Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

memnun kaldınmı şifam kahve gününden
evet canım bayağı kalabalıktık toplam 13 kişi yeni tanıştığım komşularım oldu ayyyyy çoğu nescafe tercih etti ben ve Nuray abla var ikimiz türk kahvesi içtik hatta sorduk aramızda falcı varsa kapayalım fincan dedik yokmuşşşş Durunun başını çok ağrıtıcam çokkkkkk

canım bnim aksilikler üstüste geline insan bunalıma giriyor hayırlısı olsun inşş çabucak toparlar kocişin

güzel geçmesine sevindim canım inşallah hemen yeni yerinize ve komşularınıza alışırsın

saol canım inşallah allah isteyipde olmayan herkese nasip eylesin çok zor bi süreç.
aminnn canım aminn hoş geldin aramıza benim durumumda tüp bebeklik ama maddiyat olmadığı için erteleyip duruyozz bakalım inşşş ilk denemede gelir bebişin

fatoşşş biraz daha iyimisin canımm :93:
Fatoş hani nerde ki :26: hem üzülmesin bence Fatoşun adet gecikmesi daha önce olmamıştı sabah ilk idrarda yada kanda baktırsın İpeğimin dediği gibi adet olmadığı sürece umut var demektir :92:

ayy yok bende senin gibi heyecanlıyım vallaaa ama katılım olursa diye sessiz kalmıştım hem ben dün alışverişimi bile yaptımmmm burda birbirimizi az çok tanıyoz bu yüzden kendimizi tanıtmaya hiçç gerek yok bence nasipte ne olursa işte amaç yılbaşı hediyesi heyecanı yaşamak

cici hatunlar ben bi yemek yapamda gelem markete inicem nikatinim bittii mesaisi bitecek hatunlar öperim sizleri çok allaha emanetimsiniz seveyrum sizeri hemd eçoookk
kolay gelsin canım geç gördüm şimdi sen yemek hazırlığındasındır bile afiyet olsun iyi akşamlar

sipariş verir gibi şunu severim bunu sevmem demek bence hoş değil dediğin gibi
hem heyecan olucak hemde hatıra

zatennn hevesli olanlar kendini çok belli ediyoo senin gibi
diğer katılımcılardan ses çıkkmıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…