Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ya ipeğim var odası patronun ama herkesin kapısı açık genelde de benim yanıma gelip bişey getirir sorar falan :89: o yüzden açık bırakamıyom ekrana da bakıyo çünkü çaktırmadan

tosticim keşke kistini de söyleseydin bazı doktorlar umursamıyo görmüyo da olabiliyo..yada senin dediğin gibi kist gitmiş tamamen :26:

fatoşş hayırdırr geldiğin gibi diyorsunn ..nasılsınn adet olmadın değilmii :26:

sevdamm senın doktorunn kimdiii sevdimm kanımm ısındııı bu doktoraa bidee hangii hastanedeeee meyakk ettim doğrusuuuuuu

bazenn dr larr yanılıyo bende de oldu böyle bişeyy tüp bebek tedavisindeyimm bir sürü iğne olmuşum yumurtalarım çoğalıp olgunlaşsın diye..artık yumurta toplama günüme çok az kalmışş son kontrole giytiğimdee dr ultrasonla bakıyo bu ay başlıyamayızz bir sürü büyük kistin var dedi şaka gibi yaa ben tabii şok oldumm ben dr a dedimki daha geçengün herşey normal olduğunu söylediniz tekrar baktıı meğersemm olan yumurtalarımı kist olarak görmüşş özür falan dilendii dalgınlığıma geldii dedii gerizakalı
belkide senin geçen gün dittiğin doktırunda yumrutayıı kist olarak görmüştür olurmu olur yane

Son düzenleme:
bu arada alakasız olacak ama elmalı kek te çok güzel oluyoo ..elmalırınız var evde deneyin kızlar..akşam eşinizle birlikte çayın yanında iyi gider

elmanın kilosu burada 2,60 dan başlıyo :84: o yüzden cazip gelmiyo

sevdacım benımde ilk gittim dr yumurtaların büyümemiş tam bu ay gebe kalma şansın az dedi bana ama ben pek güvenmıyorum artık buna yınede calışmalara devam ediyorum sende bırakma bacım

yok doktor zaten siz yinede haftaya da gün aşırı ilişkiye girin dedi

eee yuh artık böyle dalgınlıkmı olur tüp bebek gibi hassas bi işte böyle akıl bulandırılırmı

hayılrısı olsun sevdam olacak iyi gelecek size bu doktor ve kürler
senin bu haylerini yirimm iyimser bacım benimm

sevdamm senın doktorunn kimdiii sevdimm kanımm ısındııı bu doktoraa bidee hangii hastanedeeee meyakk ettim doğrusuuuuuu

aslında sanada çok yakın fatoş bölge hastanesi mustafa özbek valla bende ilk defa kafama göre buldum bir doktor öneririm zaten muayene bedeli sadece 12 tl sgk lılara

harbidenn yuhh yaaa yumoşu kistmi zannetmiş nasıl doktor bunlar yaa kime inanıcaz anlamıyorum
şimdi tosti hangisine inansın öle değilmi

sevdammm hemıdee çokk yakınnn kıss sen nırdeeee oturuyosunnn yarın doktoraa orayamııı gıtsem acepppppp:26::26::26::26:

fatoş bence oraya git birincisi şifa dan daha ucuz ikincisi mecbur kalmadıkça lattan muayene etmiyo üçüncüsü ben şifayı hiç beğenmiyom
ama ranedvu alıcan canım ona göre netten telini bul randevu al

ben kaynarcadayım canım yakınız

kıss sana nerden muaynee etti evett bendee şifayıı begenmıyorumm uyuzlarrr bize 2 kere aşılama yaptılar pehriz filen vermedii gıcıkkkkkkkkkkkk kıss bigünn avm ler yakın buluşalımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…