Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı olsun tubiş işiniz rast gitsin

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....500

ipek.........200
ftsdp.......200
şifa.........744
bynkutluay..200
su1838.........200
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100
sevdanehri...300
tubiş.........1700

toplam..4444

tubişim çok ısrar ettin geri kalanını sana veriyorumm :)
bitirmek için acele etme daha cumaya varr aldıklarımı bitirirsem alırım senden yine

inşallahhhhhh cnmm inşallahhhhh hemdeee 5 haftalık olacakk eger varsaa ogrendıgımdeee

hesaplama yanlış olabilir uzatmayın hatunlar varsa vardır yoksa yok ne yapalım elimizden ne geliyo sanki allah büyük bu ay yoksa bidahaki ay olsun inş....

nurcan ama damammm bebegim 5 haftalık oluyoduu çünkü 4 haftaa 28 gü n ediyoo ama ben 30 günde adet oluyorum ben gecıkmeyii söylemedım bebegın haftasını soledımm bidee sana dedım kii kandaa baktıramamm nurcan anca ıdrarda pozitif çıkarsaa yaptırabılırımm dedımm burdaki polikinlik tanıdıkk negatiff gorursemm olmazz dedımm amann neysee sen nıee kendınıı olee hıssedıyosunn yok olmadıı iştee yokkkkkkkkk

haaa cumaya kadardı dimiiii tuğbaaa acele etmee bencede ben okuyabilirsem 100 adet daha alırım

üzülememek elde değil biliyorum inşallah bir dahaki ay bebişin bekletmez seni
birde duru haklı canım bazen testler de sorun oluyo adet olmadığın sürece ümit var

cnmm dün nurcann bana dedikii öncedenn anlıyann testlerr var dedii ben de eczaneye dedımm kadından adetıne 3 gun bıle kalsaa buu çıkartırr dedii yanii yok hiçtee ümidimm yokk kocişidee aradım söldimmmmmmmm odaa tüp bebek yaptırıcaz dediii boşver dedii aama olmuyoo boşveremıyosunnnn

hesaplama yanlış olabilir uzatmayın hatunlar varsa vardır yoksa yok ne yapalım elimizden ne geliyo sanki allah büyük bu ay yoksa bidahaki ay olsun inş....

evettt yapınn hesaplamalardaaa 25 ekim yapın bugun 5 haftaa oluyooooama ben 30 gunde adet oluyorummm onun için 4 gün geçmiş oluyooo 25 adet günü bügün 29 uu

yapacaksanda hasas testlerden yap demiştimm ...yaptığın hasas testmiydi?

canım ilk idrar da önemli bence o yüzden biraz bekle test yanıltadabilir
hem negatifse bir dahaki ay var dimii

tubiş eşinn neden bırakıyo mesleğini ..ne iş yapacakmış bundan sonraa ..Allahım bu erkek milletini anlamıyorummm ...
galiba rahat batıyo aldığı para fazla geliyo daha ne diyim ya zaten sırf ona uğraştığımızı göstermek için konuşcam yoksa zannetmiyorum olacağını..memurluğu değişmek istiyo hava limanı banka vs.bu gibi şeyler düşünüyo ayy ayy allahım herşeyin hayırlısını ver deli olacam yakında
hayırlı olsun tubiş işiniz rast gitsin
amin ipem amin hayırlısıyla birlikte hidayet versin akıl versin ömrüm tükendi son 1 haftada vallahi saçımda aklar görüyorum yemin olsun

tamma canımın içi sağol aynı anda kelimei tevhitte çekiyorum ya az ondan az bundan okurum alahın izniyle sizler vesile oldunuz sizler sebep oldunuz allah razı olsun hepinizden canım sağolun

bu arada şu çekiliş işini ne yaptınız benim teklife cevap gelmedi bi bulup okuyun benim teklifi ne dersiniz haydi ben çıktım işler beni beller oldu

bak sen böyle ağladıkça ben kötü oluyorummm .yapma lütfennn

sen niee kötüü oluyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmaa bizim de kaderimiz böyleymişşşşşşş ama kafanızıı agrıttım kusurabakmayın olurmuuu biidahakinee zaten kısmetsee kıslarr hamıleyım yazacamm baskadaa bişeyy yok

evettt yapınn hesaplamalardaaa 25 ekim yapın bugun 5 haftaa oluyooooama ben 30 gunde adet oluyorummm onun için 4 gün geçmiş oluyooo 25 adet günü bügün 29 uu
tatlımsın ağlama ayy daral geldi bea ne oluyo ya yok sa yok canımız sağolsun ne yapalım niye yıpratıyon kendini ya olsunda 1 haftalık olsun aaaaa darılırız bak sana tamam kapat bu konuyu kendinide bizide üzme haydi bakem

tuğbişim hoşgeldin canım demek eşin polisliği bırakacak :44: valla başka işler zor be güzelim polislikte zor ama olsun
ipeğim demek 2 li testlere geldi sıra temiz çıkar canım ferah tut kendini
fatoş 3-4 gün geçmiş ben de açıkçası 1 hafta geçti diye biliyodum :44: bu zaman zarfında gün içersindeki idrarda çıkmayabilir sen yinede dikkatli ol,he yoksada kaybedicek bişey yokki canım üzme kendini

bu arada eşimin test sonucunu maille istedim cevap geldi hareketlilik düşük hala sayı ml de 35 milyon toplam 52 milyon çıkmış
ileri hızlı hareket %15 yine

ama şu krugeri bilmiyom bilen yorumlasın
KRUGER KRİTERLERİNE GÖRE
% 14 ve üzeri normal morfolojide fertilizasyon : % 88
% 4-14 arası normal morfolojide fertilizasyon : % 64
% 4 ve altı normal morfolojide fertilizasyon : %7.5

kruger olarak ilk defa yaptırdık doktor istedi ne anlama geliyo anlamadım sorun varmnı kızlar helke bakın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…