Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....300
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........444
bynkutluay..200

su1838.........200
bulut83..........100
sevdanehri.....300

toplam.1944
kalan..2500

Su1838(seval) için ayetel kürsi

kedersiz.....33

ipek...........30
fatoş.........30
bynkutluay..30
duru...........30
bulut83.......50
leydim.........30
tosti............30
tgba87.......35
sevdanehri...15

Tuba az önce burdaydın nerdesin :26: senin için 444 adet tefriciye almıştım ama bugün adet oldum eğer oku dersen okuyacağım yani canım

kızlar çıkıyorum ben ağrılarım başladı :2: öpüyorum hepinizi kendinize cici bakın hoş sohbetler hayırlı geceler :79:

hadi inşallah canım benimde var
ilk önce bi ihtiyacı olan bi çocuğu baştan aşağı giydirccem,eşime camide şeker lokum dağıttırcam.3.ayımdan sonrada kurban kestşrcem

fatoş akşam örgümü örerken aklıma sen geldinn daha doğrusu senin için bir his doğdu hislerim bu kız hamile diyo

kızlar çıkıyorum ben ağrılarım başladı :2: öpüyorum hepinizi kendinize cici bakın hoş sohbetler hayırlı geceler :79:

şifamm süt varsa evde ısıtıp iç biraz olsun sancılarına iyi gelir..hayırlı gecelr canımm geçmiş olsun

hadi inşallah canım benimde var
ilk önce bi ihtiyacı olan bi çocuğu baştan aşağı giydirccem,eşime camide şeker lokum dağıttırcam.3.ayımdan sonrada kurban kestşrcem

cnmm butunnn adaklarımızz aynıı bendee fakırr bı cocukk gıydırecemm demıştımmmmm inşallahh olurdaa yapmayadaaaa vaktımız olurrrr

tabiside kuvvetlii

test yapmak için direniyorsun daha yanee .kızım 4 günü geçmiş zaten yarında 5 gün oluyoo .daha ne bekliyorsun anlamdım

olsunn anammm pazartesiden bi gün onceeeeee yapmammmm melegım benleyseeee buyurrr iştee mis gibi anasınınn karnındaa ama egerr yoksaaa o mendeburr negatifii kırmızıı gelecekkkk görmiyecemm işdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…