Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla kanki spor çok işe yarıyo bence yap illa spor salonlarına gitmeye gerek yok ilk evlendiğim zaman
bende evde yapıyıdum çok faydası oluyodu hem zindelik veriyo hem kşlon dengede oluyo birazda yedşklerine dikkat edersen tamamdır :13:

bak şimdi aklıma geldi benim teyzemde senin yaptığın gibi üzerine hamurdan rendeler kafesten daha güzel oluyo
görüntüsü dün aklıma gelse bende yapardım :2:

bakalım kanki yapabilecekmiyim hareketlerii ,biliyorsunn bel fıtığı var zorlanacağım hareketler varsaa yapamamm

ipeğim bende..iyim ..çok şükür..hiçbir halimden asla..şikayetçi değilim..tam tersi mutlu oluyorum..çünkü ben bu anları yaşamak için senelerimi verdim...değilmii..canım....inşallah tüm arkadaşlarımızda tadacaklar....

kız dünür ayran içtik ayrımı düştük derler bizim burda...insan bi hoş geldin derrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
bu arada kızlar çekiliş ne oldu....

evet canım geçen günde söyledim bu tatlı şikayetleri inşallah en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşlarımız yaşasın

dünür kararlı kilolardan kurtulmaya desene...inşallah bu arada birde hamiş kalır..verdiği kilolarla....incecik bir hamiş olur...

ipeğim daha kahvaltı yapmadım...canım birşeyde yemek istemiyor..ama..birşeyler yemem lazım....sen nasılsın sabah kahvaltılarında..canım...birde sütle aran nasıl....

ipeğim daha kahvaltı yapmadım...canım birşeyde yemek istemiyor..ama..birşeyler yemem lazım....sen nasılsın sabah kahvaltılarında..canım...birde sütle aran nasıl....

canım bende bulantı oluyo canımın istemediği bir çok şeyde var ama yiyorum ara ara çıkarıyorum
kahvaltıyla aram iyi haşlanmış yumurta süt ve peynire bayılıyorum bıraksalar bütün gün acıktıkça onları yerim
ben daha çok yemeklerde sorun yaşıyorum sebzeleride tavuk et balığıda zorla yiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…