bende artık kararlıyımm bu kiloları verecem..dün akşam bir düğün vardıı orda bir arkadaşımı gördümm aman Allahım nasıl zayıflamışş ne ara vermiş okadar kiloyu şaşırdım ..sırrı ne dedimm ebru şallının programını izliyormuş her sabah ebrunun gösterdiği hareketleri yapıyormuş (yarım saat)
bugünnden itibarenn bende başlıyorumm birazdan başlıycakhareketleri yapayım belki işe yarar:95: :95:
neden böyle düşünüyorsunn neden allah seni cezalandırsınkii..tersini düşün Allah sevdiği kullarını sınıyor hem sen daha yeni sayılırsınnn .peki ya bize ne demelii 7 senedir bekliyorumm ..ne tüp ne aşılama nede hacı hoca işe yaramadıı ama çocuklarıda çok seviyorumm bu yüzden Allah kimseyi cezalandırmazz çıkar aklından bu düşüncelerii
bende aynı bu malzemelerle yapıyorum ama malzemeleri iki katı yapıyorumm .çünkü tepsimm büyük olduğu için hamur az çıkıyo seninn ..birde ben hamourdan portakal büyüklüğündee hamuru dondurucuya attıyorum .hamuru tepsiye yerleştirip elma harcını dökene kadar o arada donuyoo hamurumm .donduruya attığımm hamurudaa elmalarınn üzereine rendeliyorumm
bakalım kanki yapabilecekmiyim hareketlerii ,biliyorsunn bel fıtığı var zorlanacağım hareketler varsaa yapamammvalla kanki spor çok işe yarıyo bence yap illa spor salonlarına gitmeye gerek yok ilk evlendiğim zaman
bende evde yapıyıdum çok faydası oluyodu hem zindelik veriyo hem kşlon dengede oluyo birazda yedşklerine dikkat edersen tamamdır :13:
yanlız prinç unu koymuyorum ben pudra şekeri koyuyorum
bakalım kanki yapabilecekmiyim hareketlerii ,biliyorsunn bel fıtığı var zorlanacağım hareketler varsaa yapamamm
günaydın kızlar...nasılsınız bakalım.....
ipeğim bende..iyim ..çok şükür..hiçbir halimden asla..şikayetçi değilim..tam tersi mutlu oluyorum..çünkü ben bu anları yaşamak için senelerimi verdim...değilmii..canım....inşallah tüm arkadaşlarımızda tadacaklar....
dünür kararlı kilolardan kurtulmaya desene...inşallah bu arada birde hamiş kalır..verdiği kilolarla....incecik bir hamiş olur...
ipeğim daha kahvaltı yapmadım...canım birşeyde yemek istemiyor..ama..birşeyler yemem lazım....sen nasılsın sabah kahvaltılarında..canım...birde sütle aran nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?