olsunn anammm pazartesiden bi gün onceeeeee yapmammmm melegım benleyseeee buyurrr iştee mis gibi anasınınn karnındaa ama egerr yoksaaa o mendeburr negatifii kırmızıı gelecekkkk görmiyecemm işdee
herşeyin hayırlısı diyelim canım
pazartesiyi bekle ozaman
amannn yaaa ne zaman istersen ozaman yapp
umutlandırmak gibi olmasın ama sahiden içime güzel şeyler doğuyoo.hamişsin sankii yada ben çok istediğim için böyle hisediyorum bilmiyorumm ...
cnmmmm beimmmm vallaa hakıkınıı helall ettt vee bu bebekk bendee varsaaa dilee bendennn nee dılersennnnn ALLAH ım yüce rabbim bizedee o sgüzell günleri görmeyi nasip etsinnnnnn
yok ozaman yaparsın canım daha fazla bekletmöe kullanman gereken folik asit falan olacak gelişim için eğerki hamile isen canımozamana kadar adet olmazsan daha beklemezsin
cnmmmm beimmmm vallaa hakıkınıı helall ettt vee bu bebekk bendee varsaaa dilee bendennn nee dılersennnnn ALLAH ım yüce rabbim bizedee o sgüzell günleri görmeyi nasip etsinnnnnn
iğne dilerrr
ne hakkı canımm varsada helal olsun .pazartesiye kadar sabredebileceksen ne mutlu sana bekle ozamann ne diyebilirmki
hele sen bir hamiş oll sadece bize dua et başka bişey istemem
inşallah cnmm inşallahh ben bı tek mememlerdennn şüpeleniyorum adetten 1 hafta önce başlıyannn vee taş gibi olan memeler bu ayy bi tık yokk anasınaa ama eger adet olursam daa bu ayyy acı çekmeden oldumm odaa güzell yaneeeee
hayırlara çıksınn
herkese iyi gecelerrrr
allah razı olsun hepinizden inanın ne desem az ne dilesme az olur iiyisimi yansıtmayayım içimden geçenler yaradana ayan nasılsa sağolun canlarımmmmmmmmtuğba ve eşi (sinan) için tefriciye
kedersiz....300
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........444
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
sevdanehri.....300
toplam.1944
kalan..2500
banada öle geliyo hayırlısı olsun inşallah beben seninledir çirkinnimm:76:amannn yaaa ne zaman istersen ozaman yapp
umutlandırmak gibi olmasın ama sahiden içime güzel şeyler doğuyoo.hamişsin sankii yada ben çok istediğim için böyle hisediyorum bilmiyorumm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?