- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
allahh allahhh :26::26: Tamam canımm tekrar ekliyorum seni kusura bakma
Sağol şifamm valla bana da nasıl kolay gelcek bilmiyom dün kaynanam ve görümcem geldi sabah zaten sınavım vardı,sınavdan geldim evi topla yemekler hazırla onları ağırla bide sabah 5 te uçağa binecekti görümcem..12 de yat 5 te kalk tekrar yat kalk dengem şaştı
sınav nasıl geçti sevoo sormayı unuttum bak ..kaynanda gittimii..
Bende 2 saatlik uykuyla duruyorum eşimin bel fıtığıı azdı yinee gece inletip durdu koskoca adamıı ..garibim dayanamdıı sabah 5te acile gitti iğne yapmışlarr ama hiç fayda etmediii seke seke okula gitti
sağol canımmsevda ne sınavına girdin canım
kanki geçmiş olsun
sınav idare eder işteeBildiğimi yaptım ama çok değildi bildiklerim sonuçtaa
Kaynanam sabah evdeydi ama kaynımlara gidecek bugün eşimde akşam gidecek ben gitmicem yorgunumm
Ayy hadi yaa geçmiş olsunnZor bu fıtık olayı ama ben geçen haberde gördüm amelşyatsız fıtık bölgesine iğne ile bi gaz (argon muydu bilmiyom) enjekte ediyolar okadar geçiyomuş sonra bi araştırsanıza canım onu :44:
Nurcanım resimler evdeki pc de akşam eklerim artık nasılsa eşimde yok rahatım akşama
Ipeğim kpss ye girdim canım
evett sıkı kontrol varmışş sınav girşinde ..çok uyanıksın vallaa nasıl farketmedilerr koskoca anahtarıbu arada sınav girişinde ne kadar incelediler bir görsenizSaat,küpe,kolye,telefon,bozuk para anahtar olanları almadılar hatta bazılarının montlarını bile almadılar Bende de sadece anahtar vardı bırakacak kimsede yoktu yanımda bende elime sakladım öle çantamı ve üzerimi arattırdım ınsanlar anahtarını almadan nasıl evden çıksınlarki anlamadım valla
evett sıkı kontrol varmışş sınav girşinde ..çok uyanıksın vallaa nasıl farketmedilerr koskoca anahtarı
ya ben iyi puan almasamda olur eşim alsada keşke yerleşseeTersaneden kurtulsa ben rahatım sonuçta onun için istiyom bu arada ben alsam alsam 65 falan alırım
günaydınn arkidişlerrr :92:
bügün benim dünürün en mutlu günü olacakk bebişinin pıt pıtlarını duyacakk Allahın izni ilee Rabbimm bu sevincini daim etsinn dünürümm
minnak mellikemmm ne oldu sana öyle yaa neden böyle bişey oldukii çokmu oldu kanamann canımm ?.çok geçmiş olsunn .inşallah dr un dediği gibi çatlayan yumurtadan olmuştur ...
leydim maşallahh sizee 1_5 aylık olmuşsunuz bile bir okadar daha dayann 3 aydan sonra düşük riski azalıyo çünkü
durucum tefriciye abdestsizde okunuyo canımm :81:
kızlar bugün fatoş test yapacakk dün onu baya bir gaza getirdimm
inşallahh fatoş arkadaşımızındaa hasreti bugün itibariylee sona erer masalına,canı yavrusuna kavuşur inşallahh
leydim gözünaydın demek bebeğin kalp atışlarını duydunuz
bulut inşallah sende bugün güzel haberlerle gelirsin canım
fatoşun test sonucuda inşallah pozitiftir inşallah özlemi biter
geçmişten aklımda kalanlar bu kadar inşallah unuttuğum yoktur
Demek fatoş bugün test yaptırcak hadi inşallah bu bebek özlemi sonlanır bir arkadaşımız daha bebeğine kavuşurr
Demek bulut kalp atışlarını duyacak ne güzell
Fatoşşş geldiiiii
Yaptınmı testii fatoşşş :26:
Evet fatoşumm yaptın mı bakalımm :44:
kıslarrrrr siziii merak ettırdıgımm içinn özürr dilerimm ama test yapmadımm bıdee olmadıgına nasıl kendımı alıştırdımm dun abimlee boguştummm abımdee maşşallah 90 kılo 187 boy varr ayıı gibii birazz vee bennn onunlaa boğuştummmm şimdii hafıf hafıf belim agrıyooooo:26::26::26::26::26:
kıslarrrrr siziii merak ettırdıgımm içinn özürr dilerimm ama test yapmadımm bıdee olmadıgına nasıl kendımı alıştırdımm dun abimlee boguştummm abımdee maşşallah 90 kılo 187 boy varr ayıı gibii birazz vee bennn onunlaa boğuştummmm şimdii hafıf hafıf belim agrıyooooo:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?