Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....500
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........744
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100
sevdanehri...300

toplam.2744
kalan..1700

sınav nasıl geçti sevoo sormayı unuttum bak ..kaynanda gittimii..
bende 2 saatlik uykuyla duruyorum eşimin bel fıtığıı azdı yinee gece inletip durdu koskoca adamıı ..garibim dayanamdıı sabah 5te acile gitti iğne yapmışlarr ama hiç fayda etmediii seke seke okula gitti

sevo evin resimlerini ekliyecekmisinnn ..gerçi ben gördüm çok şirin çok güzeldii :97:

sınav idare eder iştee Bildiğimi yaptım ama çok değildi bildiklerim sonuçtaa
Kaynanam sabah evdeydi ama kaynımlara gidecek bugün eşimde akşam gidecek ben gitmicem yorgunumm
Ayy hadi yaa geçmiş olsunn Zor bu fıtık olayı ama ben geçen haberde gördüm amelşyatsız fıtık bölgesine iğne ile bi gaz (argon muydu bilmiyom) enjekte ediyolar okadar geçiyomuş sonra bi araştırsanıza canım onu :44:

Nurcanım resimler evdeki pc de akşam eklerim artık nasılsa eşimde yok rahatım akşama
Ipeğim kpss ye girdim canım

Bu arada sınav girişinde ne kadar incelediler bir görseniz Saat,küpe,kolye,telefon,bozuk para anahtar olanları almadılar hatta bazılarının montlarını bile almadılar Bende de sadece anahtar vardı bırakacak kimsede yoktu yanımda bende elime sakladım öle çantamı ve üzerimi arattırdım Insanlar anahtarını almadan nasıl evden çıksınlarki anlamadım valla

sevda ne sınavına girdin canım
kanki geçmiş olsun
sağol canımm

sınava girenlerden duydumm sorular basit dedilerr ...hayırlısı olsun canımm ...
aman yolu açık olsun kaynananın eve gider gitmezzz bir güzel uyursunn artık .misafir ağırlamak zahmetli iş canım
bir akayımben şu ARGON operasyonuna

evett sıkı kontrol varmışş sınav girşinde ..çok uyanıksın vallaa nasıl farketmedilerr koskoca anahtarı

Ya ben iyi puan almasamda olur eşim alsada keşke yerleşsee Tersaneden kurtulsa ben rahatım sonuçta onun için istiyom bu arada ben alsam alsam 65 falan alırım

evett sıkı kontrol varmışş sınav girşinde ..çok uyanıksın vallaa nasıl farketmedilerr koskoca anahtarı

sorma anahtarlığımı bi gör 3 evin dış kapı ve iç anahtarı vardı 6 tane anahtar 2 tane anahtarlıklı Valla elimi erkek eli gibidir ilk defa işe yaradı

Demek fatoş bugün test yaptırcak hadi inşallah bu bebek özlemi sonlanır bir arkadaşımız daha bebeğine kavuşurr

Demek bulut kalp atışlarını duyacak ne güzell

Fatoşşş geldiiiii
Yaptınmı testii fatoşşş :26:

Evet fatoşumm yaptın mı bakalımm :44:

kıslarrrrr siziii merak ettırdıgımm içinn özürr dilerimm ama test yapmadımm bıdee olmadıgına nasıl kendımı alıştırdımm dun abimlee boguştummm abımdee maşşallah 90 kılo 187 boy varr ayıı gibii birazz vee bennn onunlaa boğuştummmm şimdii hafıf hafıf belim agrıyooooo:26::26::26::26::26:

aferim sana bravoooo b

test yapmamana bişey demiyorum ne zaman hazır olursan o zaman yaptır ama niye kendini kollamıyosun
allah kourusun bişey olsa vicdan azabına nasıl dayanırsın bu kadar tedbirsizlik iyi değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…