bidenemm bende seni yirimm kıss yarın koyuyum datlumm komşunun makinasını alıyımda
günaydınmı diyeyim tünaydınmı artık....
nasılsınız bakalım...ne var yok kızlar...inşallah keyifler yerindedir....
ben şincik yine aynı şeyi apıyorum ama çıkmak zorundayım kocişi uynadıracam kahvaltı hazırlayım
evet melikem artık sık giremiyon bizde öslüyos seni nurcanımın dediği gibi oğluşun gelince artık kolay kolay gelemeyeceksinbak nevo ya etifpuf a :26:
tünaydın bulut
buluttt son adett tarihin neeeeeeeeeeeeeeeeeegünaydınmı diyeyim tünaydınmı artık....
nasılsınız bakalım...ne var yok kızlar...inşallah keyifler yerindedir....
yok datlumm kocişin keyif yapacak hali yokkki hastaa üşütmüşşgit tabii eşini yanlız bırakma keyfini çıkarınn
haklısınız walla aplaa geliyorum çıkmak zorunda kalıyorumm pat diee
bi süre gelemem doğunca ama ondan sonra gelirim inşalah datlumm
ama walla komşular geliveriyo pat die akşamlarıda giremiyorum çünkü her akşam walla bendelerr iş yapıyoruz beraberr benim kociş evde olmadığı içi benim ev müsait oluyor
ay melikeye özendim ne güzel eşiyle rahat rahat kahvaltı yapıcaklar
bu konuda birde nurcana çok özeniyorum eş i erkenden evde oluyo birlikte geçirdikleri zaman fazla oluyo ne güzel
haklısınız walla aplaa geliyorum çıkmak zorunda kalıyorumm pat diee
bi süre gelemem doğunca ama ondan sonra gelirim inşalah datlumm
ama walla komşular geliveriyo pat die akşamlarıda giremiyorum çünkü her akşam walla bendelerr iş yapıyoruz beraberr benim kociş evde olmadığı içi benim ev müsait oluyor
bebişler doğunca zor tabi her gün düzenli gelmek ancak etipufla nevo gibi arada cee denir
olsun canım sen ve bebeğin iyi olunda gerisi önemli değil
hadi çık sen kocişinle güzelce kahvaltı yapınn
ay melikeye özendim ne güzel eşiyle rahat rahat kahvaltı yapıcaklar
bu konuda birde nurcana çok özeniyorum eş i erkenden evde oluyo birlikte geçirdikleri zaman fazla oluyo ne güzel
bizimkii pek beraberr vakit geçirmeye benzemiyoo..okuldan gelince beraber kavltımızı yaparız .sonra ya uyur 1_2 saat yada uykusu yoksaa pcde oyun oynar..öyle sandığın gibii beraberr yaptığımız bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?