Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kanki şimdi bir kaç gün ağrıların olur uzun zamandır spor yapmadığın için
eğer o ağrıların geçmesini bekler devam etmezsen tekrar başladığında aynı şeyler olur ama dişini sıkarsan
3-5 gün üçinde geçer yani o ağrılara dayanamayıp bırakma sakın .....fatoş iyiki geldin ben iş yaparken sürekli f5
yapıyorum senden hiç bi şey göremeyince başka sayfada olduğunu düşündüm

..............................................................................................

Son düzenleme:
kanki şimdi bir kaç gün ağrıların olur uzun zamandır spor yapmadığın için
eğer o ağrıların geçmesini bekler devam etmezsen tekrar başladığında aynı şeyler olur ama dişini sıkarsan
3-5 gün üçinde geçer yani o ağrılara dayanamayıp bırakma sakın .....fatoş iyiki geldin ben iş yaparken sürekli f5
yapıyorum senden hiç bi şey göremeyince başka sayfada olduğunu düşündüm

anladımmm kankii aynı şeyii 3 defa söylemene gerek yokk

benim karnım acıktı yafff ..bu sporr iyi acıktırıyo ama hee verdiğim gibide alacam galibaa
eşim gelmek üzeree bekliyim barii

ayy zor girdim siteye bakıyorumda sizde kaç kere aynı mesajı göndermişsiniz sorun var sanırım sitede
patron yemeğe gitti ayy ben artık geldim gidiyom demiyeyim gelince gidince görürsünüz

bu arada dün doktora gittim yumoşları tam büyümemiş haftaya büyür ancak dedi :26: 12mm şuanda

bugünn adetimizin kaçıncı günüki daha, anca büyük merak etmee balon değil yaa hemen şişsin büyüsünn
eşini testinide gösterdinmi ne dedi dr :26:

Son düzenleme:
anladımmm kankii aynı şeyii 3 defa söylemene gerek yokk

büyüsün yumoşlar bebiş olsun inşallah az kaldı sevdam görüceksin bak

slm kızlar dr den geliyorum içim rahat etmedim hiç bişeyden haberim yokmuş gibi başka bır doktora gittim mayısta kürtaj oldum dedim kontrol amaçlı geldim dedim baktı ultrasondan herşey normal kürtajdan hasar görmemiş rahmın dedi miyom yada kistte yok dedi ben şookk tabii:44: 3 ay oldu dedim korunmayı bırakalı 9 ayın var daha dedi o arada olur böyük bir ihtimalle dedi şaşırdım ya kistim tamamen kayboldu yada öteki dr bişey bilmiyor

bu arada alakasız olacak ama elmalı kek te çok güzel oluyoo ..elmalırınız var evde deneyin kızlar..akşam eşinizle birlikte çayın yanında iyi gider

ya sevda senin bu patronun ayrı bi odası yokmu canım ya geldiği zaman otursun uslu uslu odasında dolaşmasın ayak altında

dün 12. günümdü işte ne bilem yaa kızlar çatladımı çatlıcakmı büyüdümü derken ömrüm bitti
eşimin testinide gösterdim bildiğimiz şeyi dedi hareket sorununu şuan hiçbişey yapmayalım 3 ay düzenli şekilde kullansın eşin sonra bi test daha yaptıralım ve ona göre hareklet edelim dedi.şuanda aşılama gereksiz dedi kendi halindede olabilir dedi boş yere uğraştırmim sizi şuanda dedi bikaç ay daha sabredelim ondan sonra harekete geçeriz didi banada cazip geldi

gözünaydın canım demek kistin geçmiş

sevdacım benımde ilk gittim dr yumurtaların büyümemiş tam bu ay gebe kalma şansın az dedi bana ama ben pek güvenmıyorum artık buna yınede calışmalara devam ediyorum sende bırakma bacım

hayılrısı olsun sevdam olacak iyi gelecek size bu doktor ve kürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…