Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

konuşalım kızlar çekilişşş şimcik kaç kişi olduk bakalımm

nurcanım yarın 5 te benim randevum var benim doktor istemişti zaten testi bakalım yumoşlar ne durumda çatlamışmı çatlıcakmı :26: bakalım dooktor ne diyecek teste ama bence aşılamaya uygun gibi geldi bana olmazsa gelecek ay denerim bi aşılama denemedim demeyeyim

inşş tedavin yolunda gider durunun senin için yazdığı yorumu görmedin herhal :82: :92:

hayırlısı olsun sevdam

biliyorum ben senin bizim için demediğini seni eleştirmedim diğer taraf için yazdım biz zaten az çok tanıyoruz birbirimizi
tanıtma amaçlı derkenn .bana şunu alın ben bunu isterimm bunu almayın bundan hoşlanmıyorum diye yazmamışlar..hoşlandıkları renklerden ,kokulardann ve bedenlerini yazmışlarr :82:

hade bakalımm hayırlısı olsunnn ..çok itiyorsun bu aşılamayıı dene barii içinde kalmasınn

sevdam canım saraçoğlu kürlerinden sonra sen kendiliğinden hamiş kalcan içime öyle doğuyoo az kaldı kiloda vermişsin :81:

ben senin bunları yazan ellerini yerimm inşallah taze annemizz inşallahh umarım geride kalanlarımız en kısa zamanda özlemimiz biter bebişleirmize kavuşuruzz

ben senin bunları yazan ellerini yerimm inşallah taze annemizz inşallahh umarım geride kalanlarımız en kısa zamanda özlemimiz biter bebişleirmize kavuşuruzz
inşşş canım inşşşşşşş aminnnn dua ediyorum hepimize ettiğim gibi sanada bol duacıyım

hem çift sayı olmamız lazım eşleşmek için sayıda pürüz çıkarsa zorla katarız katılmayanlardan birini

güle güle ipek iyi akşamlar :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…