Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

okumakk sesizz kalmak kendimi dinlemek iyi geliyooooooo

tamam canımm nasıll rahat ediyorsan öyle yap..ama kendini bu kadar üzme ne olurr belki inanmıycaksın ama en az senin kadar üzgünümm bendee ..
hakkını helal ett senin şuanda üzgün olmana ben sebeb oldum çünküü

ne hakkı booşverrrr hayırlısı buymuşşşş demekki başka bahara kaldı özlemimmmmmmmmm

slm şekerlerrr
ya bu mide bulantısı beni delirtiyoo ilk aylarda olmadıı şimdi oluyorr
komşuya gitcem oturmaya size bakım dedimm
dün de giremedimm müstakbel kayınvalidemler geldiler sınav vardı bide kocişinn koşuuşturmayla geçti 2 gün
şimcikde midemde halay çekiyolar

fatoşumm test yapmışsın bidenemm hayırlısı olsun quzum ne olur kendini bu kadar yıpratmaa hayırlısını diliyoruz Rabbimden her zaman demekki zamanı değilmiş quuzm yaa ipek aplamı bulutu yasemin aplayıı düşün bakk şimdik melekleri onlarlaa seninde bütün kıslarında olacak quzumm

masşalahh aplacımm 11 haftalık olmuşsunuzz inşalahh sağlıklı sıhhatli tammaına erdirsin Rabbim
2 li test zamanın yaklaşmışş

masşalahh aplacımm 11 haftalık olmuşsunuzz inşalahh sağlıklı sıhhatli tammaına erdirsin Rabbim
2 li test zamanın yaklaşmışş

inşalah hayırlı haberlerr alırsın aplammm
ya görümceme deliriyorum yaa bana tututurmuş göbeğin kocaman diye 9 aylık gibi duruyomuşum doğurmak üzereymişimm

inşallah canım...kocaman olsun ne olmuş bende haftamıza göre daha büyük duruyorum kilolu olduğum için
ne yapalım ölelim mi hiçte dert etme

sevdam canım saraçoğlu kürlerinden sonra sen kendiliğinden hamiş kalcan içime öyle doğuyoo az kaldı kiloda vermişsin :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…