allah razı olsun hepinizden inanın ne desem az ne dilesme az olur iiyisimi yansıtmayayım içimden geçenler yaradana ayan nasılsa sağolun canlarımmmmmmmm
kalanını ben alayım nurcan bi zahmet ayarlarmısın listeyi canım
banada öle geliyo hayırlısı olsun inşallah beben seninledir çirkinnimm:76:
allah razı olsun hepinizden inanın ne desem az ne dilesme az olur iiyisimi yansıtmayayım içimden geçenler yaradana ayan nasılsa sağolun canlarımmmmmmmm
kalanını ben alayım nurcan bi zahmet ayarlarmısın listeyi canım
banada öle geliyo hayırlısı olsun inşallah beben seninledir çirkinnimm:76:
kusura bakma hepsini sana veremem ...diğer arkadaşlarda alır diye sayıyı az aldıkk ..eksik olanını paylaştırırız ..sen ne kadar okudunn şimdi ?birde şifanın aldıklarınıda senmi okuyacaksın ?[/QUO
ben daha hiç başlamadım akşam banyo yapıp abdest alayım öyle başlarım caniş
tamam canım ...hepsini almak için acele etme eksikleri beraber okuyalımmkusura bakma hepsini sana veremem ...diğer arkadaşlarda alır diye sayıyı az aldıkk ..eksik olanını paylaştırırız ..sen ne kadar okudunn şimdi ?birde şifanın aldıklarınıda senmi okuyacaksın ?[/QUO
ben daha hiç başlamadım akşam banyo yapıp abdest alayım öyle başlarım caniş
bu arada eşinin iyi olduğuna çok sevindim canım ..inşallah dahada iyi olacakk
fatoşum canım nasılsın bakalım neden hala test yapmıyosunda kendine ve bize işkence çektiriyorsun hıııııııı
canım benim pazartesi meleğinin kalp atışlarını duyucan demek çok sevindim canım RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.... canım benim transferim olalı 4 hafta oldu bugün ama doktor bebiş 1.5 aylık yani 6 haftalık diyo ..... çok şükür 6 haftalıkken duymuş oldum.... bende sürekli yatıyorum zaten hafif mide bulantıları başladı uyku var bide 2 gündür halsizim.... sürekli yatmak dışında başka bi şikayetim yok ALLAH a şükür olsun 8 senedir bu anı bekledik şükürler olsıun RABBİM bugünleri gösterdi onun için öle veya böle şikayet etmemen lazım ama insanız işte....... 15 gün sonra tekrar gidicem inş.... RABBİM hayırlısıyla kucağımızA almayı nasip etsin.. darısı bütün arkadaşlarımızın başına......
Dua dostluğu nedir bilirmisin............???
Dua dostluğu yürektir.........
Yüreğin güzelliğidir..........
Yüreğin berraklığıdır.........
çıkarsızdır..........
Menfaat aramaz dua dostluğu..........
Sende umudunun tükendiğini düşünüyorsan........
Koş dostum koşş..........
Sana bir dua eden olsun...
Sen birine dua et..
Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır......
Karanlıkları aydınlatan....
Sana ummadık kapılar açan....
Bilmezsin kimin için ettiğin duadır.......
Seni böyle ayakta tutan.......
DUALARIMDASINIZ HER ZAMAN...
DUALARINIZDA OLMAK DİLEĞİYLE CİCİŞKOLARIM:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?