Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bulut ben birde suyu hiç sevmiyorum artık aslında çok içmek lazım ama hiç canım istemiyo
su içince iyice ayağa kalkıyo midem

dünürr ben çıktıktan sonra sen gelmişsin görmedimm seniii nasılsınn canımm..çekiliş için bir kişi daha lazım o yüzden bekliyoruzz bir gönnülü çıkar belkii:92:

fatoşş hayırdırr geldiğin gibi diyorsunn ..nasılsınn adet olmadın değilmii :26:

ayyy kızlarr nekadar zormuş bu plates bugünn ebruu göbek ve kalça hareketleri gösterrdii yapabildiğim kadar yaptım ve şuandaa kalçama iğne yapılmış gibi hisediyorumm göbekte aynı şekildee..

hareketleri yaparkenn yanma olduu göbek bölgemde ve hala yanıyoo ..yağlarmı eriyo acaba :81: :81: :81: :81:

fatoşş hayırdırr geldiğin gibi diyorsunn ..nasılsınn adet olmadın değilmii :26:
amaa kimse yoktuu ipekindeee işi vardııı bendee ondann gidem dedimmmmm hayırr olmadımmmm yarın kısmetsee doktora gidecem bakalım ne dıyecekkkkk

güle güle fatoş ....sevdam hoşgeldin canım ....kanki bittimi spor

gerii geldimm ipek fazlaa dayanamadımmmm

amaa kimse yoktuu ipekindeee işi vardııı bendee ondann gidem dedimmmmm hayırr olmadımmmm yarın kısmetsee doktora gidecem bakalım ne dıyecekkkkk

gerii geldimm ipek fazlaa dayanamadımmmm
hade bakalımm inşallahh yarınn dünyanın en güzel haberini alırsın canımm
Allah büyükk benim hala senden yana ümidim var canım

kanki şimdi bir kaç gün ağrıların olur uzun zamandır spor yapmadığın için
eğer o ağrıların geçmesini bekler devam etmezsen tekrar başladığında aynı şeyler olur ama dişini sıkarsan
3-5 gün üçinde geçer yani o ağrılara dayanamayıp bırakma sakın .....fatoş iyiki geldin ben iş yaparken sürekli f5
yapıyorum senden hiç bi şey göremeyince başka sayfada olduğunu düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…