Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar nabersiniz bende iğneden gliorum menagon yaptırdım off bugün 9.iğnemi yaptırdım daha 6 daha yaptırcam .MENAGONLA HAMİLE KALAN VAR MI
BENDE HİÇ BİR GELİŞME YOK

kızlar nabersiniz bende iğneden gliorum menagon yaptırdım off bugün 9.iğnemi yaptırdım daha 6 daha yaptırcam .MENAGONLA HAMİLE KALAN VAR MI
BENDE HİÇ BİR GELİŞME YOK
canım hoş geldin iyi akşamlar geçmiş olsun tatlım yaaa aşılamamı yaptırıyorsun yani sen :26: inşallah emeğinin karşılığını görürsün

elifciğim kusura bakma nolur çıkmalıyım kociş sesleniooo uzun uzun konuşmak isterdim ama işte olmadı öpüldün canım kendine cici bak dediğim gibi hep iyi güzel düşünki olsun n öptüm cnm

kızlar kayınvaldemin kan testleri çok şükür temiz çıkmış eşim aradı
hepatitle ilgili bir sorun yok ....bugün troitinden parça aldılar biyopsi yapıcaklar dua edin ne olur o da temiz çıksın
aplam çok sevindimm inşalahh hiç bi sorun çıkmıcak datlum
kankim iyi akşamlar ...öğlen söylediğinde midem kötü diye canım çekmemişti çıkardıktan sonra
rahatladım ve acıktım ya canım elmalı turta istedi eve gidince yapıcam inşallah
oyy kıyamamm ya benimde istedi bak ama ben hamur işlerini mecburen kestim o yüzden yapmıcamm(

şifaaammmmmmmmmm saç şekillendiricisi sormuşsun quzuuu ben dandik bişi kullanıyorumm ama memnunum kıss kaynanam doğumgünümde hediye etmişti saçlarım zaten düz benim 5 dk da makinayla yapıyomm ohh
ama bende düşünüyom bi tane maşa al bana da marka ver tamam mı kıss
tubişimmmmmmmmmmm eşinle güsel güsell geçirin inşalahh 3 günüü benim kociş de bugün izinliydi yarın da izinliymişşş ohh perşembe öğlen gidecekk taa işeee evde olmasına bayılıyorumm yaaa
ipekk aplammmmm bizde kardeş kardeşş oturuyoruz eşimleee dr sorun yok rahat olun dio ama biizmki tırsıyorr
sevooommm quuuzu yemekk ditmişş yaff anamm kıymada maşalahhh aldı başını gidiyor kıymaya yazık olmuşş
yavv kociş ciğer pişirdii zorla yedirdii çıkarmamak için hala tutuyorum kendimii
sevoo aplamm gıı nerde evinin fotolarıı kaçırdım mı bennn
gardaşımmm döktürmüşünn walla maşalahh tatlılar kurabiyelerrr
haa çikine gelekk kıs sen abinle boğuşmussunn delüüüüüüüüsünnbeaaaa inşalahh meleğin seninle ve bişey olsa bu vicdan azabıoyla yaşıcan mı dert olmucakmı kendini hiç korumuyorsun yaa

tamam canım ama benim denediğimde saçlarım biraz yağlıydı ondan mıdır nedir memnun kalmadım işte maşadan aklımda canım alıyım memnun kalıyımmm tavsiye etcem

Son düzenleme:
slm canişleirm geçmişe bakamadım herşey aynı güzelliktedir umarım...bugünümüz güzeldi şükür gezdik dolaştık yemeğe gittik.muhabbet kuşumuzun yanına eş almıştık bi türlü çiftleşemediler kuşcuya gittik hatunu değişmek için nasip budur ya bizim oğlanıda kızla birlikte değiştik bi çift vardı işi pişirmişler yuvalıkta iki tanede içinde minicik bebe olan yumurtacık vardı bende heveslendim aaa bunlarla değişelim dedim demez olaydım benim sevgili kocacığım eskileri verdi yenileride 100 tl karşılığı aldı eve geldik kız yumurtaların üstüne oturmuyo ah dedim bizim eve gelen kısırlaşıyogitti 100 lira ona yanıyorum neyseki tek ümidim ortama alışma süreçleri bu defa yumuoşlar boş çıkarsa bidaha çiftleştiririz bakalım kararlıyım ben doğuramıyom bu evde bi canlıyı doğurtacam allahın izniyle
bugün nasıl olsuysa boğazım şişiverdi kasıklarım patlıcak gibi ağrıyo adetin 9.günündeyim vajina içi fitil ve antibiyotik kullanıyorum birde soğan suyu sabah akşam ne dersiniz bunların etkisi olabilirmi acep ..
yine size eziyet edip uzun uzun yazdım af buyurun şekerlerim öpt.hepinizi seviyorum sizleriii

Günaydıııınnnn akide şekerlerim mis kokulu anneler ve anne adaylarıııııııııııııııı
nasılsınızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…