Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benn testii 10 gün geçsin ölee yapacamm tabii geçerse akşamm nurcann benii dopınglıyooooo sabahh fatoş kalkıyoo buz gıbııııııı amann bee varsaa vardırr yoksadaa yokdurr ben ne edem 10 gundenn öncesii sadecee adet gecikmesii sayılıyomuş doktoraa gıtsemdee bişey yapmıyomuş o yüzden 10 gün sonra yapacam yoksada doktor yolu gözüktü banaaaaaaa

haa bu aradaaa nurcann hakkını helall ett yaa çok ugraşdın benlee ama benn mann kafaa mannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aferim sana bravoooo b
saolll zuzumm teşekkür ederimmmmmm
test yapmamana bişey demiyorum ne zaman hazır olursan o zaman yaptır ama niye kendini kollamıyosun
allah kourusun bişey olsa vicdan azabına nasıl dayanırsın bu kadar tedbirsizlik iyi değilki

saoll cnmmm o benımm sadecee saçımıı tuttu benn onaa tokatt fılenn atarkenn kendımı hırpaladımm ama olsaydıı ufak bii şüphee vermeymıydıı sızlaama veyaa hafıf kanama vayaa rahatsız olmaa benn dundenn o dalaşmadan sonraaa hiçç olmadıgınaa daha çok inandımmmm

Valla fatoş sana hiç bişey demiyorumm hamileysen nasıl böle düşünmeden hareket ediyosun anlamıyorum Tamam ne zaman yaparsan test yap sana kalmış zaten ısrar etmem bu konuda da ama böle davranman ipeğin dediği gibi ya varsa ya bişey olurda kaybedersen ozaman nasıl için rahat edecek Valla kendini kolla senden başkası durumunu bilmez sen kendin temkinli davranıcaksın

varsa hakkım helal olsun başkada bişey demiyorumm

cnmm ama ölee diyosunuzdaa benn hamilee filenimm diee aklımaa gelmedii o zmnn unutmuşummm vee aklımaa gelırr gemezz bırakk benıı diee bıraktımm ama iş iştenn geçmiştiii yanii dedimkii yanii olmadıgınaa o kadar alıştırmışımki kendimii unutuyorumm bileeeeeeeeeeeeee inşallahhh vardırdaa benn yerimdenn kalkmammm yaaaaaaa

en nefrett ettiğim şeylerden birsidir insanları merakta bırakmak kaç gündür günüm gecikti şöyle oldu böyle oldu diyorsunn ama testtide yapmıycam diyorsun e kardeşim ozaman neden bize soruyorsun bizi merakta bırakıyorsunn.. ya saklıycaksınn geciktiğini , yada geciktiğini söylediğin zamann insanlarıı merakta bırakmıyacaksınn çokmu zor bir test yapmak ..bu belirtim var şu belirtim var acaba hamilemiyim değilmiyimm .. nerden bilelimm hamile olup olmadığını bir test yapsana kardeşimm insanlar nerden bilsinnn hamile olup olmadığınıı ...bencee en mantıklı olan erkenden test yapıp hamile olduğunu öğrendiğin anda doktora gitmekk ..erkenden kullanılması gereken ilaçlar oluyo hamileliktee ..

fatoşş çok kızdırdınn beniii
hepimiz burda seni bekleyip halay çekmeye hazırlanırkenn yaptığın şeye bakk

damammmmm nurcannnn hiçç bişeyy yazmıyorumm bidahaa kocamaa dıyorum test all yapacam diyorumm oda diyokii hayırr fatoşş hakımı helall etmemmm dıyooo bızz cok üzüldük bu sefer testen olmıyacakk diyooo amaa bundann sonraa testt yapıncaa varr diyecemmmm adet oluncadaaaa yokk diecemm ama bu şekildeee düşünüleveğim aklımaa gelmezdiiii çokk üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmm

dün bana öyle demiyordun ama eşinde testi alıp yapmanı stiyordu ama sen vazgeçmişsin tekrar.. eşinin fikri bugün değişmişse bilemiyorum..

ağlama bakalımmm niye ağlıyorsunn dost acıı söylerr diğerr kızlarr silah zoruylaa testt yaptırdığımı sanacaklarr ağlamaaa

Son düzenleme:

hYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR KESİNLİKLEEE YALNİŞŞ ANLAMIŞSINNN BENN İŞ
STEMİYORUMM DİEEEEE ODAA İSTEMİYOO DEMİŞTİMMMMM AMAA O HİÇÇ İSTEMİYOMUŞŞŞ DÜN SENDEN SONRAAAAAA DEDİM ALL ODAA BANA DEDİKİİ 10 GÜN GEÇMESİ NORMALMİŞŞŞ O YÜZDEN SONRAA YAPP DEDİİİİ 10 GÜNÜDEE BEN SÖLEDİM ONAAAANURCANN SANA VEYAA DİERLERİNEE NİEE YALANN SÖYLİYEYİMKİİİİ BENNNNN

yalann söylüyorsun demedimkii nerden çıkardın şimdii...dün msnde konuşurken ben öyle anladımm demekki yanlış okumuşum...tamam artık bu kadar uzatmaya gerek yokk.ne zaman istersenn ozaman yapacaksın tabikidee ..kimseyide dinleme zatenn kendi aklına göre davrann

fatoşşş bu zamana kadar beklemişsinnn 3 gün daha bekle mademm yapma artık testiii...

.heyyy sana diyorummmmm ordamısnn ses verr cadalozzzzz

neyse kızlar uzatmayalımm öpün barışın
herkes istediği zaman test yapsın sölesin bizde kimseye yap et demeyiz herkes hamileliğin bilinciydeyse alıcağı ilaçların kontrollerinde bilincindedir
o yüzden boşyere üzmeyin birbirinizi
umarım güzel haberler verirsin test yaptığında fatoş

bütün hamileliklerde kanama sızlama olacak diye bişey yok
zaten eğer hamileysen dnkü boğuşmadan sonra o tarz bişey olmaması sevindirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…