- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
valla ozaman ben şanslıyım sizdenbiz ev de hep siyam ikizi gibiyiz bizimki evdeyken beni sık boğaz eder ya hadi derrr ya öper öperrr öperrrr :83: bende pek sevmem öpme olayını ben iterim hep
bizimkide evdeyken günün neredeyse tamamını gazete okuyarak geçirir ama benim genede çok hoşuma gidiyo
evde olması
valla ozaman ben şanslıyım sizdenbiz ev de hep siyam ikizi gibiyiz bizimki evdeyken beni sık boğaz eder ya hadi derrr ya öper öperrr öperrrr :83: bende pek sevmem öpme olayını ben iterim hep
bizde ben gazete okuduğu zaman şanslıyım gazete okumadığı zaman iç affetmiyo çünkü anlarsın ya
gerçi son 3,5 aydır falan kardeş kardeş oturmak zorunda kalıyo garibim
Allah onları başımızdan eksik etmesinn ..her türlü seviyoruz ve sadık oluyoruz onlara ...ne kadarda bazen kızdırsa beni eşimm yinede çok seviyorumm onuuu
sizdenn daha ne beklenirkii
tencere kapak misalii
ayy kuzumm niyeki sakıncalı mı doktor ölemi dedi de olmıyiiyaww ben naparım öle olursa
ayy kuzumm niyeki sakıncalı mı doktor ölemi dedi de olmıyiiyaww ben naparım öle olursa
bu derece olduğunu tahmin etmemiştimm demekk o işi tehlikeli olduğunu bile bile yapacaksınn
kıslarrr benn çıkarr bulutuu çok bekledımmmmm çizelge yapmak için ama yazmadııı byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya eğerki doktor izin veriyosa kendi insiyatifimize bırakmayızyaparız yanii yavaşş yavaşşş
güle güle fatoşş
ya eğerki doktor izin veriyosa kendi insiyatifimize bırakmayızyaparız yanii yavaşş yavaşşş
güle güle fatoşş
yumrta toplandıktan sonra yasak dediler ondan öncede zaten iğneler bana çok sıkıntı yapıyodu istemiyodum
transfer ve sonuçtan sonrada her defasında uyardılar yasak diye son iki defadır herhangi bi kısıtlama hatırlatması yapmadı
ama bizde bir değişiklik yok sormadık bile normale dönebilirmiyiz demedik
slm güzeller muhabbet koyu maşallah..sevoo evin çok güzel canım sağlık huzur mutluluk içinde ağız tadıyla oturun birde bebeniz gelsinde herşey tamamlansın in..
bulut gözün aydın canım allah tamamnıa erdirsin kucağınada al hayırlısıyla
fatoşcuk kırmızı kart gelmemiş ooh ne güzel içime doğuya bak gör sen bizi sevindircen inş...
diğer şekercikler nabersiniz benim kulak coçtu yine dr gidicez bu arada eşim 3 gün izinli memlekete gidelim dedim ama il dışı yasağı gelmişneyse u-burda bişeyler yaparız arık oonada iyi gelecek bu 3 gün inş..
şimdilik öpüyorum herkesi çekiliş konusunda bayağı bi kalabalıklaşmoşızgözümden kaçan bişi olursa nurcik yazarsın msn den öpüyorum hepinizi çok allaha emanet olun bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?