Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok artık olurmu canım öyle şey bu işin sırrı hiç bir karşılığı olmadan yapılması

şifaaaaa canımcım masum bakışlım nabersin karşılaşamıyoruz seninlede nasıl iimisin canişim
canım evet yaaa görüşemedik iyiyim hamdolsun bugün komşudaydım kahve gününe katıldım :87: işte öyle hafta sonu yoğundum hala da kalıntısı var işler bir sürü bu aralar misafir yoğunluğum var evi adam etmeliyim sen nasılsın yaaaa eşin işi zor dur elbette ama başka bi yerde görevlendirme çalışamazmı :26: iş ortamından mı memnun değil yoksa işindenmi :26: inşşşş hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

yok artık olurmu canım öyle şey bu işin sırrı hiç bir karşılığı olmadan yapılması
ama yanaşan yok kiii ben çok istiyorummm ipeme mavi patik sevoya jartiyernurcana bebe yağı
hmm kahve günlerinde falda bakıyonuzmu bakem kıız ben iyi çok şükür bütün arsızlığımı takındım kakara kikiriye verdim herşeyii toprak olup gidicez nasılsa öle yada böle felsefesindeyim galiba deliriyorum
aslında eşimin işi çok rahat adam yattığı yerden alıyo parayı ama son 1 aydır 4 kişinin işini yapıyo izinsiz aile çocuk herşey üstüste gelince bunalıma girdi birazda zengin sıpası ya zorluk görmemiş şımarık yetişmiş azıcık zora girince asi oluyoallaha haşa canıma kıyıcam mış deli oldum sorma ya günlerdir neler çektiğimi bi ben bilirim ama az daha düzelsin burnundan getirmeyi bilirim ben ..bakalım olursa değişcek olmazsa şubeyi değiştirmeye çalışcaz biliyorum işi konusunda ne yaparsa yapsın bu rahatlığı arayacak artık telkin etmekten konuşmaktan yoruldum canı dayak istiyo bu herifin dayakkk

cici hatunlar ben bi yemek yapamda gelem markete inicem nikatinim bittii mesaisi bitecek hatunlar öperim sizleri çok allaha emanetimsiniz seveyrum sizeri hemd eçoookk

ya ne bileyimm bu teklifi verdikten sonra herkes benim gibi heyecan yapar ,eğleniriz dedimm ama hiçte sandığım gibi çıkmadıı ..
diğerr topiğe bakıyorumdaa şimdidenn heyecan olmuşş kendilerini tanıtmışlar nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadıklarını anlatmışlarr ki ona göre hediyeler alınsın ..burda 5_6 kişi hediyeleşecezz ama kimseden ses çıkmıyoo bende çok üstelemek istemedim açıkçası

ne yemk yapıcan söylede git yarın için bana fikir olsun

ay canın çekmesin şimdii...
canımcım patlıcanlı köfte mercii çorbik et suyuyla bulgur pilavı istedi benim tosun salata turşu bugünkül böyle...yarında taze fasulye yaparım pilavu-ın yanına ..

mrb arkadaşlar aranızda tüpbebek yaptıran yada yaptıracak olanlar varmı

allah uzun ömür versin inş bende sonuç brkliyorum yarın tahlil günüm hayırlısı olur inş
inşallahh hayırlı sonuçlar alırsın canım ilk denemenmi ?kaç senelik evlisin ?
canımcım patlıcanlı köfte mercii çorbik et suyuyla bulgur pilavı istedi benim tosun salata turşu bugünkül böyle...yarında taze fasulye yaparım pilavu-ın yanına ..
hımm ellerine sağlıkk kokusu buralara kadar geldii sankiii

güzelmiş afiyet olsun ...yarın için bulgur pilavını yaparım ama patlıcanlı köfte uzun sürer galiba
köfteyi yoğur şekil ver patlıcanı kızart köfteyi kızart sosla fırına ver çooook uzun iş ben artık böyle afilli yemekler yapamıyorum
mutfakta iş uzun sürerse eşim gelene kadar uyumaya vakit kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…