şimdi hatırladım benim adağım var ama falda göremedin sahte falcı
kızlar ben biraz hava alıp geleyim
bizde isim hazır canım erkekse ömer kızsa ayşe belki yanına ek olabilir
eşime kalsa kesin olur ona göre çocuğun ismi türk islam sentezi bir isim olmalıymış
Benim ağbim edebilat öğretmeni oğlu oldu adını türk edebiyatçılarından koyacam diye tututurdu necip fazıl yunus emre filan kolacaktı zorla ikna ettik ama yunus emrenin emresini aldı genebenim eşimdi eğer çocumuz olursa metehan efehan bilgehan göktürk türü şeyleri çok seviyor bakalım inşallah rabbim nasıp ederde bizde bu isimleri koyarız
valla yazmadan edemedim ....benimde kuzenim edebiyat öğretmeni vede şair....kızkardeşinin kızı olunca adını şiir tuna koydu ...ve şiir hasta dogdu ..şimdi 3 yaşında dogduğu günden beri ameliyat oluyo...eğer ona bişey olursa bütün şiirlere küserim derdi allah şifa versin şiire umarım normale döner
nevbahar canım hoş geldin yaaaa iyi oldu karşılaştığımız bebişler nasıl sen nassılsın ben kayseri ye taşındım canım 2 ay oldu olcak ilçesindeyim işte yeni rtama alışma çabasındayız başka da bi ahberim yokkızlar yaaa nereye gittiniz ayın yılın başı bi 5 dakikacık buldum
şimdi kayboldunuz huuuu
ayy nevoom gelmiş hoşgeldin canıımmmmm nasılsın bebişler nasıılllllll
ama şirket netininde sınırlı olcak hali yokki nesine bakıyolarsa sankikızlaarrr şirkette artık gün içinde internete ne kadar girdiğimizi kontrol ediyorlarmış eskiden beri vardı ama şimdi daha sıkı bakılıyormuş şimdi bana haber verdiler daha az gelecem galiba
nevbahar canım hoş geldin yaaaa iyi oldu karşılaştığımız bebişler nasıl sen nassılsın ben kayseri ye taşındım canım 2 ay oldu olcak ilçesindeyim işte yeni rtama alışma çabasındayız başka da bi ahberim yok
Allah acil şifalar versinn .kimseye evlat acısı göstermesinn inşallahvalla yazmadan edemedim ....benimde kuzenim edebiyat öğretmeni vede şair....kızkardeşinin kızı olunca adını şiir tuna koydu ...ve şiir hasta dogdu ..şimdi 3 yaşında dogduğu günden beri ameliyat oluyo...eğer ona bişey olursa bütün şiirlere küserim derdi allah şifa versin şiire umarım normale döner
amanınnnnn nevoo gelmişşşş:81::81::81: canımm yaaa nerelerdeydinn çok özledik senii.siteye nolmuş böyle yav
nurcanım ipeğim durum şifam ve diğer arkadaşlarım ne var ne yok
yaa o bebekleri bizde görsekk lütfennnnn çok merak ediyoruzz yokmu resimleri 2 dakkacık gösterr ne olurrrrbenim bayram çok yorucuydu
bayramı fırsat bilen herkes bebek görmeye gedldi yorgunluktan bittim
ilk sayfaya baktım da ne güzel hamişler artmış
yaseminle ümmühan hamileymiş Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
inşallah nurcanın topiğinde hamiş olmayan kalmayacak
tühh yaaa olacak şeymi şimdi bu ..bizim fallara kim bakacak bundan sonraa :2: :2:kızlaarrr şirkette artık gün içinde internete ne kadar girdiğimizi kontrol ediyorlarmış eskiden beri vardı ama şimdi daha sıkı bakılıyormuş şimdi bana haber verdiler daha az gelecem galiba
hoşbulduk durum bebişler iyi çok şükür 4 kiloyu geçtiler
ben de iyiyim hamdolsun prematüre bakımı çok zor o yüzden iki katı yoruluyorum
ama tatlı yorgunluk bunlar inşallah herkesin güzel haberlerini tek tek alırız
sen nasılsın bakalım ege nasıl
ama şirket netininde sınırlı olcak hali yokki nesine bakıyolarsa sanki
hayırlısı olsun canım benim inşallah orası sana uğur getirecek
şu an tek parmak yazıyorum çünkü eymen efendi uyandı
bebekler ellerinden öperler teyzesi
merhaba kizlar nasilsiniz?sizi gormek ne kadar guzel.nevom,durum bebekleriniz nasil?insallah uzmuyorlar sizi.sifacim,sen nasilsin?bi gelisme varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?