canım sende varsın dimi çekilişte toplam kaç kişiyiz Nurcan :26: kim var kim yoksipariş verir gibi şunu severim bunu sevmem demek bence hoş değil dediğin gibi
hem heyecan olucak hemde hatıra
ben geldim yarım saatliğine çıkıyom didi hemen daldım burayaaa
hoş geldin cnm çekiliş konuşalım az varsın dimi senben geldim yarım saatliğine çıkıyom didi hemen daldım burayaaa
ben kendimizi tanıtalım demedimm .diğer topiği örnek verdimm sadece
inşş tedavin yolunda giderkonuşalım kızlar çekilişşş şimcik kaç kişi olduk bakalımm
nurcanım yarın 5 te benim randevum var benim doktor istemişti zaten testibakalım yumoşlar ne durumda çatlamışmı çatlıcakmı :26: bakalım dooktor ne diyecek teste ama bence aşılamaya uygun gibi geldi bana olmazsa gelecek ay denerim bi aşılama denemedim demeyeyim
inşş tedavin yolunda giderdurunun senin için yazdığı yorumu görmedin herhal :82: :92:
hayırlısı olsun sevdamkonuşalım kızlar çekilişşş şimcik kaç kişi olduk bakalımm
nurcanım yarın 5 te benim randevum var benim doktor istemişti zaten testibakalım yumoşlar ne durumda çatlamışmı çatlıcakmı :26: bakalım dooktor ne diyecek teste ama bence aşılamaya uygun gibi geldi bana olmazsa gelecek ay denerim bi aşılama denemedim demeyeyim
tanıtma amaçlı derkenn .bana şunu alın ben bunu isterimm bunu almayın bundan hoşlanmıyorum diye yazmamışlar..hoşlandıkları renklerden ,kokulardann ve bedenlerini yazmışlarr :82:biliyorum ben senin bizim için demediğini seni eleştirmedim diğer taraf için yazdım biz zaten az çok tanıyoruz birbirimizi
duru çekilişte yokki bacım yanlışın varduru
tuğbiş
fatoş
şifa
ipek
nurcan
sevo
başka varmı arttıran
konuşalım kızlar çekilişşş şimcik kaç kişi olduk bakalımm
sevdam canım saraçoğlu kürlerinden sonra sen kendiliğinden hamiş kalcan içime öyle doğuyoo az kaldı kiloda vermişsin :81:
inşşş canım inşşşşşşş aminnnn dua ediyorum hepimize ettiğim gibi sanada bol duacıyımben senin bunları yazan ellerini yerimminşallah taze annemizz inşallahh umarım geride kalanlarımız en kısa zamanda özlemimiz biter bebişleirmize kavuşuruzz
melikelerin yaaa haberleri yokkkniye yoksun duruuolmazzz olacak oda
melikeler yokmu söylediniz mi onlara katımıyolarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?