Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla eşinn işiylee hiç oynamasınn gül gibi işi varkenn ...Allah akıl fikir versin eşine ne diyelimmm ..hakkınızda hayırlısı olsunn canımm

canım senin teklifi gördümm ama ben karşı çıktımm benimm teklif daha güzel ve eğlenceli ama sanırım iptal olacakkk ..çünkü bakıyorumdaaa bahsini kimse açmıyoo zorakii olmasınn ..hem katılımdaa az zatii

kruger nedir bilmiyorum canım sayıya baktım sayı normal benim eşiminde 40ve 60 milyon arasında değişiyodu
doktor sayı gayet iyi diyodu ....canım sen saraçoğlunun kürlerine devam ediyomusun

sayı çok iyi çıkmış ama harekett biraz düşükk ..fena değil aslında bu sonuçla olmayacak diye bişey yokk
krugeri ilk defa duyuyorum canım :26:

kruger nedir bilmiyorum canım sayıya baktım sayı normal benim eşiminde 40ve 60 milyon arasında değişiyodu
doktor sayı gayet iyi diyodu ....canım sen saraçoğlunun kürlerine devam ediyomusun

kürler bitmek üzere az kaldı eşimin kürlerine benimki bitti zaten canım
3 ay ilaç kullanıcakya ilk önce test yaptıralım dedim merak ettim şimdi doktorun ilaçlarına devam edicez 3 ay sonra olmazsa saraçoğlunun 3.aşama kürlerini alırız
evet sayı iyi canım hareketlilik düşük morflojiside iyi %65 i normal
bide şu krugeri bilsem tamam çözdüm testi

kızlar ben yemek yiyeyim kulannadığım ilaç beni fena yapıyo zor yazıyom valla
gelirim yine patron gelmezse tabii

inşallah olucak 3 ay içinde canım ben bu kürlerin size yaradığını düşünüyorum

kruger testi

bu test sperm şekline göre yapılan özel bir değerlendirmedir .sonuçlar infertilite tedavisinin planlamasında önem arzeder.şöyleki;
%14 ve üzeri normal ,doğal ilişki ve aşılamaya uygun

%5 _13 sınırda,yıkama sonuçlarına ve diğer infertilite nedenlerine göre karar vermek gerekir

%4 ve daha az ise tüp bebek gerekir

kruger kriteri azaldıkça spermin yumurtayı dölleme yeteneğide azalmaktadırr

sevo bencee eşinin tahlilleri iyi çıkmışş baksanaa %14 bile normal yolla ollabiliyormuş

nurcanım sağol bacım valla deminden beridir arıyorum bulamamıştım
ozaman bizimki %14 ve üzeri normal ,doğal ilişki ve aşılamaya uygun

%5 _13 sınırda,yıkama sonuçlarına ve diğer infertilite nedenlerine göre karar vermek gerekir

bu standartalara uyuyo

saraçoğlunun kürü işe yaramış desene sevoo
bu arada eşimde cuma günü test vermeye gideckti ama bu bel sorunu yüzünden gitmeye bilir ..kendisi biraz nazlıdırdaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…