galiba rahat batıyo aldığı para fazla geliyo daha ne diyim ya zaten sırf ona uğraştığımızı göstermek için konuşcam yoksa zannetmiyorum olacağını..memurluğu değişmek istiyo hava limanı banka vs.bu gibi şeyler düşünüyo ayy ayy allahım herşeyin hayırlısını ver deli olacam yakında
amin ipem amin hayırlısıyla birlikte hidayet versin akıl versin ömrüm tükendi son 1 haftada vallahi saçımda aklar görüyorum yemin olsun
tamma canımın içi sağol aynı anda kelimei tevhitte çekiyorum ya az ondan az bundan okurum alahın izniyle sizler vesile oldunuz sizler sebep oldunuz allah razı olsun hepinizden canım sağolun
bu arada şu çekiliş işini ne yaptınız benim teklife cevap gelmedi bi bulup okuyun benim teklifi ne dersiniz haydi ben çıktım işler beni beller oldu
evetttttttttttttttt
tuğbişim hoşgeldin canım demek eşin polisliği bırakacak :44: valla başka işler zor be güzelim polislikte zor ama olsun
ipeğim demek 2 li testlere geldi sıra temiz çıkar canım ferah tut kendini
fatoş 3-4 gün geçmiş ben de açıkçası 1 hafta geçti diye biliyodum :44: bu zaman zarfında gün içersindeki idrarda çıkmayabilir sen yinede dikkatli ol,he yoksada kaybedicek bişey yokki canım üzme kendini
bu arada eşimin test sonucunu maille istedim cevap geldi hareketlilik düşük halasayı ml de 35 milyon toplam 52 milyon çıkmış
ileri hızlı hareket %15 yine
ama şu krugeri bilmiyom bilen yorumlasın
KRUGER KRİTERLERİNE GÖRE
% 14 ve üzeri normal morfolojide fertilizasyon : % 88
% 4-14 arası normal morfolojide fertilizasyon : % 64
% 4 ve altı normal morfolojide fertilizasyon : %7.5
kruger olarak ilk defa yaptırdık doktor istedi ne anlama geliyo anlamadım sorun varmnı kızlar helke bakın :44:
sayı çok iyi çıkmış ama harekett biraz düşükk ..fena değil aslında bu sonuçla olmayacak diye bişey yokktuğbişim hoşgeldin canım demek eşin polisliği bırakacak :44: valla başka işler zor be güzelim polislikte zor ama olsun
ipeğim demek 2 li testlere geldi sıra temiz çıkar canım ferah tut kendini
fatoş 3-4 gün geçmiş ben de açıkçası 1 hafta geçti diye biliyodum :44: bu zaman zarfında gün içersindeki idrarda çıkmayabilir sen yinede dikkatli ol,he yoksada kaybedicek bişey yokki canım üzme kendini
bu arada eşimin test sonucunu maille istedim cevap geldi hareketlilik düşük halasayı ml de 35 milyon toplam 52 milyon çıkmış
ileri hızlı hareket %15 yine
ama şu krugeri bilmiyom bilen yorumlasın
KRUGER KRİTERLERİNE GÖRE
% 14 ve üzeri normal morfolojide fertilizasyon : % 88
% 4-14 arası normal morfolojide fertilizasyon : % 64
% 4 ve altı normal morfolojide fertilizasyon : %7.5
kruger olarak ilk defa yaptırdık doktor istedi ne anlama geliyo anlamadım sorun varmnı kızlar helke bakın :44:
canın saolsunnn fatoşumm bu kadar harap etme kendini artık
kruger nedir bilmiyorum canım sayıya baktım sayı normal benim eşiminde 40ve 60 milyon arasında değişiyodu
doktor sayı gayet iyi diyodu ....canım sen saraçoğlunun kürlerine devam ediyomusun
kürler bitmek üzere az kaldı eşimin kürlerine benimki bitti zaten canım
3 ay ilaç kullanıcakya ilk önce test yaptıralım dedim merak ettim şimdi doktorun ilaçlarına devam edicez 3 ay sonra olmazsa saraçoğlunun 3.aşama kürlerini alırız
evet sayı iyi canım hareketlilik düşük morflojiside iyi %65 i normal
bide şu krugeri bilsem tamam çözdüm testi
kruger testi
bu test sperm şekline göre yapılan özel bir değerlendirmedir .sonuçlar infertilite tedavisinin planlamasında önem arzeder.şöyleki;
%14 ve üzeri normal ,doğal ilişki ve aşılamaya uygun
%5 _13 sınırda,yıkama sonuçlarına ve diğer infertilite nedenlerine göre karar vermek gerekir
%4 ve daha az ise tüp bebek gerekir
kruger kriteri azaldıkça spermin yumurtayı dölleme yeteneğide azalmaktadırr
sevo bencee eşinin tahlilleri iyi çıkmışş baksanaa %14 bile normal yolla ollabiliyormuş
banada normal geldi sevdanın testi
sevo bencee eşinin tahlilleri iyi çıkmışş baksanaa %14 bile normal yolla ollabiliyormuş
saraçoğlunun kürü işe yaramış desene sevoo
bu arada eşimde cuma günü test vermeye gideckti ama bu bel sorunu yüzünden gitmeye bilir ..kendisi biraz nazlıdırdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?