Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım cevaplamayı unuttum genelde kahve falı bakanlar bunu hep söylerler horoz var adağın varmı diye adağım varmı bilmiyorumki
allasen adağını unuturmu insan demekki yokki hatırlamıyorsun
temiz hava iyi gelir şu an rüzgar yok
aaaa ipeğiimm mercimeğimiz erkek olcak yaa adı rüzgar olabilir yada poyrazzz
poyraz ismini çok severim bendee .abimin bebğini ismi poyraz olsun istedim ama dnlemediler berke koymuşlar
unutkan duru adağını unuttunmu ....kanki şimdi hatırladım benim adağım var ama falda göremedin sahte falcı

banamı dedinn falcı değilimkii sahteside olayımm

Son düzenleme:
bizde isim hazır canım erkekse ömer kızsa ayşe belki yanına ek olabilir
eşime kalsa kesin olur ona göre çocuğun ismi türk islam sentezi bir isim olmalıymış

Benim ağbim edebilat öğretmeni oğlu oldu adını türk edebiyatçılarından koyacam diye tututurdu necip fazıl yunus emre filan kolacaktı zorla ikna ettik ama yunus emrenin emresini aldı gene benim eşimdi eğer çocumuz olursa metehan efehan bilgehan göktürk türü şeyleri çok seviyor bakalım inşallah rabbim nasıp ederde bizde bu isimleri koyarız

valla yazmadan edemedim ....benimde kuzenim edebiyat öğretmeni vede şair....kızkardeşinin kızı olunca adını şiir tuna koydu ...ve şiir hasta dogdu ..şimdi 3 yaşında dogduğu günden beri ameliyat oluyo...eğer ona bişey olursa bütün şiirlere küserim derdi allah şifa versin şiire umarım normale döner

Ay canım geçmiş olsun ya birden kötü oldum allah esirgesin

benim bayram çok yorucuydu
bayramı fırsat bilen herkes bebek görmeye gedldi yorgunluktan bittim
ilk sayfaya baktım da ne güzel hamişler artmış
yaseminle ümmühan hamileymiş Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
inşallah nurcanın topiğinde hamiş olmayan kalmayacak

kızlaarrr şirkette artık gün içinde internete ne kadar girdiğimizi kontrol ediyorlarmış eskiden beri vardı ama şimdi daha sıkı bakılıyormuş şimdi bana haber verdiler daha az gelecem galiba

kızlar yaaa nereye gittiniz ayın yılın başı bi 5 dakikacık buldum
şimdi kayboldunuz huuuu
nevbahar canım hoş geldin yaaaa iyi oldu karşılaştığımız bebişler nasıl sen nassılsın ben kayseri ye taşındım canım 2 ay oldu olcak ilçesindeyim işte yeni rtama alışma çabasındayız başka da bi ahberim yok

ayy nevoom gelmiş hoşgeldin canıımmmmm nasılsın bebişler nasıılllllll

hoşbulduk durum bebişler iyi çok şükür 4 kiloyu geçtiler
ben de iyiyim hamdolsun prematüre bakımı çok zor o yüzden iki katı yoruluyorum
ama tatlı yorgunluk bunlar inşallah herkesin güzel haberlerini tek tek alırız
sen nasılsın bakalım ege nasıl

kızlaarrr şirkette artık gün içinde internete ne kadar girdiğimizi kontrol ediyorlarmış eskiden beri vardı ama şimdi daha sıkı bakılıyormuş şimdi bana haber verdiler daha az gelecem galiba
ama şirket netininde sınırlı olcak hali yokki nesine bakıyolarsa sanki

hayırlısı olsun canım benim inşallah orası sana uğur getirecek
şu an tek parmak yazıyorum çünkü eymen efendi uyandı
bebekler ellerinden öperler teyzesi

Allah acil şifalar versinn .kimseye evlat acısı göstermesinn inşallah
siteye nolmuş böyle yav
nurcanım ipeğim durum şifam ve diğer arkadaşlarım ne var ne yok
amanınnnnn nevoo gelmişşşş:81::81::81: canımm yaaa nerelerdeydinn çok özledik senii. .hepimiz çok iyiyiz seni sormalı çokmu yoruyolar senii şirin ile şirinee... arayı uzattın bu sefer şikayetçiyiz senden ...haftada birde olsaa bir haber ver kzumm merak ediyoruz seni :93::93: :93::93:

yaa o bebekleri bizde görsekk lütfennnnn çok merak ediyoruzz yokmu resimleri 2 dakkacık gösterr ne olurrrr

tühh yaaa olacak şeymi şimdi bu ..bizim fallara kim bakacak bundan sonraa :2: :2:

merhaba kizlar nasilsiniz?sizi gormek ne kadar guzel.nevom,durum bebekleriniz nasil?insallah uzmuyorlar sizi.sifacim,sen nasilsin?bi gelisme varmi?

zordur hele prematüre daha zor canım allah kolaylık versin
ege bey diş çıkartmakla meşgul büyümeye çalışıyo facen varsa eklim seni gör egeyi teyzesi

ama şirket netininde sınırlı olcak hali yokki nesine bakıyolarsa sanki

yaa şmdi söylediler gün içinde tek tek inceliyolarmış artık herşeyi sıkı tutuyorlar

hayırlısı olsun canım benim inşallah orası sana uğur getirecek
şu an tek parmak yazıyorum çünkü eymen efendi uyandı
bebekler ellerinden öperler teyzesi

oyyyy kuzumaaa benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…