Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu topiğin tembel kızları daha uykudamıı :=))))Neyse şöyle bir uğradım günaydın demek içinn amaa uyku güzellerinin hiç biri yokkk:90::90::90::90:

''MELEĞİNİ KAYBEDENLER OKUYUNNNN''

bir bebeğin yarım kalan mektubu...
5 ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam ...bilmiyor.

Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve bahar...da çiçekleri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacağım.

23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim, Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya, Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet, Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım,

25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var, Anneme benziyorum galiba,

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız,. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne, Anne, Anneciğim, Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap, Anne, Kolumu çekiyorlar anne, Canım yanıyor anne... Anne, Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne, Anne kalbimi parçalıyorlar, Anneciğim, Anne, Anne, An,,

Ah! Kürtajınız tamamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun !..

amanınn tüylerim diken diken oldu yaaiçim parçalandı

tostii cnmm bunu bi topıktee okumuştumm çokk fenaa olmuştummm şimdii ondann daha kotuu oldum bizz bu kadarr isterkenn kürtaj ismi bileee benii delirtiyorr

fatoşum canım nasılsın bakalım neden hala test yapmıyosunda kendine ve bize işkence çektiriyorsun hıııııııı

hoşbulduk canım.... çok şükür teyzesi 1 haftadır yok inş. olmazda..... dün kalp atışlarınıda duyduk elhamdülillah...... darısı en yakın zamanda sizlerin başına canım....

slmm ben geldimmmm aplamm ben şimcik acil çıkmak zorundayımmm sen en son satını yaz ben yapıp sana msj atarımmmm okişş
fatoşumm yasminn apalmm çok öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz

canım hoşgeldin güle güle bebeğim canım en son satine pardon anlamadım canım özele yazarsın okiş bebeğim.. Bide rütbemide sildim orkide oldum ya ben oraya annesinin kuzusu yazıcaktım... Neyse canım bende seni ve bebişini öpüyorum.....

leydim nasılsın canım çok şükür kalp atışlarını duymuşsun....inşallah pazartesi günüde ben duyacağım...inşallah...

leydim ben birazcık iş yapayım hemen başım dönüyor...yoruluyorum..sendede oluyormu...çok şükür lekelenmelerinde gitmiş...ne zaman gittin kalp atışını duymaya..şimdi kaç haftalık oldunuz....rabbim herkesinkini korusun....

Agzınıza saglık canım arkadaslarım benim için okuyan bütün arkadaslara cok ama çok tsk ederim Rabbım dualarımızı kabul etsin
Bu arada bende kırmızı kartı gördüm malesaf gene olmadı yanı hayırlısı dıyelım hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
heee hepsini senn alll şuna bak yaa kızımm bizim yaptığımız iyilikler ne söylesene eğer yaptığımız bir iyilik varsa hep beraber yaptık dularımızı beraber ,dertlerimizi sevinçlerimizi beraber paylaştık beraber ağlayıp beraber güldükk ..beraber küstük beraber barıştık biz senden ne fazla yaptıkk söylermisinn
beraber yürüdük biz yollardan beraber ıslandık yağan yağmurdann şimdi dinlediğim tüm şarkılardann bana herşeyy sizi hatırlatıyorrrr

canım benim pazartesi meleğinin kalp atışlarını duyucan demek çok sevindim canım RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.... canım benim transferim olalı 4 hafta oldu bugün ama doktor bebiş 1.5 aylık yani 6 haftalık diyo ..... çok şükür 6 haftalıkken duymuş oldum.... bende sürekli yatıyorum zaten hafif mide bulantıları başladı uyku var bide 2 gündür halsizim.... sürekli yatmak dışında başka bi şikayetim yok ALLAH a şükür olsun 8 senedir bu anı bekledik şükürler olsıun RABBİM bugünleri gösterdi onun için öle veya böle şikayet etmemen lazım ama insanız işte....... 15 gün sonra tekrar gidicem inş.... RABBİM hayırlısıyla kucağımızA almayı nasip etsin.. darısı bütün arkadaşlarımızın başına......

Son düzenleme:
slm millet yine kaçırdım leydim nurcan fatoş tosti oo kızlar ne ara girip çıktınız yaa

tosti oneydi öle içim paramparça oldu resmen aah ah allah affedermi bunu yaptıranları bilemiyorum büyük konuşmayayım belki konu tartışmaya açık ama asla ve asla affedilecek bişey değil bu zor durumdada kalsa buna mecbur edecek hiç bişey yok ya yapmayacak yada paşa paşa bakacak neyse sustum...

leydim meleğim bebenin kalp atışınıda duydun demek çok şükür maşallahinşallah sorunsuz şikayetsiz hamişlik geçirirsin bak 8 yıldır bu günleri bekliyomuşsun tadını çıkar haydi

bulutcuk senide sarmış pıt pıt duyma heyecanı hadi inşallah pıt pıtları duy sağlıkla kucağına al canımm bi maşallahta sanaa

ooo nurcik yüklenmiş yine bana ne kızıyon kız coşmu geldi ne oluyo
düz dünya okudunuz sessiz kalayımda yüzsüzlükmü edeyim allah razı olsun daha ne etceniz dünyanın en değerli hediyesi olarak kabul ettim dualarınızı biliyorumki işe yarıyor rabbim duyuyor ve kabul buyuruyor:92::92: canım erim daha iyi çok şükür:13: bugün dünle alakası olmayan bi tutumu vardı ya o deliriyo yada ben bakalım sonumuz hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…