ipeğim nasılsınnnn
günaydınnn topic sakinleriii
iyiyim canım sen nasılsın
günaydınnn topic sakinleriii
hoşbulduk kankii.nasılsın bugünn bulantın yoktur umarım ..dün yaptınmı elmalı turtaagünaydın hoşgeldin
çok şükürrrrrrrr canım
günaydın oyy nurcanım nurcanım herkes kurbandır sana canıımmmm
iyiyim canım sen nasılsın ...yaptım canım yemeğim yoktu ya bulgur pilavı yaptım yanına eşime pişmiş tavuk aldırdımhoşbulduk kankii.nasılsın bugünn bulantın yoktur umarım ..dün yaptınmı elmalı turtaa
canımm benimmmm
hoşbulduk kankii.nasılsın bugünn bulantın yoktur umarım ..dün yaptınmı elmalı turtaa
canımm benimmmm
iyiyim canım sen nasılsın ...yaptım canım yemeğim yoktu ya bulgur pilavı yaptım yanına eşime pişmiş tavuk aldırdım
yemek yapmayınca turtayı yaptım
çok şükür iyim canım ...maşallahh hamarat kankimee .nasıll oldu yiyebildinmiii :)iyiyim canım sen nasılsın ...yaptım canım yemeğim yoktu ya bulgur pilavı yaptım yanına eşime pişmiş tavuk aldırdım
yemek yapmayınca turtayı yaptım
ellerine sağlık canım akşam evde aklıma geldi acaba ipek turtayı yaptımı diye
bende diyet yapmaya çalışıyorum öyle sıkı değil şu an karnım acıktııı
çok şükür iyim canım ...maşallahh hamarat kankimee .nasıll oldu yiyebildinmiii :)
bir ara yapmamaya karar vermiştim şekerden uzak dur dedikleri için sonra düşündüm tamamen yasak ederlerse
zaten canım çeksede yiyemem en iyisi yapayım aklımda kalmasın dedim
selam kızlar, zamanında çocukları sevmeyen, seslerine tahammül edemeyen, çocuk istemeyen ben şimdi o kadar çok istiyorumkiama galiba Allah beni cezalandırıyor ve nisandan beri bebeğim olmadı
selam kızlar, zamanında çocukları sevmeyen, seslerine tahammül edemeyen, çocuk istemeyen ben şimdi o kadar çok istiyorumkiama galiba Allah beni cezalandırıyor ve nisandan beri bebeğim olmadı
çok kolay canım bir yumruta bir paket yumuşak margarin bir çay kaşığı kabartma tozuiyi yapmışsııınn aklında kalmasın canım hiç turta denemedim bilmiyorum yani
hoşgeldin canım inşallah olur bebişin
kızlar acık çıkıyorum gelcem az sonra bekleyin beni anacııııııımmmmmmm byyyyyyyy
kızlar acık çıkıyorum gelcem az sonra bekleyin beni anacııııııımmmmmmm byyyyyyyy
bende artık kararlıyımm bu kiloları verecem..dün akşam bir düğün vardıı orda bir arkadaşımı gördümm aman Allahım nasıl zayıflamışş ne ara vermiş okadar kiloyu şaşırdım ..sırrı ne dedimm ebru şallının programını izliyormuş her sabah ebrunun gösterdiği hareketleri yapıyormuş (yarım saat)
ellerine sağlık canım akşam evde aklıma geldi acaba ipek turtayı yaptımı diye
bende diyet yapmaya çalışıyorum öyle sıkı değil şu an karnım acıktııı
bende aynı bu malzemelerle yapıyorum ama malzemeleri iki katı yapıyorumm .çünkü tepsimm büyük olduğu için hamur az çıkıyo ..birde ben hamourdan portakal büyüklüğündee hamuru dondurucuya attıyorum .hamuru tepsiye yerleştirip elma harcını dökene kadar o arada donuyoo hamurumm .donduruya attığımm hamurudaa elmalarınn üzereine rendeliyorummçok kolay canım bir yumruta bir paket yumuşak margarin bir çay kaşığı kabartma tozu
1 çay bardağı pirinç unu 2 kaşık şeker ve unla hamur yoğuruyosun yuvarlak borcama döşüyosun hamurun bir parçasını ayırıyosun
üzerine rendelenmiş veya dilimlenmiş elma tarçın ve 1 çay bardağı şeker ilave ediyosun ben elmayı rendeledim tarçın ve
şekerle karıştırdım öyle hamurun üzerine koydum ayırdığın hamur parçasıyla üzerine kafes yapıyıosun ben yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?