ipem demiştimki hani şimdi sizler benim her sıkıntıma dualarla koşturuyonuz ya bende bunu şükran borcu bilerek ve içimden gelerek tüm arkidişlerimin adreslerini alayım yılbaşı hedayesi benden olsun didim herkesin ama nurcik kapadı önünü
canım evet yaaa görüşemedik iyiyim hamdolsun bugün komşudaydım kahve gününe katıldım :87: işte öyle hafta sonu yoğundum hala da kalıntısı varşifaaaaa canımcım masum bakışlım nabersin karşılaşamıyoruz seninlede nasıl iimisin canişim
mrb arkadaşlar aranızda tüpbebek yaptıran yada yaptıracak olanlar varmı
sonuç ne oldu cnm tuttumu
ama yanaşan yok kiii ben çok istiyorummm ipeme mavi patik sevoya jartiyeryok artık olurmu canım öyle şey bu işin sırrı hiç bir karşılığı olmadan yapılması
hmm kahve günlerinde falda bakıyonuzmu bakem kıız ben iyi çok şükür bütün arsızlığımı takındım kakara kikiriye verdim herşeyii toprak olup gidicez nasılsa öle yada böle felsefesindeyim galiba deliriyorumcanım evet yaaa görüşemedik iyiyim hamdolsun bugün komşudaydım kahve gününe katıldım :87: işte öyle hafta sonu yoğundum hala da kalıntısı varişler bir sürü bu aralar misafir yoğunluğum var evi adam etmeliyim sen nasılsın yaaaa eşin işi zor dur elbette ama başka bi yerde görevlendirme çalışamazmı :26: iş ortamından mı memnun değil yoksa işindenmi :26: inşşşş hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
Kedersizim çekilişi kaç gündür soracaktım kısmet olmadı zaten hafta sonu girmedim topiğeneden katılım az diye iptal ediyormuşsun sen bakimmmmmm valla ben bu işe çok hevesliyim toplam 2 kişi bile olsak katılmaya gönüllüyüm katılanlar başka yoksa elimizdeki sayıları eşleştirme yapalım :92:
allah uzun ömür versin inş bende sonuç brkliyorum yarın tahlil günüm hayırlısı olur inş
ne yemk yapıcan söylede git yarın için bana fikir olsun
inşallahh hayırlı sonuçlar alırsın canım ilk denemenmi ?kaç senelik evlisin ?allah uzun ömür versin inş bende sonuç brkliyorum yarın tahlil günüm hayırlısı olur inş
hımm ellerine sağlıkk kokusu buralara kadar geldii sankiiiay canın çekmesin şimdii...
canımcım patlıcanlı köfte mercii çorbik et suyuyla bulgur pilavı istedi benim tosun salata turşu bugünkül böyle...yarında taze fasulye yaparım pilavu-ın yanına ..
ay canın çekmesin şimdii...
canımcım patlıcanlı köfte mercii çorbik et suyuyla bulgur pilavı istedi benim tosun salata turşu bugünkül böyle...yarında taze fasulye yaparım pilavu-ın yanına ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?