Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kusura bakma hepsini sana veremem ...diğer arkadaşlarda alır diye sayıyı az aldıkk ..eksik olanını paylaştırırız ..sen ne kadar okudunn şimdi ?birde şifanın aldıklarınıda senmi okuyacaksın ?

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....500
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........444
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100

toplam.1844
kalan..2600

aaa blutum burdaymıış kuzum nasılsın ne var ne yok nasıl gidiyor hamilelik bakalım.anlat azıcık zaten kimseyi bulamıorum geldiğim zaman

iyiyim canım sağolasın...inşallah yarın bebişin pıt pıtlarını duyacağım...kontrolümüz var...inşallah herşey yolunda gider....hafif mide bulantılarıyla baş dönmelerimiz var...onlarda tatlı rahatsızlıklar...inşallah rabbim isteyen herkese bu mutluluğu tatdırır...sen nasılsın...

oh oh maşallah yarın iyice rahatlar inşallah için canım benim her anını değerlendir bu günlerinin.ya ben iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kuzum ya 3 gün önce kanamam oldu önemsemedim dün yine oldu ve belim kasıklarıom çok ağrıdı dün gece acile gittik alttan muayene ve yine alttan ultrason yaptılar yumurta çatlamasında olur bazen dediler yolladılar hiçbişe anlamadım zaten canım yandı acilin kapısından çıkınca başladım salya sümük ağlamaya.adetlerim genelde düzenliydi niye böyle oldu anlamadım.haftaya gidicem doktora bakalım ne dicek bişe olmasından korkuyorum valla inşallah bir sorun yoktur

http://lbdm.lilypie.com/OKCLp2.png leydimm cnmm bu linki hesabındann koyy cnmmmm bendenn bu kadarr gerısınıdeeee kıslarr solesınnnnnn cnmmm buuu yaptıgımm çizelgee bidee dogumunuu yazdıklarınaa goree hesaapladım ve 25 temmuz yaptım begenmezsenn degiştiririmmmmm

Son düzenleme:
kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

leydimm bakk burdaa yazdıgı gibi yapacakmışsınn bi topıkten öçaldım bunu senın içinnnnnn

merhaba hamileymişsin rabbim tamamına erdirsin canım inşallah cennet kokusunu içine doya doya çekeceğin günlere az kaldı hangi merkezde tedavi gördün canım bende 9 yıldır bekliyorumda meleğimi

Dua dostluğu nedir bilirmisin............???

Dua dostluğu yürektir.........

Yüreğin güzelliğidir..........

Yüreğin berraklığıdır.........

çıkarsızdır..........

Menfaat aramaz dua dostluğu..........

Sende umudunun tükendiğini düşünüyorsan........

Koş dostum koşş..........

Sana bir dua eden olsun...

Sen birine dua et..

Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır......

Karanlıkları aydınlatan....

Sana ummadık kapılar açan....

Bilmezsin kimin için ettiğin duadır.......

Seni böyle ayakta tutan.......
DUALARIMDASINIZ HER ZAMAN...
DUALARINIZDA OLMAK DİLEĞİYLE CİCİŞKOLARIM:80:

slm kızlar tubiş ve eşi için 200 tefriciyede ben alayım
tefriciye yi bir yere kaydetmiştim ama bulamadım yazarsanız sevinirim ezberlemiştim de ama unutmuşum :78:

TEFRİCİYE

Latin harfleri ile:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

Günaydıınnnn canlarıımmmm
nasılsınızzzz
Bulutum kalp atışlarınımı duycaz hyırlısı ile inşallah
leydim iyi olduğuna sevindim canım yat canım sıkılma hayırlısı ile sonuna kadar tamamlayıp kucağına almanı dilerim
melike geçmiş olsun canım neden böyle ara kanama yaşadın git sen bi doktora ihmal etme canım
diğer arkidişlerimmmmm sizler nasılsınız yepyeni bir hafta başladı ALLAH bütün dileklerinizi gerçekleştirsin ve haftanız çok güzel geçsin

kızlar bu duayı abdestsiz okuyabilirmiyiz eğer okunursa bende okumaya çalışayım ben şimdi işlere dalayım gelirim yine

günaydınn arkidişlerrr :92:

bügün benim dünürün en mutlu günü olacakk bebişinin pıt pıtlarını duyacakk Allahın izni ilee Rabbimm bu sevincini daim etsinn dünürümm

minnak mellikemmm ne oldu sana öyle yaa neden böyle bişey oldukii çokmu oldu kanamann canımm ?.çok geçmiş olsunn .inşallah dr un dediği gibi çatlayan yumurtadan olmuştur ...

leydim maşallahh sizee 1_5 aylık olmuşsunuz bile bir okadar daha dayann 3 aydan sonra düşük riski azalıyo çünkü

durucum tefriciye abdestsizde okunuyo canımm :81:

kızlar bugün fatoş test yapacakk dün onu baya bir gaza getirdimm
inşallahh fatoş arkadaşımızındaa hasreti bugün itibariylee sona erer masalına,canı yavrusuna kavuşur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…