- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hımm az kaldı canım bu haftanı da bitir zaten kontrole gidiceksin ozaman normal yaşantımıza dönebilirmiyiz diye sorarsın :86:
slm güzeller muhabbet koyu maşallah..sevoo evin çok güzel canım sağlık huzur mutluluk içinde ağız tadıyla oturun birde bebeniz gelsinde herşey tamamlansın in..
bulut gözün aydın canım allah tamamnıa erdirsin kucağınada al hayırlısıyla
fatoşcuk kırmızı kart gelmemiş ooh ne güzel içime doğuya bak gör sen bizi sevindircen inş...
diğer şekercikler nabersiniz benim kulak coçtu yine dr gidicez bu arada eşim 3 gün izinli memlekete gidelim dedim ama il dışı yasağı gelmişneyse u-burda bişeyler yaparız arık oonada iyi gelecek bu 3 gün inş..
şimdilik öpüyorum herkesi çekiliş konusunda bayağı bi kalabalıklaşmoşızgözümden kaçan bişi olursa nurcik yazarsın msn den öpüyorum hepinizi çok allaha emanet olun bye
gelmediler sevoo bekliyorumm bendee :97:
kız beklerken bi kek çırpsaydın çayın yanında ikram ederdin
kaynanın ağzı tatlanınca çenesi kapanır belki
ayıptr sölemesi evde ikramlık çok ...hepsinden koyarım önüne :86: :86: :86:
canın çeker sülememneler var anlat bakem
canın çeker sülemem
iştahın bir yandan kapalı olması iyi hızlı kilo almasınçekmez hem ben çekmesini istiyorum millete bakıyorum canı sürekli bişey istiyo
bende tık yok hamile değilken daha iştahlıydım peynir ekmekten başka bişey istemiyo canım
iştahın bir yandan kapalı olması iyi hızlı kilo almasınama yinede gerekli olan besinleri yemen lazım balık,et,süt gibi ..
ayy ben çok heyecanlıyım bu çekilişte kim bana çıkacak, ben kime çıkacamm ,neler alıcazz şimdiden merakımdann meraklanmaya başladımm
bana çıkarsın belkisana zayıflama hapı gönderirim :76:
ben geldim
hoşgeldinn canımm .nasılsınnn halsizlik devam ediyormu dahaben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?