Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

olsunn anammm pazartesiden bi gün onceeeeee yapmammmm melegım benleyseeee buyurrr iştee mis gibi anasınınn karnındaa ama egerr yoksaaa o mendeburr negatifii kırmızıı gelecekkkk görmiyecemm işdee

amannn yaaa ne zaman istersen ozaman yapp

umutlandırmak gibi olmasın ama sahiden içime güzel şeyler doğuyoo.hamişsin sankii yada ben çok istediğim için böyle hisediyorum bilmiyorumm ...

umutlandırmak gibi olmasın ama sahiden içime güzel şeyler doğuyoo.hamişsin sankii yada ben çok istediğim için böyle hisediyorum bilmiyorumm ...

cnmmmm beimmmm vallaa hakıkınıı helall ettt vee bu bebekk bendee varsaaa dilee bendennn nee dılersennnnn ALLAH ım yüce rabbim bizedee o sgüzell günleri görmeyi nasip etsinnnnnn

yok ozaman yaparsın canım daha fazla bekletmöe kullanman gereken folik asit falan olacak gelişim için eğerki hamile isen canım ozamana kadar adet olmazsan daha beklemezsin

yok ozaman yaparsın canım daha fazla bekletmöe kullanman gereken folik asit falan olacak gelişim için eğerki hamile isen canım ozamana kadar adet olmazsan daha beklemezsin

inşallahhhhhhhhhhhh cnmm inşallahhhhhhhhhhh hayırlısıylaaaaaaa hepımızz en yakın zamadaa bebeklerımızz karınlarımaa girer inşallah sıpalar

cnmmmm beimmmm vallaa hakıkınıı helall ettt vee bu bebekk bendee varsaaa dilee bendennn nee dılersennnnn ALLAH ım yüce rabbim bizedee o sgüzell günleri görmeyi nasip etsinnnnnn

ne hakkı canımm varsada helal olsun .pazartesiye kadar sabredebileceksen ne mutlu sana bekle ozamann ne diyebilirmki
hele sen bir hamiş oll sadece bize dua et başka bişey istemem

ne hakkı canımm varsada helal olsun .pazartesiye kadar sabredebileceksen ne mutlu sana bekle ozamann ne diyebilirmki
hele sen bir hamiş oll sadece bize dua et başka bişey istemem

inşallah cnmm inşallahh ben bı tek mememlerdennn şüpeleniyorum adetten 1 hafta önce başlıyannn vee taş gibi olan memeler bu ayy bi tık yokk anasınaa ama eger adet olursam daa bu ayyy acı çekmeden oldumm odaa güzell yaneeeee

hayırlara çıksınn

tuğbişimmmm canımm ordamısın ses verrr kuzummm bak çıkacam birazdann ..iyimizin canımmm

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

ftsedp,xaysex,s.tugba+,sevdanehri54,Kedersiz+,
offffff offffffff görüntüü varr ses yokkkkkk

kızlarr ben çıkıyorumm eşimm mızmızlanmaya başladııı
hepicinizee iyi gecelr tatlı rüyalarrr öpüldünüzzzz

Son düzenleme:
tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....300
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........444
bynkutluay..200

su1838.........200
bulut83..........100
sevdanehri.....300

toplam.1944
kalan..2500
allah razı olsun hepinizden inanın ne desem az ne dilesme az olur iiyisimi yansıtmayayım içimden geçenler yaradana ayan nasılsa sağolun canlarımmmmmmmm

kalanını ben alayım nurcan bi zahmet ayarlarmısın listeyi canım

banada öle geliyo hayırlısı olsun inşallah beben seninledir çirkinnimm:76:

su ayetel kürsü okunmuş adetliyim canım eğer okunuyosa bu halde alanlardan isteyebilirim seve sevede okurum allah kabul etsin,,,,

şifaaaaaaaaaaammmcanım niye bu kadar üzdün kendini bak demişsin daha önce bir haf.geciktiği oluyomuş alışıksın güzel bacım bu ay olmadı ama umutar önümüzdeki aya kaldı güze yüzlüm üüzüme allah hayırlısını versin önce sağlık,huzur dileyelim beben olucak inşallah canım üzülüp stres olmaki reglin etkilenmesin bak bu stresle az olursun oda kötü bebişimmm..tefriciye için bana sormuşsun saol canım ben aldım kalanını yeterince zahmet verdim zaten sizlere...

nurcik sevo kızlar geçmişine bağlı biri olarak geçmişten kopamadımki yetişeyim size çok özürrr

bu çekiliş muhabbetine kesinlikle katılmak istiyorum hemde ilk sırada olayım ne dersinizzz kırmızı dooon ooowwww tam benlik bişi sevoyada uzun, paçası lastikli, yeşil çiçekleri olan bi don yollayım seksü seksü giyiversin hem üşümezde bacıcım

öperim hepinizi yarın eşim evde olabilir pek gelemeyebilriim gerçi hafta sonu biçoğunuz gelmiyonuz uğramaya çalışırım allaha emanetsiniz...
aklıma gelmişken aslında bu yılbaşı çekilişini ben üstlensem siz bana adresleri verseniz gerisi bana kalsa olarmı hem içim rahatlamış olur bana yaptığınız iyiliklerden dolayı çook ciddiyimm ne dersiniz...siz herşeye değersiniz güzel ablacıkarım kardeşçikleirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…