ipekk hangi merkezde yaptırdın sen. umarım rahatsız etmiyorumdur
saol canım inşallah allah isteyipde olmayan herkese nasip eylesin çok zor bi süreç.
evet canım bayağı kalabalıktık toplam 13 kişimemnun kaldınmı şifam kahve gününden
doktorunun ismi neydi ben orda bi ara muayne oldum ama devam etmedim
canım bnim aksilikler üstüste geline insan bunalıma giriyor hayırlısı olsun inşş çabucak toparlar kocişinama yanaşan yok kiii ben çok istiyorummm ipeme mavi patik sevoya jartiyernurcana bebe yağı
hmm kahve günlerinde falda bakıyonuzmu bakem kıız ben iyi çok şükür bütün arsızlığımı takındım kakara kikiriye verdim herşeyii toprak olup gidicez nasılsa öle yada böle felsefesindeyim galiba deliriyorum
aslında eşimin işi çok rahat adam yattığı yerden alıyo parayı ama son 1 aydır 4 kişinin işini yapıyo izinsiz aile çocuk herşey üstüste gelince bunalıma girdi birazda zengin sıpası ya zorluk görmemiş şımarık yetişmiş azıcık zora girince asi oluyoallaha haşa canıma kıyıcam mış deli oldum sorma ya günlerdir neler çektiğimi bi ben bilirim ama az daha düzelsin burnundan getirmeyi bilirim ben ..bakalım olursa değişcek olmazsa şubeyi değiştirmeye çalışcaz biliyorum işi konusunda ne yaparsa yapsın bu rahatlığı arayacak artık telkin etmekten konuşmaktan yoruldum canı dayak istiyo bu herifin dayakkk
evet canım bayağı kalabalıktık toplam 13 kişiyeni tanıştığım komşularım oldu ayyyyy çoğu nescafe tercih etti ben ve Nuray abla var ikimiz türk kahvesi içtik hatta sorduk aramızda falcı varsa kapayalım fincan dedik yokmuşşşş Durunun başını çok ağrıtıcam çokkkkkk
aminnn canım aminn hoş geldin aramızasaol canım inşallah allah isteyipde olmayan herkese nasip eylesin çok zor bi süreç.
Fatoş hani nerde ki :26: hem üzülmesin bence Fatoşun adet gecikmesi daha önce olmamıştı sabah ilk idrarda yada kanda baktırsın İpeğimin dediği gibi adet olmadığı sürece umut var demektirfatoşşş biraz daha iyimisin canımm :93:
amin cnm inşş sağolasın :87:güzel geçmesine sevindim canım inşallah hemen yeni yerinize ve komşularınıza alışırsın
ayy yok bende senin gibi heyecanlıyım vallaaaya ne bileyimm bu teklifi verdikten sonra herkes benim gibi heyecan yapar ,eğleniriz dedimm ama hiçte sandığım gibi çıkmadıı ..
diğerr topiğe bakıyorumdaa şimdidenn heyecan olmuşş kendilerini tanıtmışlar nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadıklarını anlatmışlarr ki ona göre hediyeler alınsın ..burda 5_6 kişi hediyeleşecezz ama kimseden ses çıkmıyoo bende çok üstelemek istemedim açıkçası
kolay gelsin canım geç gördüm şimdi sen yemek hazırlığındasındır bilecici hatunlar ben bi yemek yapamda gelem markete inicem nikatinim bittii mesaisi bitecek hatunlar öperim sizleri çok allaha emanetimsiniz seveyrum sizeri hemd eçoookk
ayy yok bende senin gibi heyecanlıyım vallaaaama katılım olursa diye sessiz kalmıştım hem ben dün alışverişimi bile yaptımmmm burda birbirimizi az çok tanıyoz bu yüzden kendimizi tanıtmaya hiçç gerek yok bence nasipte ne olursa işte amaç yılbaşı hediyesi heyecanı yaşamak
şifa msn açarmısın
zatennn hevesli olanlar kendini çok belli ediyoo senin gibiayy yok bende senin gibi heyecanlıyım vallaaaama katılım olursa diye sessiz kalmıştım hem ben dün alışverişimi bile yaptımmmm burda birbirimizi az çok tanıyoz bu yüzden kendimizi tanıtmaya hiçç gerek yok bence nasipte ne olursa işte amaç yılbaşı hediyesi heyecanı yaşamak
ben geldim yarım saatliğine çıkıyom didi hemen daldım burayaaa
sipariş verir gibi şunu severim bunu sevmem demek bence hoş değil dediğin gibi
hem heyecan olucak hemde hatıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?