ipeğimm inşallah diğer testlerde temiz çıkar canım
hoş geldin canım aramıza inşşşşşşşş en yakın zamanda kavuşursun bebeğine
inşallah canım inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhoşbulduk arkadaşım.inş hepimiz hamile kalırız.Allah'ım bizede göster o günlere en kısa zamanda....kedersiz inş. bebeğin olur..
canım hoş geldin iyi akşamlarkızlar nabersiniz bende iğneden gliorum menagon yaptırdım off bugün 9.iğnemi yaptırdım daha 6 daha yaptırcam .MENAGONLA HAMİLE KALAN VAR MI
BENDE HİÇ BİR GELİŞME YOK
canım hoş geldin iyi akşamlargeçmiş olsun tatlım yaaa aşılamamı yaptırıyorsun yani sen :26: inşallah emeğinin karşılığını görürsün [/QUOTE
BU İĞNE OLUMLU SONUÇ VERİRSE AŞILAMA OLABİLİR BELKİ BU İĞNE YUMURTALARIN GELİŞMESİ İÇİN AMA TIK YOK BENİM YUMİŞLERDE...VALLAHİ RESMEN DİRENİOR BNM YUMİŞLER NE YAPILIRSA YAPILSIN GELİŞMİOLAR ÇATLAMIOLAR HEY RABBİM VAR BİR BİLDİĞİ...AMİN İŞŞLLH BU EMEKLER BOŞA GİTMEYECEK İŞLLH
canım hiç olumsuz düşünme hep iyi olucak de kafandan şartlan yani moral çokk önemli inşallah canım inşallah profil resmin gerçek olucak hamileyim diye müjde vereceksincanım hoş geldin iyi akşamlargeçmiş olsun tatlım yaaa aşılamamı yaptırıyorsun yani sen :26: inşallah emeğinin karşılığını görürsün [/QUOTE
BU İĞNE OLUMLU SONUÇ VERİRSE AŞILAMA OLABİLİR BELKİ BU İĞNE YUMURTALARIN GELİŞMESİ İÇİN AMA TIK YOK BENİM YUMİŞLERDE...VALLAHİ RESMEN DİRENİOR BNM YUMİŞLER NE YAPILIRSA YAPILSIN GELİŞMİOLAR ÇATLAMIOLAR HEY RABBİM VAR BİR BİLDİĞİ...AMİN İŞŞLLH BU EMEKLER BOŞA GİTMEYECEK İŞLLH
canım hiç olumsuz düşünme hep iyi olucak de kafandan şartlan yani moral çokk önemli inşallah canım inşallah profil resmin gerçek olucak hamileyim diye müjde vereceksin
profil resmime bakdıkça ne fena oluorum işşlh gerçek olsa ya RABBİİİİİİİİİİİİM
aplam çok sevindimm inşalahh hiç bi sorun çıkmıcak datlumkızlar kayınvaldemin kan testleri çok şükür temiz çıkmış eşim aradı
hepatitle ilgili bir sorun yok ....bugün troitinden parça aldılar biyopsi yapıcaklar dua edin ne olur o da temiz çıksın
oyy kıyamamm ya benimde istedi bak ama ben hamur işlerini mecburen kestim o yüzden yapmıcammkankim iyi akşamlar ...öğlen söylediğinde midem kötü diye canım çekmemişti çıkardıktan sonra
rahatladım ve acıktım ya canım elmalı turta istedi eve gidince yapıcam inşallah
tamam canım ama benim denediğimde saçlarım biraz yağlıydı ondan mıdır nedir memnun kalmadım işte maşadanşifaaammmmmmmmmm saç şekillendiricisi sormuşsun quzuuu ben dandik bişi kullanıyorumm ama memnunum kıss kaynanam doğumgünümde hediye etmişti saçlarım zaten düz benim 5 dk da makinayla yapıyomm ohh
ama bende düşünüyom bi tane maşa al bana da marka ver tamam mı kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?