eee ne olmuş normal 15 günden öncesi idrarda çıkmazki zaten
aman sende ağlamak için yermi arıyon ya çok istiyosan gel yanıma ağlayacak o kadar çok şey varki
üzülme melek yüzlüm sabırla bekle bence var senin beben bak görürsün yoksada sağlık olsun bidahaki aya salarız umutlarımızı..
arkadaşlar tefriciyenin kalanını bana yazarmısınız böyle iice rahatsız olmaya başladım valla allah razı olsun sizler için ettiğim duaları birtek yaradan biliyo inş.kabul buyurur..
kızıcaksınız belki ama şimdi çıkmam lazım işler çook angarayı arıcam binali yıldırım amcamla konuşcam(annemden dolayı ulaşabilirsem oda)
sevgili eşim polisliği bırakmaya kara verdi bakalım neler yapılabilir bu arada sayfa açık arada bakınırım öpüyorum hepinizi çok çok
fatoşş ben sana zatenn idrar testinde yapma demiştim yanıştıcı oluyoo idrar testii ..şimdi ben kendimi iyice kötü hisetmey başladımm benim zorumla yapmış gibi oldunn ve şuanda hem sana hem burdaki arkadaşlara çok mahçup oldumm ..hemen ağlayıp karalar bağlama bakalım daha bişey belli değil .doktoraa git birde kanda bakılsın hamilelik yoksa bile neden geciktiğini öğrenmiş olursunn ..bu arada ben 1 hafta geciktiğini düşünüyordumm çünkü dün sen dedinki bugün itibariyle 5 hafta oluyoo ..bunudamı yanlış anladım yoksaa
inşallahhhhhh cnmm inşallahhhhh hemdeee 5 haftalık olacakk eger varsaa ogrendıgımdeee
fatoşş ben sana zatenn idrar testinde yapma demiştim yanıştıcı oluyoo idrar testii ..şimdi ben kendimi iyice kötü hisetmey başladımm benim zorumla yapmış gibi oldunn ve şuanda hem sana hem burdaki arkadaşlara çok mahçup oldumm ..hemen ağlayıp karalar bağlama bakalım daha bişey belli değil .doktoraa git birde kanda bakılsın hamilelik yoksa bile neden geciktiğini öğrenmiş olursunn ..bu arada ben 1 hafta geciktiğini düşünüyordumm çünkü dün sen dedinki bugün itibariyle 5 hafta oluyoo ..bunudamı yanlış anladım yoksaa
tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye
kedersiz....500
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........744
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100
sevdanehri...300
tubiş.........1700
toplam..4444
tubişim çok ısrar ettin geri kalanını sana veriyorumm :)
bitirmek için acele etme daha cumaya varr aldıklarımı bitirirsem alırım senden yine
üzülememek elde değil biliyorum inşallah bir dahaki ay bebişin bekletmez seni
birde duru haklı canım bazen testler de sorun oluyo adet olmadığın sürece ümit var
hesaplama yanlış olabilir uzatmayın hatunlar varsa vardır yoksa yok ne yapalım elimizden ne geliyo sanki allah büyük bu ay yoksa bidahaki ay olsun inş....
cnmm dün nurcann bana dedikii öncedenn anlıyann testlerr var dedii ben de eczaneye dedımm kadından adetıne 3 gun bıle kalsaa buu çıkartırr dedii yanii yok hiçtee ümidimm yokk kocişidee aradım söldimmmmmmmm odaa tüp bebek yaptırıcaz dediii boşver dedii aama olmuyoo boşveremıyosunnnn
cnmm dün nurcann bana dedikii öncedenn anlıyann testlerr var dedii ben de eczaneye dedımm kadından adetıne 3 gun bıle kalsaa buu çıkartırr dedii yanii yok hiçtee ümidimm yokk kocişidee aradım söldimmmmmmmm odaa tüp bebek yaptırıcaz dediii boşver dedii aama olmuyoo boşveremıyosunnnn
ipeğiimmm 2'li test yaklaştımı canım hadi hayırlısı güzel sonuçları bekliyoruz minnoşumuzun
evettt yapınn hesaplamalardaaa 25 ekim yapın bugun 5 haftaa oluyooooama ben 30 gunde adet oluyorummm onun için 4 gün geçmiş oluyooo 25 adet günü bügün 29 uu
galiba rahat batıyo aldığı para fazla geliyo daha ne diyim ya zaten sırf ona uğraştığımızı göstermek için konuşcam yoksa zannetmiyorum olacağını..memurluğu değişmek istiyo hava limanı banka vs.bu gibi şeyler düşünüyo ayy ayy allahım herşeyin hayırlısını ver deli olacam yakındatubiş eşinn neden bırakıyo mesleğini ..ne iş yapacakmış bundan sonraa ..Allahım bu erkek milletini anlamıyorummm ...
amin ipem amin hayırlısıyla birlikte hidayet versin akıl versin ömrüm tükendi son 1 haftada vallahi saçımda aklar görüyorum yemin olsunhayırlı olsun tubiş işiniz rast gitsin
tamma canımın içi sağol aynı anda kelimei tevhitte çekiyorum ya az ondan az bundan okurum alahın izniyle sizler vesile oldunuz sizler sebep oldunuz allah razı olsun hepinizden canım sağoluntuğba ve eşi (sinan) için tefriciye
kedersiz....500
ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........744
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100
sevdanehri...300
tubiş.........1700
toplam..4444
tubişim çok ısrar ettin geri kalanını sana veriyorumm :)
bitirmek için acele etme daha cumaya varr aldıklarımı bitirirsem alırım senden yine
yapacaksanda hasas testlerden yap demiştimm ...yaptığın hasas testmiydi?
evet canım geçen sefer doktor iki hafta sonra gel 2li test var demişti
bak sen böyle ağladıkça ben kötü oluyorummm .yapma lütfennn
tatlımsın ağlama ayy daral geldi bea ne oluyo ya yok sa yok canımız sağolsun ne yapalım niye yıpratıyon kendini ya olsunda 1 haftalık olsun aaaaaevettt yapınn hesaplamalardaaa 25 ekim yapın bugun 5 haftaa oluyooooama ben 30 gunde adet oluyorummm onun için 4 gün geçmiş oluyooo 25 adet günü bügün 29 uu
kızlar ben ymeğe gidiyorum görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?