inşalah hayırlı haberlerr alırsın aplammm
ya görümceme deliriyorum yaa bana tututurmuş göbeğin kocaman diye 9 aylık gibi duruyomuşum doğurmak üzereymişimm
sevdam canım saraçoğlu kürlerinden sonra sen kendiliğinden hamiş kalcan içime öyle doğuyoo az kaldı kiloda vermişsin :81:
yok aplacım dert etmiyorum da her seferinde aynı şeyi söylemesi sinir ediyoo dua etsene Allah kurtarsın die ne demeyee laf sokuyonninşallah canım...kocaman olsun ne olmuş bende haftamıza göre daha büyük duruyorum kilolu olduğum için
ne yapalım ölelim mi hiçte dert etme
rahatımda aplaa maşalahh da demiyorrrmelike niye kafana takıyosunki boşver sen rahat ol soranlara evet öyleyim de
çooooooooooooooooooooooook uykum var
çooooooooooooooooooooooook uykum var
güle güle canımmmçıkıyorum ben şekerlerr komşu kapıdaa
sevdam canım saraçoğlu kürlerinden sonra sen kendiliğinden hamiş kalcan içime öyle doğuyoo az kaldı kiloda vermişsin :81:
canım benim yaaaa işin çok zor uykun varmışKolay gelsin duru
canım benim yaaaa işin çok zor uykun varmışsabret cnm inşşş daha iyisindir benimde acayip uykum var azz kestireyimde yemek yapayım diyorum :97:
iyi yapmışsın canım perişan uyku tatlı olur derleralla dayanamadım biraz koydum kafamı masaya biri görecek korkusuyla
işe yaradığı söylenemez ama dayanamadım ...uykun varsa yat birz ...benim akşam için yemeğim var
eve gidince eşim spıordan gelene kadar yatarım
canım bizdende kruger ortamından çıkmış bi tahilil istemişlerdi bi bakayımda akşam yada yarın yazarım ama a b c diye bakıyolardı galiba yani atıyorum a ileri hareketli be yerinde zıplayan hareketsiz vs.gibi kruger tahlili yanlış hatırlamıyosam tüm şeklini yani nasılsa öyle çıkıyodu neyse şimdi ne desem yalan olur ama bakayım yazarım sanatuğbişim hoşgeldin canım demek eşin polisliği bırakacak :44: valla başka işler zor be güzelim polislikte zor ama olsun
ipeğim demek 2 li testlere geldi sıra temiz çıkar canım ferah tut kendini
fatoş 3-4 gün geçmiş ben de açıkçası 1 hafta geçti diye biliyodum :44: bu zaman zarfında gün içersindeki idrarda çıkmayabilir sen yinede dikkatli ol,he yoksada kaybedicek bişey yokki canım üzme kendini
bu arada eşimin test sonucunu maille istedim cevap geldi hareketlilik düşük halasayı ml de 35 milyon toplam 52 milyon çıkmış
ileri hızlı hareket %15 yine
ama şu krugeri bilmiyom bilen yorumlasın
KRUGER KRİTERLERİNE GÖRE
% 14 ve üzeri normal morfolojide fertilizasyon : % 88
% 4-14 arası normal morfolojide fertilizasyon : % 64
% 4 ve altı normal morfolojide fertilizasyon : %7.5
kruger olarak ilk defa yaptırdık doktor istedi ne anlama geliyo anlamadım sorun varmnı kızlar helke bakın :44:
bende iş değişmesinden yana değilim şükür hem rahat doğuda olmamıza rağmen.hem gelirimiz güzel e zaten dönüşte ailesine yakın yere gitmyede ikna oldum rahat yerleri batıyo galiba ne diyim..valla eşinn işiylee hiç oynamasınn gül gibi işi varkenn ...Allah akıl fikir versin eşine ne diyelimmm..hakkınızda hayırlısı olsunn canımm
canım senin teklifi gördümm ama ben karşı çıktımm benimm teklif daha güzel ve eğlenceli ama sanırım iptal olacakkk ..çünkü bakıyorumdaaa bahsini kimse açmıyoo zorakii olmasınn ..hem katılımdaa az zatii
bi resim atsanda bizde görsek göbüüşünü o görümcene deki boru taşımıyoruz içimizde insan var heralde adım üztümde hamileyim de sen ah ben öyle olsam göbeğimi açr gezerdim kızzzinşalah hayırlı haberlerr alırsın aplammm
ya görümceme deliriyorum yaa bana tututurmuş göbeğin kocaman diye 9 aylık gibi duruyomuşum doğurmak üzereymişimm
allah razı olsun canım yüreğine sağlıkslm bayanlar nasılsısnz ben 200 tane tefriciyeyi okudum haberiniz olsun rabbım kabul etsin
benim gözümden kaçmış tubişin çekilişle ilgili fikri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?