- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
fatoşş hayırdırr geldiğin gibi diyorsunn ..nasılsınn adet olmadın değilmii :26:
dün 12. günümdü işte ne bilem yaa kızlarçatladımı çatlıcakmı büyüdümü derken ömrüm bitti
eşimin testinide gösterdim bildiğimiz şeyi dedi hareket sorununuşuan hiçbişey yapmayalım 3 ay düzenli şekilde kullansın eşin sonra bi test daha yaptıralım ve ona göre hareklet edelim dedi.şuanda aşılama gereksiz dedi kendi halindede olabilir dedi boş yere uğraştırmim sizi şuanda dedi bikaç ay daha sabredelim ondan sonra harekete geçeriz didi banada cazip geldi
bazenn dr larr yanılıyo bende de oldu böyle bişeyy tüp bebek tedavisindeyimm bir sürü iğne olmuşum yumurtalarım çoğalıp olgunlaşsın diye..artık yumurta toplama günüme çok az kalmışş son kontrole giytiğimdee dr ultrasonla bakıyo bu ay başlıyamayızz bir sürü büyük kistin var dedi şaka gibi yaa ben tabii şok oldumm ben dr a dedimki daha geçengün herşey normal olduğunu söylediniz tekrar baktıı meğersemm olan yumurtalarımı kist olarak görmüşşslm kızlar dr den geliyorum içim rahat etmedim hiç bişeyden haberim yokmuş gibi başka bır doktora gittim mayısta kürtaj oldum dedim kontrol amaçlı geldim dedim baktı ultrasondan herşey normal kürtajdan hasar görmemiş rahmın dedi miyom yada kistte yok dedi ben şookk tabii:44: 3 ay oldu dedim korunmayı bırakalı 9 ayın var daha dedi o arada olur böyük bir ihtimalle dedi şaşırdım ya kistim tamamen kayboldu yada öteki dr bişey bilmiyor
bu arada alakasız olacak ama elmalı kek te çok güzel oluyoo ..elmalırınız var evde deneyin kızlar..akşam eşinizle birlikte çayın yanında iyi gider
sevdacım benımde ilk gittim dr yumurtaların büyümemiş tam bu ay gebe kalma şansın az dedi bana ama ben pek güvenmıyorum artık buna yınede calışmalara devam ediyorum sende bırakma bacım
bazenn dr larr yanılıyo bende de oldu böyle bişeyy tüp bebek tedavisindeyimm bir sürü iğne olmuşum yumurtalarım çoğalıp olgunlaşsın diye..artık yumurta toplama günüme çok az kalmışş son kontrole giytiğimdee dr ultrasonla bakıyo bu ay başlıyamayızz bir sürü büyük kistin var dedi şaka gibi yaa ben tabii şok oldumm ben dr a dedimki daha geçengün herşey normal olduğunu söylediniz dedimm tekrar baktıı meğersemm olan yumurtalarımı kist olarak görmüşşözür falan dilendii dalgınlığıma geldii dedii gerizakalım
belkide senin geçen gün dittiğin doktırunda yumrutayıı kist olarak görmüştür olurmu olur yane
ooh yaşadın sevdam doktor reçetesi desene mecbur uygulamak lazımelmanın kilosu burada 2,60 dan başlıyo :84: o yüzden cazip gelmiyo
yok doktor zaten siz yinede haftaya da gün aşırı ilişkiye girin dedi
hayılrısı olsun sevdam olacak iyi gelecek size bu doktor ve kürler
sevdamm senın doktorunn kimdiii sevdimm kanımm ısındııı bu doktoraa bidee hangii hastanedeeee meyakk ettim doğrusuuuuuu
bazenn dr larr yanılıyo bende de oldu böyle bişeyy tüp bebek tedavisindeyimm bir sürü iğne olmuşum yumurtalarım çoğalıp olgunlaşsın diye..artık yumurta toplama günüme çok az kalmışş son kontrole giytiğimdee dr ultrasonla bakıyo bu ay başlıyamayızz bir sürü büyük kistin var dedi şaka gibi yaa ben tabii şok oldumm ben dr a dedimki daha geçengün herşey normal olduğunu söylediniz tekrar baktıı meğersemm olan yumurtalarımı kist olarak görmüşşözür falan dilendii dalgınlığıma geldii dedii gerizakalı
belkide senin geçen gün dittiğin doktırunda yumrutayıı kist olarak görmüştür olurmu olur yane
ooh yaşadın sevdam doktor reçetesi desene mecbur uygulamak lazım
senin bu haylerini yirimm iyimser bacım benimm
aslında sanada çok yakın fatoş bölge hastanesi mustafa özbek valla bende ilk defa kafama göre buldum bir doktor öneririm zaten muayene bedeli sadece 12 tl sgk lılara
güle güle kankim eşin yorulmuştur söyle uyusunsende bize kalırsın
fatoş bence oraya git birincisi şifa dan daha ucuz ikincisi mecbur kalmadıkça lattan muayene etmiyo üçüncüsü ben şifayı hiç beğenmiyom
ama ranedvu alıcan canım ona göre netten telini bul randevu al
ben kaynarcadayım canım yakınız
hehee iyi fikirr sen uyutta gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?