oh oh maşallah yarın iyice rahatlar inşallah için canım benim her anını değerlendir bu günlerinin.ya ben iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kuzum ya 3 gün önce kanamam oldu önemsemedim dün yine oldu ve belim kasıklarıom çok ağrıdı dün gece acile gittik alttan muayene ve yine alttan ultrason yaptılar yumurta çatlamasında olur bazen dediler yolladılar hiçbişe anlamadım zaten canım yandı acilin kapısından çıkınca başladım salya sümük ağlamaya.adetlerim genelde düzenliydi niye böyle oldu anlamadım.haftaya gidicem doktora bakalım ne dicek bişe olmasından korkuyorum valla inşallah bir sorun yoktur
günaydınn bacımm ..sen tefriciye aldınmıkii:26: gözümden kaçmış demekkiiGünaydınlar bacılarımmIlk iş günü yine koşturmaca başlayacak
Bu arada tefriciyede ben niye yokum nurcan
300 daha ekle canım banatuğba ve eşi (sinan) için tefriciye
kedersiz....500
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........444
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100
toplam.2144
kalan..2300
canım benim pazartesi meleğinin kalp atışlarını duyucan demek çok sevindim canım RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.... canım benim transferim olalı 4 hafta oldu bugün ama doktor bebiş 1.5 aylık yani 6 haftalık diyo ..... çok şükür 6 haftalıkken duymuş oldum.... bende sürekli yatıyorum zaten hafif mide bulantıları başladı uyku var bide 2 gündür halsizim.... sürekli yatmak dışında başka bi şikayetim yok ALLAH a şükür olsun 8 senedir bu anı bekledik şükürler olsıun RABBİM bugünleri gösterdi onun için öle veya böle şikayet etmemen lazım ama insanız işte....... 15 gün sonra tekrar gidicem inş.... RABBİM hayırlısıyla kucağımızA almayı nasip etsin.. darısı bütün arkadaşlarımızın başına......
günaydınn bacımm ..sen tefriciye aldınmıkii:26: gözümden kaçmış demekkii
tamam canım sağol evet kahvemi içmeye gidiommmgünaydın şifamm tamam sen işlerine bak canım pasaklı çıkma misafirlerin karşısına
kahve gününüz başladı hee
hayır önceki listelerde vardım yaahem tefriciye hem aytel almıştım 300 almıştım tefriciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?