Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah canım...kocaman olsun ne olmuş bende haftamıza göre daha büyük duruyorum kilolu olduğum için
ne yapalım ölelim mi hiçte dert etme
yok aplacım dert etmiyorum da her seferinde aynı şeyi söylemesi sinir ediyoo dua etsene Allah kurtarsın die ne demeyee laf sokuyonn
melike niye kafana takıyosunki boşver sen rahat ol soranlara evet öyleyim de
rahatımda aplaa maşalahh da demiyorrr
çooooooooooooooooooooooook uykum var

oyy kıyamamm aplammm sıık dişini datlum az kaldıı

sevdam canım saraçoğlu kürlerinden sonra sen kendiliğinden hamiş kalcan içime öyle doğuyoo az kaldı kiloda vermişsin :81:

inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

duru demek içine 2 kişi hamiş olacak diye doğuyoooooooooooo hadi biri Sevda da diğer süpriz isim kim olarak düşünüyorsun :26:

Kedersizim çekilişi kaç gündür soracaktım kısmet olmadı zaten hafta sonu girmedim topiğe neden katılım az diye iptal ediyormuşsun sen bakimmmmmm valla ben bu işe çok hevesliyim toplam 2 kişi bile olsak katılmaya gönüllüyüm katılanlar başka yoksa elimizdeki sayıları eşleştirme yapalım :92:

canım benim yaaaa işin çok zor uykun varmış sabret cnm inşşş daha iyisindir benimde acayip uykum var azz kestireyimde yemek yapayım diyorum :97:

valla dayanamadım biraz koydum kafamı masaya biri görecek korkusuyla
işe yaradığı söylenemez ama dayanamadım ...uykun varsa yat birz ...benim akşam için yemeğim var
eve gidince eşim spıordan gelene kadar yatarım

Son düzenleme:
Tubişim hoş geldin ben senin yılbaşı çekiliş teklifini gördüm fakat görmezlikten geldim çünkü olmaz öyle bişi aslaaaa canım burdaki katılmak isteyenler napsın söle bakimmmmm :78: güzelce eşleşiriz kurallara uyarız ok :82:

iyi yapmışsın canım perişan uyku tatlı olur derler inşşş biraz rahatlamışsındır iii bari yemeğindee varmış evde bi güzel stoklarsın uykuyu

canım bizdende kruger ortamından çıkmış bi tahilil istemişlerdi bi bakayımda akşam yada yarın yazarım ama a b c diye bakıyolardı galiba yani atıyorum a ileri hareketli be yerinde zıplayan hareketsiz vs.gibi kruger tahlili yanlış hatırlamıyosam tüm şeklini yani nasılsa öyle çıkıyodu neyse şimdi ne desem yalan olur ama bakayım yazarım sana
bende iş değişmesinden yana değilim şükür hem rahat doğuda olmamıza rağmen.hem gelirimiz güzel e zaten dönüşte ailesine yakın yere gitmyede ikna oldum rahat yerleri batıyo galiba ne diyim..
demek karşı çıktın susutum o zaman ama senin teklife ben varım çok hecesliyim haydi nurcik haydi nurcik haydiiiii
inşalah hayırlı haberlerr alırsın aplammm
ya görümceme deliriyorum yaa bana tututurmuş göbeğin kocaman diye 9 aylık gibi duruyomuşum doğurmak üzereymişimm
bi resim atsanda bizde görsek göbüüşünü o görümcene deki boru taşımıyoruz içimizde insan var heralde adım üztümde hamileyim de sen ah ben öyle olsam göbeğimi açr gezerdim kızzz
slm bayanlar nasılsısnz ben 200 tane tefriciyeyi okudum haberiniz olsun rabbım kabul etsin
allah razı olsun canım yüreğine sağlık

şifaaaaa canımcım masum bakışlım nabersin karşılaşamıyoruz seninlede nasıl iimisin canişim

benim gözümden kaçmış tubişin çekilişle ilgili fikri ne

ipem demiştimki hani şimdi sizler benim her sıkıntıma dualarla koşturuyonuz ya bende bunu şükran borcu bilerek ve içimden gelerek tüm arkidişlerimin adreslerini alayım yılbaşı hedayesi benden olsun didim herkesin ama nurcik kapadı önünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…