Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....500
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........444
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
tosti............200

toplam.2044
kalan..2400

leydim gözünaydın demek bebeğin kalp atışlarını duydunuz
bulut inşallah sende bugün güzel haberlerle gelirsin canım
fatoşun test sonucuda inşallah pozitiftir inşallah özlemi biter
geçmişten aklımda kalanlar bu kadar inşallah unuttuğum yoktur

Günaydınlar bacılarımm Ilk iş günü yine koşturmaca başlayacak

Bu arada tefriciyede ben niye yokum nurcan

Demek fatoş bugün test yaptırcak hadi inşallah bu bebek özlemi sonlanır bir arkadaşımız daha bebeğine kavuşurr

Demek bulut kalp atışlarını duyacak ne güzell

sen geçen adetinden beridir gitmdin dimi doktoraa Neden kendini ihmal ediyosun bölee hemen git minnak doktora ne var ne yok iyice bakılsın :92:

kedersiz....500
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........444
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100

toplam.2144
kalan..2300

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben 5-10 dk sonra komşuya çıkacağım kahve günümüz başladıda sonra ev dandini yine hafta sonu kayseri deydik gezdik ,alışveriş yaptık yorulduk e tabi sonunda misafirimizde vardı bugünde gelebilir yatılı misafir bu yüzden çok kalamıyacağım evi adam edip koşturacağım :80: hepinizi kocamannnn öptümmm
aayyyyyy inşşşşşşşşş Fatoşumuz hamiştir yaaaa

300 daha ekle canım bana sana zahmet :87:

ayy demek 1,5 aylık oldunuzz maişallahh leydimm yaaa

bu arada sanki ben daha önce yorum yapmıştım

günaydın şifamm tamam sen işlerine bak canım pasaklı çıkma misafirlerin karşısına
kahve gününüz başladı hee

kedersiz....500
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........744
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100

toplam.2444
kalan..2000

günaydın şifamm tamam sen işlerine bak canım pasaklı çıkma misafirlerin karşısına
kahve gününüz başladı hee
tamam canım sağol evet kahvemi içmeye gidiommm fırsat bulduğum an gelirim ama kısa kalırım fatoşu merak ederim inşşş kutlama lar yaparız sanada işlerinde kolaylıkklar :81:

hadi çıktım kaçtım bana bayyyyyyyyyy özleyin beni melike gibi 10,9,8,7,6,5,4,3,2,,1 veeeeeeeeeeee çıktım bileee :92:

Sağol şifamm valla bana da nasıl kolay gelcek bilmiyom dün kaynanam ve görümcem geldi sabah zaten sınavım vardı,sınavdan geldim evi topla yemekler hazırla onları ağırla bide sabah 5 te uçağa binecekti görümcem..12 de yat 5 te kalk tekrar yat kalk dengem şaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…