Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben küsmedimkii fatoşaa sadece birazz kızdımm okadar ..abla kardeş arasında olur böylee şeylerr ..fatoşta küsmemiştir bana değilmi fatoş kismedin bana

slm cicişkolarım nabersiniz minnak ara kırmızı kartı yemiş ihayırlara işaret olsun...sevoo sınava girmiş bide anahtarı saklamışsın vay uyanık vaaay inşallah güzel sonuç alırsın..bulutçukta içindeki minik insanın kalp sesini dinlicek ayy ne heyecanlı olur maşallah
leydim 1,5 ay olmuş ooo maşallah ne kalmış doğuma canım şunu şurasında
ipem sen nasılsın canım mercimek nohut olmuştur şimdi maşallah subhanallahdurucuk tosti nurcik nasıllar bakem..

veeeeeeee fatoş bişey demiyorum canımcım keşke az dakkatli olsaydın ben 4 gün gecikti diye alışverişte tüm poşetleri tosuna taşıtmıştım hoş fenada olmuyo heee ta 5.kata kadar taşımak oda bahanem olmuştu sende maşallah güreş yapmışsın bari bebe yğı süreydinde tam olaydı tam güreşçineyse canım inşallah kısmetinde vardır ve hiçbişey engel değildir üzme kendini nurcanda sana kızıyo haklı olarak hem dikkat etmen açısından hemde dediği gibi erkenden bilmen sen ve varsa bebeğin sağlığı açısından önemli kızma nurciğime öperim sizleri

hoşgeldin canım nasılsınn

fatoşumm canım dur ağlamaaaa kaç gün geciktii

durumm benn 30 gun den 30 gunee olurumm yanı 25 vee 255 hepp olee bu ayyy daa 25 olmasıı lazımdıı 29 olduu olmadımm yaa 3 gün geçtı yada 4 ama ben olmadıgınıı bılıyodumm işteeee başımaa agrılarr gırdiiiii

iyiyim tubişim büyüyoruz canım haftaya kontrol var 2li test falan yapılcak inşallah sorun yoktur

testt naptımm vee negatifffffffffff çıktıııııııııı

eee ne olmuş normal 15 günden öncesi idrarda çıkmazki zaten
aman sende ağlamak için yermi arıyon ya çok istiyosan gel yanıma ağlayacak o kadar çok şey varki
üzülme melek yüzlüm sabırla bekle bence var senin beben bak görürsün yoksada sağlık olsun bidahaki aya salarız umutlarımızı..
arkadaşlar tefriciyenin kalanını bana yazarmısınız böyle iice rahatsız olmaya başladım valla allah razı olsun sizler için ettiğim duaları birtek yaradan biliyo inş.kabul buyurur..
kızıcaksınız belki ama şimdi çıkmam lazım işler çook angarayı arıcam binali yıldırım amcamla konuşcam(annemden dolayı ulaşabilirsem oda)
sevgili eşim polisliği bırakmaya kara verdi bakalım neler yapılabilir bu arada sayfa açık arada bakınırım öpüyorum hepinizi çok çok

cnmmm buu ayyyy güzell haberr benii beklıyoduuuuuu amaa olmadııııııııııııııııııı

anladım canım bazen sapma olabiliyo ama dur başına ağrılar girmesin
bak benim işyerinde bir arkadaşım vardı şimdi işten ayrıldı hamileymiş test aldı yaptı negatif çıktı sonra doktora gitti hamileymiş testler yanıltabilir birde sabah kalktığında ilk idrar olacak canım istersen yarın idrar testi ver

yokk durumm yoo o idrarr testlerrii o kadarr fenalar kii varsaa hmn çıkıyooo benn boşunamıı yapmıyodumm o lanett olasıcaa negatifii görmemekk içinnnnnn olmazz olsunnnnnnnnnn yaaaaaa ne dertli başımm varrr neeeeeeeeeeeeee

testt naptımm vee negatifffffffffff çıktıııııııııı
hem bişi diyimmi negatif çıkması bu durumda iyi benimgibi 5 gün geçipte silik çift çizgiyi görmedin sonra benim gibi dereyi görmeden paçayı sıvayıp elbise almadın sonra benim gibi o moda giripte işten güçten çekmedin kendini neredeyse o 5 gün içinde eşime ev işi yaptırdım hoş fenada olmadı ya neyse sabır üzülme dur bakalım allahın dediği olur ya gelir yada gelmez keyfi bilir ne yapalım sen yinede dikkati elden bırakma
hoşgeldin canım nasılsınn
çok şükür cicişim sen

iyiyim tubişim büyüyoruz canım haftaya kontrol var 2li test falan yapılcak inşallah sorun yoktur

inşallah ne sorun olcak allahın izniyle..hadi maşallah kıymetlimiz gün geçtikçe büyüyor daha belirginleşiyor aman gözüm tötüne olsun maşallah

güle güle tumbikkkkkkkk Allah işinizi rast getirsin canım

fatoşş ben sana zatenn idrar testinde yapma demiştim yanıştıcı oluyoo idrar testii ..şimdi ben kendimi iyice kötü hisetmey başladımm benim zorumla yapmış gibi oldunn ve şuanda hem sana hem burdaki arkadaşlara çok mahçup oldumm ..hemen ağlayıp karalar bağlama bakalım daha bişey belli değil .doktoraa git birde kanda bakılsın hamilelik yoksa bile neden geciktiğini öğrenmiş olursunn ..bu arada ben 1 hafta geciktiğini düşünüyordumm çünkü dün sen dedinki bugün itibariyle 5 hafta oluyoo ..bunudamı yanlış anladım yoksaa

tubiş eşinn neden bırakıyo mesleğini ..ne iş yapacakmış bundan sonraa ..Allahım bu erkek milletini anlamıyorummm ...

kuzummm yaaaaa tamam bir dahaki ay olur ağlama canım yaaaaaa

üzülememek elde değil biliyorum inşallah bir dahaki ay bebişin bekletmez seni
birde duru haklı canım bazen testler de sorun oluyo adet olmadığın sürece ümit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…